DM.org

Музика => Събития => Темата е започната от: fury в 08 Юни 2011Титла: IN CONCERT PARTY… Vol. 3 party
Публикувано от: fury в 08 Юни 2011
http://www.facebook.com/event.php?eid=215558498465726
 Здравейте, попаднах на ето това.Някой от форума ли го организира или е друго събитие,защото тука нищо не намирам по въпроса.


Титла: Re: IN CONCERT PARTY… Vol. 3 party
Публикувано от: kirilart в 08 Юни 2011
Партито не е организирано от depeche-mode.org, не са ми познати като имена създателите на събитието във Фейсбук и нямам идея дали са регистрирани при нас. Пожелавам успех и ако някой ходи ще се радвам после да чуя отзиви как сте изкарали.
 O0


Титла: Re: IN CONCERT PARTY… Vol. 3 party
Публикувано от: MAO BOY в 08 Юни 2011
аз познавам организатора, доколкото знам не е потребител на форума.


Титла: Re: IN CONCERT PARTY… Vol. 3 party
Публикувано от: Kevy в 11 Юни 2011
Една групичка от форума бяхме веднъж на парти на този организатор - доста добре прекарахме... човекът е фен! Не мисля, че е във форума, но ми е приятел във фейса  :)


Титла: Re: IN CONCERT PARTY… Vol. 3 party
Публикувано от: kiril101 в 12 Юни 2011
Няма закон, в който е описано, как да протече едно парти, обявено като "Депеш Мод парти". Всичко е въпрос на нагласа и очаквания на посетителите.

В този пост няма да изкажа мнение по разбираеми причини, само ще представя факти.

1. Мястото - Подходих скепрично, но се оказа, че определено не е най-неподходящото място за подобна проява, особено през лятото. Залата е с подвижен покрив, който беше отворен на 70%, което определено беше голям плюс. В повечето клубове, не обичат да пускат климатизацията на висока степен, за да не харчат ток, така в един момент става супер задушно и опушено. Тук този проблем, благодарение на въпросният подвижен покрив, беше кардинално решен.

2. ГДЛ(главните действащи лица) - Адмирации за решението им партито да бъде мултимедийно и в случая DJ-ите бяха VJ-и. Четири прожектора бяха инсталирани на подходящи места в залата, използвайки стените за екрани, като на партито се пускаха само парчета от различни концертни изпълнения. Това до голяма степен ограничава, защото стеснява избора от песни, но от друга страна те освобождава от "задължението" да смесваш музиката.

3. Сетлист - Ще се опитам по спомен да спомена групите, които видяхме на въпросното "Депеш Мод парти".

Depeche Mode - не повече от 40%  Behind The Wheel x 2 (от "101")
Duran Duran - 2
Pet Shop Boys - 2
The Cure
David Bowie 
INXS
U2 - 3
Queen
Stereo MC's
Stevie Wonder - 2
AC/DC (Тук някъде стана сбиване в залата)
Robbie Williams - 2
The Rolling Stones - 2
Jamiroquai - 3
Gorillaz - 2
Blur
Michael Jackson - 2
Simply Red
Roisin Murphy (Moloko)
Eric Clapton
Billy Idol

Определено пропускам някоя и друга банда, но мисля изредих по-голямата част.

"Вечеринката", беше обявена за 21:30ч. В 22:00ч. когато пристигнах, все още се правеха чек-ове и настройки. Реално партито стартира след 22:30ч. и приключи в 03:00ч. 


Титла: Re: IN CONCERT PARTY… Vol. 3 party
Публикувано от: Recoil в 12 Юни 2011
AC/DC (Тук някъде стана сбиване в залата)

 O0
Трябва да възобновим класацията за реплика на месеца :D


Титла: Re: IN CONCERT PARTY… Vol. 3 party
Публикувано от: maya_v в 13 Юни 2011
Това сбиване съм го пропуснала.  :D

Абсолютно преобладаваха песни на други групи на това парти, но не и на Депеш Мод. Не трябваше да го обявяват като такова, а като някакво сборно. Поисках си от диджея "Strangelove", като обеща, че ще я пусне, но за сметка на това пусна два пъти "Behind The Wheel от 101, както Кирето вече спомена. Песните на други групи, които чухме като цяло ми харесват, така че бях ок с това (с малки изключения) и се забавлявах.

Не очаквах да бъде типичното ДМ парти, на каквото съм свикнала да ходя, защото присъствах на едно такова, организирано от тези хора и тогава наред с ДМ пускаха Тина Търнър и др. подобни, така че бях подготвена какво ще бъде. Това беше точно като отмениха концертите в Букурещ и София през 2009-та, та тогава бяхме вкарали доста коктейли и после много хубаво си изкарахме на това парти.  ::)

На мен също ми хареса избора на място. Отвореният покрив свърши добра работа, защото преди да го отворят усещах как се задушавам от гадния цигарен дим.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.