DM.org

Музика => Събития => Темата е започната от: Blagovesta в 03 Октомври 2011Титла: Brett Anderson в Истанбул!
Публикувано от: Blagovesta в 03 Октомври 2011
Brett Anderson с два концерта в Истанбул. Датите са 14 и 15 Октомври /петък и събота/. Малка група си организираме пътуване, но само за 2 концерт. Ако някой има желание, но няма с кой да пътува … тръгваме от София на 14-ти-петък и се връщаме в неделя. Пратете ми лично съобщение за часовете на автобусите и името на хотела при желание за пътуване :)


Титла: Re: Brett Anderson в Истанбил!
Публикувано от: Blagovesta в 20 Октомври 2011
Да напиша бързичко няколко думи за концерта :)
Залата се намираше на 1 етаж на голяма сграда /за която малко им завиждам/. На горните етажи имаше кино, ресторанти и какво ли още не. Малката ни група пристигна първа и търпеливо изчакахме до отварянето на вратите. В началото всички застанахме пред сцената, но после съзряхме 2 етаж със страхотен барплот на парапета и възможност за сядане и половината група се преместихме там. Чудесно се виждаше цялата сцена /звука горе беше много добър по време на концерта/ и за нас, като не чак толкова големи фенове на Брет беше чудесно :). Подгряваше DJ, който стоеше над сцената точно срещу нас и пускаше прилична музика … хареса ми. Залата се напълни минути преди излизането на Брет и компания. Очакванията ми за този концерт бяха по скоро за нещо лирично и спокойно, но ме изненадаха с доста бързи парчета /очевидно не бях обърнала внимание на последния албум/.
Сета беше между 12 и 15 песни, а Брет определено не ни остави да скучаем. Свири на пияно, ръкомаха с дейрето и дори имаше елементи на садо-мазо с кабела на микрофона върху БГ девойките на първа линия :D По средата имаха един гаф с китариста, но Брет веднага седна на пияното и им се получи много добре. Ех, много беше хубаво и с удоволствие бих ги гледала пак.
Ако някой има желание може да види клипчетата на моя канал в тубата http://www.youtube.com/user/Samas09#p/u


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.