DM.org

Архив => Delta Machine => Темата е започната от: The Fein в 14 Февруари 2013Титла: НОВИНИ: [14 ФЕВРУАРИ 2013] Should Have Been Higher се очертава като втори сингъл
Публикувано от: The Fein в 14 Февруари 2013
Should Have Been Higher е твърде възможно да бъде вторият сингъл от предстоящия Delta Machine. Тази информация се прокрадна в едно от последните ревюта на албума.

Според отзивите Should Have Been Higher е с далеч по-радиофонично звучене от Heaven и силно се различава от това, което сме свикнали да чуваме от DM и най-вече вокално от Дейв.

За момента предположенията са, че това е една от песните по негов текст и музика на Кърт Уенала, най-вече заради проявената любов към клишетата в припева: "Your lies are more attractive than your truth / Love is all I want / Your lies are written down there in your heart / Love is all I want”.


Титла: Re: НОВИНИ: [14 ФЕВРУАРИ 2013] Should Have Been Higher се очертава като втори сингъл
Публикувано от: MAO BOY в 30 Август 2013
Should be higher е третият сингъл от албума.
Излезе и видеото към песента – запис от концерта през юни в Берлин.
В тази връзка се присетих за изминалите две ДВД-та. Още миналото турне според мен трябваше да е стадионно ДВД-то, а както се очертава и на това турне, това няма да се случи, освен ако не обявят стадионна дата през лятото на 2014. Ако е стадион, нека да е Уембли.
Всъщност идеята със заснети песни от различни градове както видеото на Should Be Higher, също би била доста интересна, за съжаление ще си остане само в сферата на пожеланията.


DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.