DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 48
1  Depeche Mode / Групата / Re: 10+1 (нова партида) -: 05 Септември 2013
Да видим...

1. Имате възможност да зададете един въпрос на ДМ. Какъв би бил този въпрос?
Помнят ли някои от лицата на концертите си? Случва ли се да разпознаят някого, като го видят на поредното турне.

2. Имате възможност да изберете мястото, на което ще се заснеме ДВД-то към сегашният албум. Къде бихте искали да бъде заснето ДВД-то?
Някъде където публиката е дива, но адекватно дива - предполагам, че всеки немски концерт се класира. София... що пък не, докато сме се размечтали.

3. „За“ или „Против“ беквокалистки на турне на ДМ?
Против. Мартин и Питър си се справят идеално.

4. По подобие на други групи, ако ДМ направят концерт на който да изпълнят изцяло 3 свои албума – коя ще е Вашата „Трилогия“?
Не знам дали искам да слушам три пълни албума. Но само да кажат, ще им спретна сетлист мечта. Т.е. ако са само цели студийни албуми, как да включа Shake the disease, Only when I lose myself / Surrender и Get the balance right?

5. Коя е най-красивата и най-грозната обложка на ДМ?
Най-красива за мен е кървавата роза, без съмнение. Най-нелицеприятен ми е фолираният лебед на Speak & Spell

6. Ако имате възможност да избирате да изтриете нещо излязло от ДМ, какво бихте избрали?
Нищо не трябва да се трие. Историята си е история. Има неща, които никога, никога, никога не трябва да се пускат, но чак да се трият. Тъкмо обратното, иска ми се разни неща, изпълнявани само по концерти, да придобият по-официален вид. Откак чух концертната версия на I want you now тотално ми се смени мнението за тая песен.

7. Коя песен на Дейв смятате, че трябваше да е изпята от Мартин и обратното?
Condemnation е най-очевидният отговор. Но мисля, че Дейв е успял да си я направи "своя". Иначе Question of lust с гласеца на Дейв  би била интересна, ако той се случи в подходящото настроение.

8. Кой е най-подцененият и най-надцененият албум на ДМ?
Аз доста обичам Construction time again, но той не е толкова подценяван, колкото не особено популярен извън фенските среди. Exciter... с него е сложно, защото първата песен е разбиваща, но почти нищо друго не мога да закача извътре.

9. Коя е Вашата страст свързана с ДМ?

Три думи - Алън Чарлз Уайлдър.


10. Какво е най-голямото Ви разочарование свързано с ДМ, ако има такова, разбира се?
Пропуснатите концерти на миналото турне. Ясно, че никой нямаше вина за тях, но така се бях настроила...

+1. Бихте ли искали следващият албум / турне, друг човек или екип от хора да заменят Антон за визуализиране на новия албум / турне и т.н?
Трябва някакво раздвижване. На Алън клипа за "Алелуя" от subHuman му го правиха фенове. Още в Liquid имаше парче, в което вокалите са фенски. Мисля, че има потенциал в такава идея. И толкова много талантливи хора с добри идеи по света.

2  Други / Извън Темата / Re: People Are People -: 12 Август 2013
Уви, не се получи точно така....

Днес сутринта слушах албума на Status Quo от 2005 година The Party Ain't Over Yet издаден 40 години след началото на кариерата им и си представих как Депеш издават албум през далечната да кажем 2022 година...
Нежна бледо жълта светлина от филтъра пред камерата:
тогава Светльо, 33 годишен левент се захваща да намери старите кримки, за да се съберем отново за турне...звънва телефона в ателието ми на брега на морето - поредния досаден клиент си казвам аз. Захвърлям четките и палитрата прокарвам ръка през посребрените си коси и отговарям троснато. С напредването на разговора се прокрадва по лицето ми онази младежка усмивка, появяваща се точно преди да свърша някоя голяма лудория, бръчките изчезват, отново съм млад поне за година. Изтичвам навън в градината, Миряна се е изтегнала на сянка вперила поглед в морето. Разказвам и разпалено и вадим старите архиви, започва лудо издирване на всички...адаша събира харема си, Джулиан и Миро зарязват ангажиментите с клубната сцена по света, сателитните телефони свързват най-отдалечените кътчета на планетата, юристи напускат тежките си кантори, банкери лъскавите хромирани офиси на банките, някои хващат самолет от други континенти, нахлуваме в depeche-mode.org отново, форума е изпълнен с млади фенове на групата, старите никове оживяват, отново коментираме, спорим, разказваме си преживелици и се готвим за поредното парти преди концерт...тогава, когато времето няма значение...когато всички сме заедно и безкрайно щастливи.
Благодаря ви, че ви има!
3  Архив / Концертът в София / Re: Концертът в няколко думи... -: 13 Май 2013
"Като стар любовник, който се връща при поредната прелъстена и изоставена" - прелъстяването ясно, ама кога е ставало дума за изоставяне!?

А иначе думи за концерта... няма открити, няма открити. На няколко пъти мислех, че ще умра, на Black Celebration и Policy of Truth реших, че вече съм умряла и съм във някакъв вид рай.
Изобщо, думи няма, но пък и глас нямам, така че всичко е наред. Остава да кажа като Дейв - "до следващия път".
4  Архив / Delta Machine / Re: НОВИНИ: [30 ЯНУАРИ] Раят вече е на земята -: 31 Януари 2013
Добре, може ли вече да се споделя личното фенско мнение? Не искам да звуча като еретичка някаква и на абсолютно никого не налагам моите си впечатления, обаче на мен All That's Mine някак си по-добре ми влиза. И двете песни са чудесни, обаче нарочената за Б-страна има някакъв особен гъдел за мен - дали е мелодията, дали е звукът, дали е гласът на Дейв или някаква комбинация от всичко това ми е трудно да кажа. Но като цяло ме връща към някак по-класически или поне по-ранен Депеш звук. Освен това текстът ми е по-обран и сдържано елегантен:

You're still looking for redemption
You still can't find a trace
If there is nothing after
There'll be no saving grace
I'm giving you control now
I need some kind of sign
Come take away this sorrow
I give you all that's mine


Та ако трябва да съм честна, ще ми се албумът повече да прилича на втората песен. Лично мнение. Да потретя ако трябва. Лично!
5  Архив / Концертът в София / Re: НОВИНИ: [23 ОКТОМВРИ 2013] Официално: Depeche Mode в София на 12. -: 27 Декември 2012
Мммм, интересен случай, някой друг гледа ли новините тази вечер?

Говориха как през януари ще се разруши част от стадиона, предвиден за Концерта през май и как по никакъв начин на тоя стадион през май, 2013, няма да има концерт.... Някой друг разтревожен ли е?

http://www.dnes.bg/sport/2012/12/15/vzriviavat-gerena-v-nachaloto-na-2013-g.175514
6  Други / Извън Темата / 'Inside Out" - Документален филм за Антон Корбин -: 24 Август 2012
През септевмври ще излезе документален филм за изключителния Антон Корбин. Той рядко се оказва пред камерата, затова смятам, че това ще е интересно за всички, които познават и харесват неговата работа.

Трейлър


Кратък клип от филма


7  Depeche Mode / Групата / Re: Funny DM -: 30 Януари 2012
Не можеш да не се възхитиш на такъв ентусиазъм и изобретателност.  Одобрение

8  Depeche Mode / Солови проекти / Re: НОВИНИ: [11 ОКТОМВРИ 2011] Алън Уайлдър разкри повече около бъдещите си планове -: 22 Декември 2011
Много приятно звучи, трябва да се запозная с проекта Sonoio.


Не само че звучи приятно, ами звучи и ... разпознаваемо, предполагам е думата. Типично за Алън започва тихо, кротко и спокойно и постепенно гради и се усилва и увлича по пътя си всички невинни слушатели. Усмивка
А проектът Sonoio явно наистина си струва да се проучи. Ремиксът на Laditron също е много добър. Значи не е зле да вземат и оригиналите да се чуят.
9  Архив / Delta Machine / Re: Нов албум и сферата на фантастиката -: 07 Октомври 2011
Да видим...

1. Ще започнат турнето някъде в Източна Европа, за да компенсират за загубените предния път дати.
2. Анди ще се включи във вокалите на някоя песен. ... добре де, нали казахме, "колкото и невероятно да изглежда"
3. Преди издаването на албума, ще пуснат една песен за свободно смъкване.
4. Алън ще довърши своята си версия на "I want you now", която е била изпълнявана само на живо и никога записвана и ще я включат в някой сингъл, като пълнеж.
5. Ще направят тематичен албум - координиран около централна идея.
6. Ще запишат песен (или нарпаво цял саундтрак) за новия филм на Антон Корбин.
7. Ще имат танцьори за изпълнението на някои песни - да създават навалица около Дейв.
8. Няма да изпълняват ETS - вместо това ще почетат песента с минута мълчание за геройската смърт в ръцете на разни ... ентусиасти.
9. Сцената ще е кръгла, в центъра, и обградена отвсякъде от публиката - така и така са тръгнали да се мешат с U2....
10. Dark/ray/shadow
10  Depeche Mode / Солови проекти / Re: НОВИНИ: [16 ЮЛИ 2011] Алън Уайлдър организира изложба по повод разпродажбата -: 07 Септември 2011
Ох, миличкия. На пода го оставили да ги подписва.

Хаха, Валери, ако Алън се обърка та пристигне, мятай го в килера и не му давай да ходи никъде!!
Покупката изглежда страхотна. Само не ми е съвсем ясно - тези автографи няма ли да се изперат в един момент? Или ти планираш да сложиш всичко в стъклена витрина и никога, никога да не ги пипаш? Ухилен

Сериозно, супер покупка. Поздравления!
11  Depeche Mode / Солови проекти / Re: НОВИНИ: [16 ЮЛИ 2011] Алън Уайлдър организира изложба по повод разпродажбата -: 02 Септември 2011
Good luck!  Одобрение Избрал ли си си нещо конкретно или каквото докопаш?
12  Depeche Mode / Групата / Re: Снимки и пак снимки -: 27 Август 2011
Алън и наследниците. Щерка му досущ прилича на майка си, обаче малкият е копие на баща си, чак до предните зъбки. Усмивка


А ето я и новата изгора, Брит.13  Depeche Mode / Групата / Re: Алън Уайлдър продава колекционерски предмети чрез Omega Auction -: 27 Август 2011
Алън трябва да направи поредица с кратки епизоди от по 20 минути примерно и да разказва за ранните години на Депеш - ще бъде като разказвач на музикални приказки.
 Усмивка

Това което Алън трябва да направи... добре де, което на мен много ми се иска да направи, е да вземе да си напише мемоарите. Айде от мен да мине, може и във видеоформат. Даже вероятно ще е по-добре. Важното е да са подробни изчерпателни и надлежно илюстрирани.  Очиврът
14  Музика / Други / Re: В плейъра на www.depeche-mode.org... -: 13 Юни 2011
The Chemical Brothers - Hanna OST (2011)

Филмчето е най-редово и незабележително екшънче, но музиката на Химическите братя топи мозъци. В най-добрия смисъл на израза.
15  Други / Извън Темата / Re: Кино и Театър -: 03 Юни 2011
и се чудех само при мен ли е проблема?
/отговаря д-р Искариотски, офталмолог/
На каква възраст казахте,че сте? Пощурял

Не е казвал. А Вие от кой университет казахте, че Ви е дипломата, докторе? Зъл

Прочее, без абсолютно никаква връзка с горните постове, но затова пък по темата: снощи гледах една забележителна анимация: Mary and Max. Докато го гледах хем осъзнавах, че е едно от най-мрачните, тежки и тъжни неща, които може да си представи човек, хем не можех да спра да се хиля на всеки няколко минути. Например на съвета, който научих от Макс: "Човек не трябва да тежи повече от хладилника си, нито да изяжда нещо по-голямо от главата си". Добър съвет Ухилен
Изобщо винаги ми се е струвало глупаво, когато един филм бъде определен като "драма/комедия". Но този филм го постига без да се изпоти даже. Трудно е да се обясни. Но си струва да се види.
Страници: [1] 2 3 ... 48
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.