DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1]
1  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [10 ЮЛИ 2009] Концертите в Севиля и Порто отменени -: 21 Юли 2009
WFTN от Билбао няма как да се види за съжаление.Излязоха на бис само със Stripped и Personal Jesus,в основния сет липсваше Policy of truth,а Мартин изпя само Home.Също като на фестивала от 3 юли в Arvika.
За пореден път се убеждавам,че емоциите пречат да забележиш очевидни неща,дори и да ги гледаш от първа линия.
Иначе ,наистина е често срещано явление ,след такъв тип травма,човек да продължи да се движи, въпреки моментната силна болка.Дори има макар и по-редки случаи ,в които болка не се появява веднага ,а няколко часа след разкъсването.
2  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [10 ЮЛИ 2009] Концертите в Севиля и Порто отменени -: 11 Юли 2009
Бях на концерта в Bilbao и все още съм тук. Концертът, макар и със съкратен сет (5 песни по-малко), беше чудесен. Настроението определено не беше каквото видяхме предния ден във Валядолид, но по нищо не пролича травмата на Дейв. По скоро Мартин ми се стори без настроение.
3  Архив / Тour of the Universe / Re: Посещение на концерти от предстоящето турне -: 11 Декември 2008
Ами аз обмислям сериозно Севиля.Вече имам билети за Валядолид и ми се иска да отида на още един концерт в Испания,така и така сме там.Реших да е Валядолид,защото е близо до Мадрид,до където се пътува удобно и евтино,и близо до Билбао ако решим.Севиля идва доста далечко.Освен това погледнах разположението на местата на стадиона и се оказа че сцената ще бъде на близката страна на терена т.е. феновете ще са в един сектор.Нещо не ми харесва тая работа,вярно голям стадион, но все пак...Ще помисля още малко.
4  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Барселона -: 05 Декември 2008
След цяла нощ мислене днес реших да не чакам повече и си взех билети за Валядолид.Щеше ми се да е Барселона,както и на повечето от вас мисля,но живот и здраве ще се иде до там и без концерт.
5  Архив / Концертът / Re: София -18 май -: 05 Декември 2008
Билборд има на Орлов мост,а мисля че мернах и още един някъде.Иначе плакати има на доста места вече.
6  Архив / Концертът / Re: Търся / Продавам билет за концерта в София -: 21 Ноември 2008
Случайно погледнах онлайн продажбите в ticketpro.bg.Sellout е написано само срещу билетите от 60лв.Та ако някой все още търси билети от 65 или 80лв. нека провери.
7  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Барселона -: 13 Ноември 2008
А днес вече са поправили датата за Валядолид в last.fm-7 юли.Също така са добавили и Севиля на 12 юли.Дано скоро има официална информация.
8  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Барселона -: 13 Ноември 2008
А според last.fm датата за Валядолид е 1юли.Много странно ако наистина е така.Аз все още се надявам да се оползотворят добре оставащите "празни" дни между 2 и 9 юли, за да може да отскочим до Барселона.
9  Музика / Групи / Re: Roxy Music -: 09 Ноември 2008
След прочетеното и аз се зачудих дали ще пее или просто ще бъде гост,но сега изрових още малко информация.Според Дневен Труд от днес, ще пее на партито,а преди него щяли да се изявят момчетата от "любимата бойс банда на Юън Макграгър и Мик Джагър-Блейк"
10  Музика / Групи / Re: Roxy Music -: 09 Ноември 2008
Според вчерашния брой на "24 часа":"Кръстникът на стила,куул-кралят,най-елегантният англичанин,пред когото Джеймс Бонд изглежда занемарен-Брайън Фери,идва специално за суперпартито на списание EGO на 13 ноември.Последният му албум Dylanesque излезе през март м.г. и е с негови версии на парчета на Боб Дилън."
Оскъдната информация ме подсеща за Алфавил и Юнион-Ивкони
11  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Барселона -: 29 Октомври 2008
Вече има потвърждение за Билбао и на сайта на ДМ.Продажбата на билети стартира на 12 ноември.Билетите за трите дни на фестивала ще струват 100евро,с 10 евро отстъпка за първите 1500.Това е всичко,което успях да разбера.
12  Архив / Тour of the Universe / Re: Концертът в Букурещ -: 23 Октомври 2008
Имам си личен преводач от румънски вкъщи.Той също не знае що е то газон.Важното е ,че сме в правилния такъв,мисля.Хиляди благодарности на Kirilart,за което.Офертата за пътуването също е чудесна.Да идва по-бързо май,нямам търпение да се запозная с вас.
13  Архив / Тour of the Universe / Re: Концертът в Букурещ -: 16 Октомври 2008
Благодаря много,Kirilart.Много съм щастлива за тази възможност.Все върша нещата в последния момент ,но този път бях късметлийка.
14  Архив / Тour of the Universe / Re: Концертът в Букурещ -: 16 Октомври 2008
Ако някой вече не ме е изпреварил,бих искала да се присъединя към вас и да взема последното билетче
Страници: [1]
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.