DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 6
1  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [23 СЕПТЕМВРИ 2010] Live In Barcelona 20/21.11.09 - съдържание и визия -: 07 Октомври 2010
Обложката не е толкова лоша, но просто не отива на Депеш според мен. Жалко, че exciter и playing the angel са пренебрегнати, но пък от друга страна се радвам на Policy of Truth, One caress и Dressed in black. Ще е жестоко двд (:
2  Музика / Групи / Re: Нова Генерация - Завинаги! -: 25 Ноември 2009
Прекрасна група са Нова Генерация. Много ги обичам и напоследък почти само тях слушам. 'Малка висока скала' са били едно време според мен. Знам, че Кристиян е основал групата, но без Димитър като че ли се губи смисъла й. Новия албум не изпъква с нищо, прекалено безличен е. Ходих им на концерта на 16ти август в София, добре че бяха старите песни.

Много са истински старите албуми. За съжаление майче не се е подобрило почти нищо от тогава, всичко в песните им важи и днес. Някъде някой беше написал, че даже след 20 години, земята е все така тъмна. Не знам, прекалено са искрени (били), за да ги възприемам само като група, всеки път като си ги пусна все едно правя нещо за себе си. (:

Други групи на членове на групата също са много готини: Воцек и Чугра и Абсолютно начинаещи например.

Нова генерация завинаги.
3  Depeche Mode / Групата / Re: Най-добър албум -: 24 Ноември 2009
Двоумях се между Violator и Black celebration. SoFaD разбира се също ми е много любим, но напоследък съм го оставил на заден план. В крайна сметка гласувах са Вайълейтър, но е с малка преднина пред другите два.
4  Други / Извън Темата / Re: Странни музикални сънища:) -: 17 Септември 2008
Сънувах как си говоря с Игор Кавалера (сепултура) за Мотърхед и Венъм на български. Той беше с дълга коса. После му исках скайпа  Идиот и съня свърши  Ангелче
5  Музика / Групи / Mono Inc. -: 15 Август 2008
Една приятна, сравнително нова германска банда. http://www.youtube.com/user/monoinc - профила им в ЮТуб. За съжаление много от хубавите им песни се намират само в сайта им.
Има ли техни фенове тука?
6  Музика / Групи / Re: Nine Inch Nails -: 15 Август 2008
Оообичам го Резнър  Пощурял Хърт наистина е една от най-поттискащите песни, а версията на НИН ми въздейства много повече от тази на Кеш. Любима тяхна песен... Ами засега лист-а ми оглавяват Something I can never have и The perfect drug. Да, и Gave up. Колко са млади в клипа!
7  Музика / Групи / Re: The Cure -: 15 Август 2008
Готини са. Харесват ми текстовете и визията им. Наскоро обаче пуснаха един техен лайв по ВиЕйч1 майче... Сториха ми се доста остарели, а и като че ли свириха без голямо желание.
8  Depeche Mode / Групата / Re: Funny DM -: 24 Май 2008
Ето и от мен:
 
9  Depeche Mode / Групата / Re: НОВИНИ: [7 МАЙ 2008] Depeche Mode отново заедно -: 20 Май 2008
Уха, не мога да повярвам, че са започнали толкова рано!  Усмивка Благодаря за новината, чакам с нетърпения евентуалния нов албум!
10  Depeche Mode / Групата / Re: Най-недооценена песен? -: 19 Февруари 2008
Според мен много подценени са Clean, The sweest perfection и Goodnight lovers, като за последната не ми хареса как я пяха на TTA някак си само в едната част на турнето и "набързо". А за другите две не си ги представям на живо или като сингли, но би трябвало да са по-известни и да се говори повече за тях.
11  Depeche Mode / Групата / Re: Любими сет-листи -: 30 Януари 2008
Имах предвид песни като Just can't get enough и Photographic.
12  Музика / Други / Re: Любими заглавия на албуми -: 20 Януари 2008
Queen - Made in Heaven
Metallica - Ride the lightning
Moonspell - Darkness and Hope
AC/DC - Blow up your video, High voltage, Stiff upper lip...
13  Други / Извън Темата / Re: Пратиха ми го! -: 13 Януари 2008
Да, виждал съм тоя клип. Най-лошото е, че със всички животни почти става така. Ужасно е. И аз не си падам по ловджийски първобитности. Макар че дори и да отгледаш заек или кокошка и донякъде ти да си му дал живот, то пак му го отнемаш...
14  Depeche Mode / Групата / Re: Религията в текстовете на Мартин -: 13 Януари 2008
А по въпроса за вярата, не мисля, че се вярва със мозъка. И затова ми е странно, когато някой каже, че като се е замислил е отхвърлил вярата. И който се опитва да спазва Заповедите о да живее праведно не го прави от страхопочитание. Аз вярвам със сърцето си. За Мартин не знам.
15  Depeche Mode / Групата / Re: Кой от Депеш Мод и за какво бихте избрали за разговор? -: 13 Януари 2008
Бих помолил сладко-сладко Анди да ми изпее Barell of a gun  Ангелче . С Март... не знам за какво мога да говоря с един черен ангел... Може би как се чувства на сцената и какво си мисли докато пее. А Дейв... ще го попитам откъде идват тези движения по сцената и защо на определени песни се държи по определен начин (лягането на сцената на I feel you). Както и какво си мисли докато пее. По принцип... бих искал да разбера дали му прави впечатление, че танцува като жена... но: първо, че ме кефи така и второ предполагам че ще му причернее пред очите ако го попитам и ще ме лепне за някоя стена  Ухилен. Бих питал и тримата какво мислят за публиката си и на кой концерт е била най-гостоприемна, кои са любимите им песни.. Ех... мечти, мечти...
Страници: [1] 2 3 ... 6
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.