DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 6
31  Музика / Други / Re: The perfect band -: 05 Януари 2008
Мартин - музика и текст, барабани - тоя дето беше във Faith no More (търся по-твърд саунд  Готин ), вокалисти  в различните песни Дейв и Майк Патън, китарааа... The Edge, а инструменталите да са като на Jamiroquai. синтезатори - Март и Алан, бек-пляскащ - Анди  Ухилен  цял оркестър скроих. интересна тема, наистина!

тези избирам като индивидуалност за по-рок стил, иначе мога да се спра и на други. но перфектната група според мен са Депеш Мод.
32  Музика / Други / Re: Любими клипове на други изпълнители -: 05 Януари 2008
Beastie Boys - No sleep till Brooklyn, You gotta fight for your right to party
Sid Vicious - My Way ( Побъркан)
PIL - This is not a love song
Jamiroquai повечето...
Queen - Innuendo
и още много, но за тези се сетих първо  Усмивка
33  Музика / Други / Re: kаква музика слушате за приспиване -: 05 Януари 2008
за събуждане - на мп3-то съм си направил специална папка със Faith no More, Sex Pistols и Korpiklaani.  Пощурял  докато уча - Депеш... в училище метъл... в нас пак Депеш, за приспиване си пускам Депеш и винаги на Blue Dress изключвам музиката и заспивам.
34  Музика / Други / Re: Любими заглавия на албуми -: 05 Януари 2008
без Депеш:
както Нина спомена FNM - King for a day fool for a lifetime
Motorhead - Orgasmatron, Bastards
Jamiroquai - A funk odyssey
Gorillaz - Demon days
за други конкретно не се сещам, но като се сетя пак ще пиша  Одобрение
35  Музика / Други / Re: Кой убива българската музика? -: 05 Януари 2008
скоро ходих на концерт в един клуб. БГ група, познати на нашите, беше мн приятно. стилът беше, както се изрази един от присъствашите, "мазни импровизации на плажен джаз". супер приятна музика, текстовете бяха леки, "ежедневни". само че те не искат популярност. сигурно има още 200 такива групи като тях, които просто не искат да бъдат поставяни на концерти с Каризма и т.н. мисля, че проблемът е в продуцентите. колко хора в България слушат стойностна БЪЛГАРСКА музика? малко - защото няма такава. а защо няма такава? защото никой т.нар. продуцент не пуска на пазара музика, която ще се хареса на хората, но няма да му донесе много пари, защото в текстовете няма кръчми, страстни целувки и тям подобни простоти. аз мога преспокойно да издържам само на Депеш, но ми призлява, когато хората на моята възраст - 12-15 годишни - слушат чалга и рап. повечето хора харесват БГ музиката, само заради визията на изпълнителите, която според мене е абсолютен кич! вярно, има и хубава музика - Графа, Авеню, Акага... ама по ДИСКОтеките като пускат чалга много ясно, че хората ще си мислят, че това е модерно. слава Богу, в близост до мен почти няма чалгари и се слуша хубава музика, обаче -... не Българска. не знам как може да се оправи цялата тая каша от комерсиални музикални БГ "плоскости".
36  Музика / Групи / Re: Tokio Hotel -: 05 Януари 2008
ооооо, твърдо НЕ. просто изобщо не ми харесват на мене. освен визията ме дразни цялата тази вълна псевдо-нео-метъл - вокала просто вика и това е. а и наистина не разбирам какво толкова виждат във Бил Каулитц  Шок (лично мое мнение)
37  Музика / Други / Re: 5те най-тъпи артисти. -: 05 Януари 2008
Бритни (Бръкни) Спиърс (сПръст)
Аврил Лавин (тук ще ме прощавате "*агин" Пощурял)
Токио Хотел
Линкин Парк
Рияна (Пияна, Айряна... )

просто не ги търпя, особено Рияна след "прекрасното изпълнение" в София. всичко изглеждаше безобразно - понеже беше безплатен концертът, целия град се стече. Срам и Позор!

38  Музика / Групи / Re: U2 -: 05 Януари 2008
според мене песните им са доста "мегаломански" и това не ми харесва. иначе са добра група. отличавам Who's gonna ride your wild horses и Love is blindness като мои фаворити Одобрение
39  Музика / Групи / Re: DJ Tiesto -: 05 Януари 2008
на мене не ми харесва  Объркан по принцип не си падам по такава музика
40  Depeche Mode / Групата / Re: Lovers devoted to each other forever... -: 05 Януари 2008
Ооо, да. При мене страха го има. Мисля си, че ще се разпаднат всеки момент! Но понякога като се замисля си променям мнението. Просто прекалено много "ми дреме" за тях, за да не се страхувам.
41  Depeche Mode / Групата / Re: Най-слаба песен -: 05 Януари 2008
ооо, да, пропуснах моя фаворит - Lilian. тази песен просто не ми харесва хич!
42  Depeche Mode / Групата / Re: Песни с разменени вокали -: 05 Януари 2008
хммм... в главата ми съм приготвил друг, по-черен и тежък вариант на One Caress. макар че това ми е любимата песен, изпълнявана от Март, ще ми е интересно и със Дейв как ще звучи. може пък да стане хубаво  Усмивка

43  Depeche Mode / Групата / Re: The Sun: "Дейв е разочарован от отношението към Депеш Мод" -: 04 Януари 2008
Това за известността е така, доколкото знам. В Англия почти никой не ги слуша, колкото и да е странно. И как може да раздават награди на My Chemical Romance, когато във същата категория са Депеш със ОЧЕВИДНО по-хубава песен.  Бесен

Наистина, къде ти 5 години? Тоест дори и да е в преносен смисъл не се подразбира мисълта ти. Аз се надявам последният им албум да е след 10 години и после да правят турнета с по 1-2 нови песни! (Всъщност се надявам на повече, но това най малко) Пък и, както повечето творци, Депеш остаряват (доколкото може да се каже за тях такова нещо) красиво. Последното турне е много добре изпипано и аз например съм много доволен. Опасявах се, че ще станат като U2, но това е друга тема.
44  Depeche Mode / Групата / Re: Най-слаба песен -: 03 Януари 2008
ами... с риск ще си призная, че оригинала на Just Can't Get Enough ме побърква... на PTA мн й се радвам, ама оригинала...  Идиот
45  Depeche Mode / Групата / Re: Песни с разменени вокали -: 03 Януари 2008
много хубава тема.

малко ще се отклоня от нея, но ще отбележа, че много искам да чуя Somebody to love на Queen в изпълнение на Дейв.  Усмивка  иначе... One Caress в изпълнение на Дейв ще е хубаво според мен. In your room - Мартин, макар че така няма да има тази плътност и изпълненост. а! и Blue Dress в изълнение на Дейв. не съм съвсем съгласен, че гласа на Дейв е само за бързи и силни песни. има много примери, за които ще се сетите, но все пак: World in my eyes, Waiting for the night, Clean, In your room... все бавни песни.  и двамата певци имат страхотно чувство към песните, които изпълняват. когато Март пее соло и песента свърши, Дейв запява и кара стадиона да подскача, аз все още си мисля за изпълнението на Мартин.

освен това, както Дейв пее "мъжкарски", твърдо, агресивно и плътно, така и може да пее меко и нежно, почти като Мартин, нали?

П.П. извинявайте за объркания коментар  Побъркан
Страници: 1 2 [3] 4 5 6
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.