DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 16
31  Музика / Други / Re: В плейъра на www.depeche-mode.org... -: 28 Януари 2007
Minerve - Afraid Of Myself
32  Други / DM.org / Re: Какво искате да се промени в сайта? -: 27 Януари 2007
Аз имам молба към всички недоволни/засегнати/желаещи промяна и към голяма част от по-новите потребители, които скоро ще се превърнат в част от горе изброените или драматично ще напуснат след някоя забележка. Как си представяте един идеално функциониращ форум? Искам да разбера в какви условия си представяте той да съществува, в какъв времеви отрязък ще се случва това, какво се очаква от екипа му, какво се случва с различните потребители, трябва ли да се изисква специално отношение и съдържание от постовете им, какви са последствията от всичко това, какви са начините зависещи лично от всеки член на форума да се поддържа това равновесие... Да опишете всичко това и да се върнете в действителността, да сравните и да предложите конструктивно решение... Не просто да визирате конкретен проблем, без да сте минали през всичко това, евентуално да голословите или правите четки на екипа.
33  Depeche Mode / Групата / Re: Какво няма да простя -: 23 Януари 2007
Ако можем така лесно да сведем нещата до едно просто "какво ще им простя или не" - ами, ето това няма да им простя.
34  Depeche Mode / Солови проекти / Re: НОВИНИ: [18 АВГУСТ] Мартин Гор в новия албум на Гуен Стефани -: 09 Януари 2007
Нищо особено. Като мога честно да кажа, че не подходих предубедено. В началото се струва леко обещаваща, но в хода всичко се губи. Макар и комерсиални, нещата които излизат като сингли от Гуен са доста по-силни, въобще доста посредствено парче. Би трябвало един музикант, ако има възможност да работи с кумира си да даде малко повече от себе си... 
35  Depeche Mode / Групата / Re: Кой член на ДМ сте Вие? -: 20 Декември 2006
Аз пък не съм член. Нито на ДМ... Нито на някой друг...
36  Depeche Mode / Групата / Re: Depeche Mode са номинирани за Грами -: 10 Декември 2006
Колкото и да не ни харесва, че името на Депеш Мод стои редом с имената на множество псевдо-артисти трябва да се примирим. Това е цената на това да са толкова големи. Аз мисля, че не си струва, но все тая. А и все едно ДМ не носят известно количество вина за да бъдат по едни или други критерии сложени под общ знаменател (и то какъв!) с Джъстин и пр.
Все пак в компанията на Goldfrapp и Pet Shop Boys нашите не стоят тъй нелепо, както на мтв номинациите. Аз все пак си мисля, че за подобни групи трябва да има отделна категория или да не бъдат включвани в такива масовки... Както си беше преди.
37  Музика / Други / Re: Партита, на които бихте ходили -: 27 Ноември 2006
Идеята на dearrose за pj/cave парти много ми допада. Въобще идеята да идеш и да разпуснеш на хубава (спорно понятие Намигване) музика е много красива. Не е задължително да е цяло събитие да пиеш добра напитка в заведение с приятни атмосфера и музикално оформление. Ала май тук така стоят нещата. Няма особено голям избор, защото няма достатъчно хора и места, които да го създават.
Иначе тематично парти... Хмм, на мен ми се ще нещо по-алтърнатив/трип хоп/downtempo/experimental/ambient ориентирано Очиврът. Дори Depeche и особено Recoil ми се връзват като избор с идеята.
38  Музика / Други / Re: Любими текстове на други любими групи -: 10 Ноември 2006
If only I could move at the speed of light
If only I was born to a greater life
If only I was made in a raging sea of love
If only I was out from the stars above

This is not my true life
I am not the man that I should be
I'm called to higher things
High time to get my wings
I'm no fun to be with anymore
I'm flying on the wings of mediocrity
I'm my own worst enemy

If only I could just explode
Like a dying star
In a blaze of lights

de/vision - my own worst enemy

39  Музика / Събития / Re: 05.11 - Party Invitation -: 06 Ноември 2006
Аз с всеки следващ ден се убеждавам, че имам паранормални способности. Нещо ме ръчна отвътре, събрах се, тръгнах и съм пропуснала момента с  Полицай Усмивка Макар и партито да си беше много добре... Ех, много е жалко, че се случват такива неща.
40  Depeche Mode / Солови проекти / Re: НОВИНИ: [19 АПРИЛ 2006] Нов албум на Recoil -: 27 Октомври 2006
Значи на този етап сме в почти пълно неведение и няма как да знаем какво да очакваме. Това, че Алан е отделил доста време на предзаписна подготовка похвално и е една стабилна предпоставка да очакваме качествен продукт. Аз ,честно казано, не искам да слушам сурови неща, плъзнали по нета, за чиято оригиналност се налага доста да се чуди човек. Ще бъда търпелива и ще изчакам официалното издание, ще го подържа в ръка и ще му се насладя, както си заслужава.
Усмивка
41  Depeche Mode / Солови проекти / Re: НОВИНИ: [19 АПРИЛ 2006] Нов албум на Recoil -: 27 Октомври 2006
А това ли е цялата информация, с която разполагаме относно новия албум? Мен ме интересува вокала, когото Алан е избрал да присъства най-стабилно. Дали името му е оповестено някъде, дали има нещо записано до което можем да се доберем и дали е издавал въобще нещо официално...
42  Музика / Събития / Re: ELECTRICUTION PARTY - 22.10.2006 (неделя), клуб 3 Уши -: 25 Октомври 2006
И аз бих добавила няколко благи думи. Не знам до колко ми пролича, но партито много ми хареса! Поздравления за идеята, реализацията и подбора на музика. Хубавото на такива партита е, че процентът на случайно попаднали е сравнително нисък и няма кой да ти развали настроението.

Kiira, все ще се сещам за теб като слушам bullet Усмивка То и аз бях почти същата работа с  flux...
43  Depeche Mode / Групата / Re: Какво според вас изразяват любимите песни на музикантите от Депеш Мод? -: 25 Октомври 2006
halojo, аз в момента съм раздвоен между това да получа информация на тема "Какви са любимите изпълнители на членовете на Depeche Mode". Да чуя музиката им и да се опитам да ги сравня по някакви критерии или нещо, което мога да сметна за общо.
Или просто да използвам Силата и да почувствам музиката... без да я коментирам. Мисля, че ще пробвам с второто, че от доста време не съм чувствал музиката...
Ти си ограничен енциклопедист! Каква е тая фактология?! Използвай въображението си и напиши новата история на Депеш Мод като поставиш акцент на вътрешния свят на всеки член от групата и отражението му в любимите им песни, а не пак да използваш информацията от психоаналитичните сеанси, които си провел с дм.

Да яхнеш "Силата на милионите атомни ядра" и да почувстваш музиката с цялото си сърце, душа, тяло, препускайки в синхрон с ритъма на Депеш... За това не трябват думи, дори за да споделиш усещането! А дали има думи, които могат да опишат какво изразяват любимите песни на музикантите от ДМ?

Иначе попрегледах форума, май нямаше такава тема (ако греша, моля пратете ми линк), от каквато аз се интересувам. Аз имам представа от музиката, която харесват ДМ, но не е достатъчно пълна и нямам много информация и наблюдения точно в тази насока, която ме интересува. Та ако някой може да сподели нещо интересно тук или в нова тема, би било чудесно.
44  Depeche Mode / Групата / Re: Какво според вас изразяват любимите песни на музикантите от Депеш Мод? -: 23 Октомври 2006
Това ми е най-любимата тема, както споделих с няколко съфорумци. Съдържанието и може да стане много подходящ предмет на дискусия ето тук. Иначе мисля, че ще е по-интересно ако разгледаме любимата музика на музикантите от дм, от гледна точка на влияние в творческо отношение и неговите проявления в музиката на дм. На мен ще ми е интересно, ако някой има по-сериозни наблюдения по този въпрос.
45  Други / DM.org / Re: Защо доказано добри потребители спират да пишат?! -: 23 Октомври 2006
Привет! Тъй като и аз видях своето име в тази тема, реших да се включа. Така... Качеството на мненията във форума и въобще на целия проект ми е трудно да коментирам, понеже виждам, че усилията на екипа точно в тази насока са големи, а и известна част от потребителите също се стараят да спомогнат за поддържането на едно подобаващо за това място ниво.  Уви, хора всякакви... Мен най-много ме смущават потребители, които не си правят труда да се запознаят малко по-обстойно с форума и отварят безумни теми, пишат несвързани и неуместни постове. Самият факт, че някой изказва становище по въпрос, който не познава и на всичкото отгоре ревностно защитава изсмуканата от пръстите си позиция на цената на интереса на по-запознатите, е тъжен. Мисля, че последната публикация на kirilart доста точно описва ситуацията. Признавам си, че и аз ненарочно съм правила не много смислени и интересни изказвания. Нормално е различни неща да предизвикват интерес у хората, за това не е много лесно, но пък се изисква малко повече да се помисли, което има своите хубави страни. Усмивка
Колкото до случките от ежедневието, мисля че ако нещо си е в контекста и допълва изказването, придавайки му малко повече цвят и чувство, не е излишно. Ала все пак има цяла секция оффтопик и там ни е предоставена възможността да разберем и споделим повече за себе си.
Доста време нямах възможност да преглеждам форума и сега искам да отделя малко повече внимание на това, което съм пропуснала за да мога да дам адекватно мнение по някоя тема, която ме провокира да изкажа такова.
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 16
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.