DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 [2] 3 4 ... 25
16  Музика / Групи / Re: De/Vision-Subkutan-2006 -: 03 Декември 2006
винаги съм се чудил, какво са целяли с тази наклонена черта в името си, някой знае ли каква е идеята? Нещо като (de)deutschland vision или? Немска визия Ухилен Хайде ще ми е интересен отговора на загадката, на която и аз не знам отговора.

Оказва се,че името е просто игра на думи.Колко разочароващо Усмивка
Това е единственото обяснение,на което съм попадала.
Добра логика относно (de)Deutschland vision,но явно тази на De/Vision
не съвпада с нашата Объркан
 Интересно на каква изобретателност сме способни феновете,за да достигнем до значението на имената на любими групи Доволен
17  Други / Извън Темата / Re: Смехории -: 01 Декември 2006
То е по-скоро трагично,но...вижте сами:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3623183404316592386&hl=en
18  Музика / Други / Re: Най-добрите албуми за 2006-та? -: 29 Ноември 2006
''Студена,интелигентна електроника- близо до съвършенството''.- цитат от  австрииски сайт за ''музинки''.

Seabound- ''Double-Crosser''

Фаворити: ''Domination'',''Castaway'',''October Song''.

Други албуми,за които се сещам,са издадени миналата година,така че ще трябва да се въздържа Млъкнал
19  Depeche Mode / Групата / Re: СЕКТА ли са феновете на Депеш Мод -: 29 Ноември 2006
смятам, че няма нищо по "забавно" от сектант-наркоман!!!

''Най-забавна'' е комбинацията сектант-наркоман-психопат.

Секта не сме в никакъв случай (вече бяха разяснени негативните значения на думата).Май му викат ''мания'',''обсебване'',''лудост'' и т.н. на това,което сме,макар тези определения да звучат по-скоро несериозно,но за всички е ясно,че в случая не става въпрос за нещо преходно,за обикновено увлечение.
Също не мисля,че ДМ са религия- все пак има и доста атеисти.
Начин на живот е най-добре като определение,ми се струва,защото обхваща и лудостта,и зависимостта и всичко,което един средностатистически ДМ фен притежава.
20  Музика / Групи / Re: Junior Boys -: 29 Ноември 2006
Много приятна група,която открих сравнително скоро.
Няма да се впускам в подробности относно звученето на групата,''замечтаността'',която споменаваш,я описва доста добре.По-добре,  който се интересува, сам да оцени музиката им.
21  Други / Извън Темата / Re: Доколко да си ДМ-фен е гаранция, че 'струваш' повече? -: 29 Ноември 2006
Това дали ''струваш'' повече според мен няма връзка с музиката,която слушаш,а по-скоро със самия теб и много и най-различи фактори,които са ти повлияли и ти влияят по някакъв начин- положителен или отрицателен.

Определено обаче музикалната култура има немалко значение за изграждането като личност в смисъл,че щом имаш богата музикална култура,предполага се че би трябвало да имаш и други богати култури (възможни са и изключения,но аз поне досега не съм срещала).След като влагаш  усилия и средства,за да си навътре с нещо,би било доста ограничаващо да се задоволиш само с тази област.

Личните ми впечатления също не са изключение- познавам хора,които развиват културата си в големи мащаби не само в музикално отношение.

Относно ДМ феновете не можеш да заявиш,че ''струваш'' повече от някого,който харесва джаз,примерно...Няма такива категории.Да,ДМ определено ''възпитават'' в доста неща,които те отличават от феновете на други стилове музика,но това в никакъв случай не те прави като стойност ''по човек''  от който и да било друг.
22  Музика / Други / Re: Kои беше номер 1 когато се родих? -: 28 Ноември 2006
При мен на почит са били Careless Whisper - George Michael за UK
Chart и Ghostbusters - Ray Parker Jr. за US Chart.
Между другото,интересни съвпадения Усмивка
23  Други / Извън Темата / Re: Интересни линкове -: 19 Ноември 2006
Сайт за иконите на английската култура- от Мечо Пух до чашата чай:


http://www.icons.org.uk/theicons
24  Depeche Mode / Групата / Re: Фен Арт -: 15 Ноември 2006

MaoriGirl, нека без хапливости и обиди по една картинка.

Не мисля,че когато нещо не се харесва,трябва да се казва обратното,само в случаите,когато се изисква деликатност,но случаят не е такъв. Така че по въпроса за тази ''една картинка''- след като ти не си авторът,не виждам за какви обиди може да става въпрос.А и да беше ти- това все пак е ''една картинка'' и не бива толкова лично да се приема.
Край на off-топика от моя страна.
25  Други / DM.org / Re: Карма -: 15 Ноември 2006
Цитат
то и без това по принцип карма се дава се дава при постове

Цитат

И не само при постове...само че никой не си признава Усмивка Ето защо кармата като показател не може да бъде напълно обективна и реалистична,по-скоро е интересна опция,която я няма в други форуми.(нашият форум пак е с класи напред  Намигване )
26  Depeche Mode / Групата / Re: Фен Арт -: 15 Ноември 2006
По-скоро ми прилича на  позастарял клоун с прическа а ла Samuel Clemens (Mark Twain).Авторът на този ''фен арт'' определено се намира в творческа криза...
27  Други / Извън Темата / Re: Въпроси, отговори, помощ -: 10 Ноември 2006
много ли ще се озадачиш ако ти призная, че не съм ги слушала?

Всъщност,не се озадачавам.Всеки в началото е бил в положението да не е слушал всичко.Обаче много ще се озадача,ако веднага не си намериш поне тези албуми,които изброих УсмивкаПосле така или иначе няма как да не потърсиш и всичко останало...
28  Други / Извън Темата / Re: Въпроси, отговори, помощ -: 10 Ноември 2006
кои са албумите, които като фен, трябва да чуеш ...

След като си фен на нещо,това означава,че би трябвало да го познаваш по-детайлно ( за да си фен-също).За това моят съвет е да чуеш всичко,за да можеш да си изградиш най-пълна представа за това,което наричаш ''любимо''.
Но ако все пак трябва да се каже какво трябва да се чуе задължително като начало,мога да посоча ''Songs Of Faith And Devotion'',''Black Celebration'',''Violator'',''Ultra''...Но сигурно  си ги слушала...Пристрастна съм,какво да се прави Ангелче
29  Depeche Mode / Групата / Re: They talk and they talk, though they don’t understand… -: 10 Ноември 2006
Когато веднъж една позната чу Depeche Mode за пръв път (да,дотогава не ги беше слушала),възкликна:''Звучат ми някак космически'' Объркан
На мен ми се стори забавно и го приех откъм положителната страна,а и тя не го каза в лошия смисъл.
А иначе съм чувала недоразумения като ''Пешо Модата'',както и класическото ''Да Пееш И Да Не Можеш''(което вече сте споменали).
30  Depeche Mode / Групата / Re: НОВИНИ: [2 НОЕМВРИ 2006] Депеш Мод спечелиха наградата на MTV за най-добра група -: 04 Ноември 2006
Между другото - реших да напиша ДМ на гуугл'а и излезе много добра статия на този адрес Усмивка http://bg.wikipedia.org/wiki/Depeche_Mode.

Интересното за мен беше най-отдолу - ''най-посещаваната българска DM страница'',което се оказа линк към форума...Можете да се гордеете с основание  Намигване
Страници: 1 [2] 3 4 ... 25
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.