DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 25
31  Depeche Mode / Групата / Re: Never Let Me Down Again -: 02 Ноември 2006
Едва ли това,което внушава NLMDA,е хомосексуализъм,сатанизъм и т.н.
Можеш да си мислиш,че се пее за приятелски отношения (както буквално изглежда),можеш да решиш,че е нещо съвсем друго и да се впуснеш в денонощни главоблъсканици какво пак е искал да каже Мартин Намигване
Аз лично предпочитам да я възприемам като разказ за някакво състояние- дали в резултат на пиянство или наркотици,няма значение.Стига да не е буквално.
32  Depeche Mode / Групата / Re: Религията в текстовете на Мартин -: 02 Ноември 2006
Не можем да сме напълно сигурни доколко в действителност религиозни или атеистични са текстовете на Мартин,защото всеки път впечатленията са различни и могат да се приемат и по двата начина.След като търпят интерпретации,т.е. имат ''отворен край'',от този,който ги възприема зависи главно как ще бъдат разтълкувани.
Какво е искал да каже Мартин е ясно,че така и така никога няма да разберем,на каквито и анализи да подлагаме текстовете му Намигване
33  Музика / Групи / Re: Archive -: 02 Ноември 2006
За съжаление разполагам само с 2 от албумите им (You all look the same to me и Noise)

Вече можеш да разполагаш и с останалите им албуми от www.demonoid.com .Файловете са в rar формат,но мисля,че  това не представлява проблем.
Ако някой друг има представа за групата, няма да е зле да разкаже.
34  Други / Извън Темата / Re: Интересни линкове -: 29 Октомври 2006
Можете да проверите колко е часът по необичаен начин  (с помощта на снимки) ето тук: www.humanclock.com
Доста интересно...

35  Музика / Групи / Bjork -: 28 Октомври 2006
''Един от най-уникалните,запомнящи се и ексцентрични гласове на музикалната сцена за последния четвърт век'',''детето чудо''...
Начините,по които може да се опише талантът на Bjork, са многобройни.
Нейната музика се възприема крайно- или с въодушевление,или с абсолютна нетърпимост.Истината обаче е,че далеч не всеки може да я слуша.
Това е един от малкото артисти,който не е оставил никого,запознал се с творчеството му,апатичен.
От характерното ръмжене до нежния,едва доловим шепот-  няма граници за  гласа на Bjork.

А вие как и дали я възприемате?
 

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
36  Други / Извън Темата / Re: някои по-интересни снимки -: 27 Октомври 2006
Ето до какво води популярността на ДМ в България:

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
37  Depeche Mode / Групата / Re: Нужно ли е да имаш определена дарба за да си фен на Депеш? -: 26 Октомври 2006
Аз пък си мисля, че трябва да чува музиката им, а не само да я слуша. Ако на това се казва дарба... Усмивка Иначе не е нужна  Одобрение

Бих добавила,че не трябва да забравяме да слушаме музиката на ДМ с всички възможни части на тялото...Така хем ще я чуем,хем ще я усетим Намигване
38  Depeche Mode / Групата / Re: Нужно ли е да имаш определена дарба за да си фен на Депеш? -: 26 Октомври 2006
 Някаква паранормална дарба трябва да е...дарба на медиум Усмивка Не за друго,а за да разберат защо изобщо един  фен на ДМ трябва да притежава  каквато и да било дарба,за да се определи като техен такъв.
39  Музика / Други / Re: Кой убива българската музика? -: 26 Октомври 2006
Отговорът е: сама най-вече,защото не може да преодолее и се наложи на безвкусицата и пошлостта,в която се налага да се развива.
Разбира се,самите музиканти доста помагат в това
 отношение,защото,стремейки се да направят продукта си възможно най-комерсиален,убиват музката още докато е само  идея в главите им.

От друга страна,аудиторията (говоря за масовата такава) се води по това кое е модерно и актуално в момента,като по този начин се пренебрегват новаторството и нетрадиционността.Така дори и да се намери група,която прави нещо стойностно и различно,дори да има успех,рано  или късно се слива с всичко останало и губи идентичността си.
За да не бъде убивана  добрата българската музика е необходимо поне отчасти пазарът да е по-благосклонен,по-отворен за нея,а докато той не е такъв...няма как да я има.
40  Depeche Mode / Групата / Re: Каква музика трябва да се пуска на DM партитата? -: 26 Октомври 2006
 Идеята за едно такова ''състезание'' между диджеи е сама по себе си доста атрактивна и се явява голямо предизвикателство както за тези,които ще пускат музика,така и за посетителите.
Не знам доколко е необходимо,но може би една анкета за/против и приблизителен брой на участващите не би се отразила зле.Стига нещата да не опират единствено до идея,но и до реализация Усмивка
Музиката по ДМ партитата е най-вече до усет.Този,който пуска музиката е един вид артист- той държи в ръцете си ''шоуто'',но ако не успява да улови емоциите и настроението на ''публиката''  ,превръща  събитието в парти от и за себе си.
Има ужасно добри диджеи,които заслужават признание,но поради липса на добра реклама някак остават в сянка (което не означава неоценени),докато други,които въпреки солидната реклама и убеждението,че нямат реална конкуренция,успяват да постигнат главно собствено удовлетворение.

41  Други / Извън Темата / Re: Интересни линкове -: 18 Октомври 2006
Не знам защо,но предположих,че някой ще даде идеята,която  хрумна на МАО... Ангелче
Аз съм ЗА,ще бъде наистина интересно да качваме оригинални кадри,които сме успели да хванем...случайно или не.Дори можем (което съвсем не е задължително) да я озаглавим ''Photography in our eyes''.
Иначе и аз за съжаление съм успяла да посетя само две от посочените ''чудеса''...засега Намигване
42  Музика / Групи / Re: Кой ще подгрява Дюран в София -: 17 Октомври 2006

...естествено, че съм доволен от този факт!^-^

Не си единствен.
Всъщност,чудесна новина Усмивка Един неправилен избор на подгряваща група само би засилил нетърпението ми да излезе групата,която всички сме отишли да видим и чуем.
43  Други / Извън Темата / Интересни линкове -: 17 Октомври 2006
Понеже си имаме тема ''линкове'',в която се публикуват полезни и представляващи интерес сайтове,свързани с ДМ,предлагам тема,в която всеки,който намира даден сайт за интересен,нестандартен или просто заслужава по-особено внимание,да го сподели тук- независимо дали става въпрос за музика,фотография или любимата ви марка чипс.

Ето един сайт,който предполагам,че ще заинтригува онези,чието пътуване не се изразява единствено в направлението работа-вкъщи.Знам,че има доста сред нас,които обожават да пътуват,а на някои може би дори е хоби.

www.new7wonders.com - след регистрация е възможно гласуване за избиране на новите ''седем чудеса на света''.
44  Други / DM.org / Re: Промени в екипа на DM.org -: 17 Октомври 2006
 Aз също се присъединявам към емоциите и чувствата на всички нас в този толкова ключов момент от развитието на depeche-mode.org.
Уважавам решението на Кирил,макар да ми е трудно да приема напускането му и вярвам,че е напуснал състава на екипа,но не и нас.
Благодаря,че ни направи част от ентусиазма,топлината и приятелството ти! 
45  Музика / Други / Re: kаква музика слушате за приспиване -: 17 Октомври 2006
''Аз съм Сънчо'', разбира се Усмивка
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 25
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.