DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 45
1  Архив / Delta Machine / Re: Delta Machine - как усещате албума сега? -: 23 Април 2014
МАО, изцяло споделям мнението ти!
Облекчение, да!
Успокоение сякаш, че разочарованието (поне при мен и вероятно е поправимо) не е окончателно!
Атмосферата е много по-умерена, но и по-сигурна, точно в духа, че правят музика (не "за масите", а за себе си, въпреки че поставям и това под въпрос).
Концертът го гледах на запис (аз бях избрала споменът от изживяването в София да си остане непроменено и да не го замествам с друго, но отново не съм сигурна, какво ще реша при следващо, евентуално, турне) и не ми допадна точно заради репетитивността и търсено лесно въздействие, поне на мен така ми се стори.
Заложили са на о-сигурното, вероятно дори им е било наложено, кой знае.
Може би ще се окажеш прав за класиката, но е нормално да се превърнат в такава произведения, които се свързват с утвърждаването на даден творец и които са имали по-дълъг живот и много повече се е работило по популяризацията им.
Все пак, хубав албум, без суперлативи!
2  Архив / Delta Machine / Re: Delta Machine - как усещате албума сега? -: 23 Април 2014
Здравей, МАО!
Аз не бях от щастливците да присъстват на този концерт, но мога да кажа, че възприятието ми, логично, се е променило.
Не криех разочарованието си от предишния (може би и за него не ми е дошло още времето и има детайли, които ми се изплъзват и ми пречат да го усетя в подобаващата концепция, която е била търсена при създаването му), но DM (не е случайна и абревиатурата) ме изненада изключително в положителна насока и възходяща градация все повече и повече!
3  Други / DM.org / Re: Кирил Станчев!!! -: 10 Август 2013
Според елините, боговете били толкова ревниви, че прибирали любимците си млади.

Почивай в мир!
4  Архив / Delta Machine / Re: НОВИНИ: [23 ЮЛИ 2012] Следващият албум на Depeche Mode излизk -: 27 Октомври 2012
Мао, вероятно е така - не съм на "ти" с правенето на бизнес от музика (ето че и при Депеш стигнахме да говорим за това) и съм склонна да се съглася с теб.
Споделих разочарование, повлияна и от една друга тема в този форум за последните неща на групата.
Текстът за мен е слаб, не искам да използвам по-силни думи и това ме натъжава, защото имам очаквания. По същия начин се почувствах и след последния албум. Бях го споделила тук мимоходом, дори си спомянм, че имаше потребители, които се чувстваха по същия начин, но се бояха да пишат за това, нормално е - все пак са лични чувства.
И ако едно разочарование бива потвърдено, а не опровергано, обяснимо е да се реагира така.
С това твое изречение съм изцяло съгласна: 
Цитат
на мен не ми хареса миналия албум като цяло и най-вече на живо, но пък предишния много ми хареса, така че малко бързичко е да правим генерални оценки на база на една песен
.
Да, оценките ми са прибързани, дано да греша, но не желая да участвам вече в неща, които са по-близко до "бизнес", отколкото до "музика".
5  Архив / Delta Machine / Re: НОВИНИ: [23 ЮЛИ 2012] Следващият албум на Depeche Mode излиза през април 2013 -: 26 Октомври 2012
Не разбирам от продуценти, но текстът на песента определено не ме обнадеждава относно бъдещия албум (както и фактът, че въпросното турне започва много скоро след официалното му излизане - един вид: "няма значение, какво ще ви предложим, по-важно е да си купите билети").
Съжалявам, но нямам никакъв стимул да присъствам на концертите им - предпочитам да остана със спомените за тях от преди.
6  Архив / Sounds of the Universe / Re: Hole To Feed -: 03 Октомври 2009
Поправете ме, ако греша, но оставам с впечатление, че дори самите Дейв, Мартин и Флеч сякаш недолюбват особено продукта си под гръмкото название SOTU.

Всичко, което чета около групата говори за противното. Кое те кара да мислиш така? А и как да недолюбват нещо, което те са направили изцяло за себе си?


Моите, разбира се, лични изводи, са не само от това, което съм чела, но гледам и слушам. Оставям настрана слабия албум (така го преценявам за себе си) - понятно е, че всеки, който се занимава с творческа дейност, не следва постоянна траектория на развитие. Да кажем, че дори да не е толкова добър, след като са се подписали под тази си работа, следователно, я приемат за етап от всичко, което създават. Видео-продуктите към песните за мен показват слаба концепция и работа, която не е изпипана изцяло. Вероятно ми влияе и фактът, че съм ги възприемала като винаги стремящи се към перфекционизъм, а тук това изглежда по-скоро като напън, отколкото като резултат.  Разбира се, причините може да са и напълно лични, дори да кажем от чисто физическо естество. Факт е, че покрай ангажиментите си с турнето, след присъствието си в първото видео, вече изоставиха участията си в останалите.
Дори и да са го направили изцяло за себе си (нали все това повтаряха по интервютата преди, напоследък не съм обръщала внимание дали продължават да споменават, че правят музика само за себе си), това не означава, че създават непременно само добри или гениални неща, но и не  съм попадала на супер екзалтирани мнения за SOTU, каквито, например, се увеличаваха във времето с PTA.

Да, "недолюбват', е силно казано. За да бъда по-точна: липсва духът, който струеше от другите им албуми. Но това е мое лично впечатление. Вероятно има хора, на които им е и най-любим Намигване

(И в твоето първо изречение в публикацията до мен има една пропусната запетайка: сложно с вметната част, но да не издребняваме Намигване )
7  Други / Лично Творчество / Re: Творчерство и размисли на Рецко -: 02 Октомври 2009
Много се радвам за теб  Одобрение
8  Архив / Sounds of the Universe / Re: Hole To Feed -: 02 Октомври 2009
За мен видеото към поредния сингъл е логично продължение на целия стил на албума, който не е сред музиката, която слушам често. Странно ми е, че го намирам дори за по-добър (ако може да се използва тази квалификация) от изключително баналния предишен клип, който пък за мен е за предпочитане пред този на Wrong. Мао като че ли беше писал (а може и други), че изглежда претупан. Съгласна съм. Групата вероятно е толкова заета с турнето, че не се интересува от видео "подплънките" към новия си албум. Поправете ме, ако греша, но оставам с впечатление, че дори самите Дейв, Мартин и Флеч сякаш недолюбват особено продукта си под гръмкото название SOTU.
Тъжна картинка в буквалния смисъл на думата. Бях готова да чакам и повече време за нов албум, но не за това, което ни предложиха.
9  Depeche Mode / Групата / Re: Линкове -: 13 Септември 2009
YSL не винаги прави добри парфюми, но знае да прави прекрасни реклами Намигване

http://www.youtube.com/watch?v=DlVwjzyCvZM
10  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Париж -: 08 Юни 2009
След това ми иска Votre mot de passe - какво е това?

парола

Благодаря. успях и преди това да го преведа, но не ми се получава.
Както и да е, да не пълня темата с офф-топик.
11  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Париж -: 08 Юни 2009
ако некои иска  да си вземе билети предварително за Париж ето и линк

http://www.ticketnet.fr/shop/fr/manif.asp?idmanif=176130&idtier=4827637&Codtypadh=FCM&numadh=01&IdentInt=YES&codeconf=ftms01
 
билетите са on sale  от 9 но  ето ви фен клуб  password  с която можете да си вземете по рано

VIP1901

Просто чукнете на  TARIF FAN CLUB  и  го  вкараите там и после ги купете:)
аз си взех хубави места:)


Категория 3 ли е пред сцената?
След това ми иска Votre mot de passe - какво е това?
12  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [28 МАЙ 2009] Тour of The Universe продължава на 8-ми юни -: 28 Май 2009
Мисля, че Дейв и хората около него са по-наясно със състоянието му, отколкото средностатистическия наблюдател отстрани, събиращ информация за здравето му от...Интернет.

Никой няма да позволи на Дейв да се качи на сцената, ако това ще застраши живота му. След като групата ще се завърне в Лайпциг, значи могат да го направят. Спекулациите относно това какво той може и не може да направи са безсмислени, освен, ако някой не разполага случайно с медицинските му изследвания под ръка и диплома в джоба.


Нормално е да черпим информация от Интернет, все още не съм чула някой от пишещите тук да е от екипа на групата или да е в непрекъснати лични контакти с някой от тях. Така че ни остават само индиректни средства за научаване на факти.
Между другото, за разлика от много от напоследък активните потребители тук, не съм си позволявала досега да коментирам данни, които не са били официално обявени.
Така че, истина или не, обявено е, че Дейв е бил опериран от злокачествен тумор. Оттам вече започваме да обсъждаме това, което ни е казано, а не да си фантазираме или измисляме. Нещо, на което бяхме свидетели през дните след отмяната на концерта в Атина.

Аз, например, не мога да предположа, как бих се чувствала да присъствам на концерт, знаейки, че фронтмен-ът му е човек преди дни претърпял сериозна операция. Може цялата положителна енергия от феновете да се окаже ползотворна (ако вярваме в силата на положителното мислене) за общото му състояние, но личният ми скептицизъм към случващото се остава.
13  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [28 МАЙ 2009] Тour of The Universe продължава на 8-ми юни -: 28 Май 2009
Ще си позволя да постан мнението на една потребителка от друг форум:

Цитат
Всеки, който твърди, че след подобна операция при ЗЛОКАЧЕСТВЕН тумор Дейв ще продължи с концертите, няма никаква представа какво точно е рак или умишлено заблуждава феновете.

Химиотерапията има такива ефекти като лечение върху тялото, че той тогава вероятно няма да може да се държи прав, камо ли да изнесе концерт. Отвратително е как се спекулира с това. Оздравяване не знам как да пожелая - от година и нещо се борим за един от най-близките ми хора, няма такова нещо като оздравял, лекарите могат да обявят това след пет годишна липса на нови разсейки.

Ако все пак реши да продължи с подобно изтощително турне, това ще намали живота му съвсем буквално. Предпочитам да е здрав и да живее по-дълго, отколкото да го чуя.

Мога изцяло да подкрепя тези думи, защото свекър ми почина от рак и съм го придружавала на някои от химиотерапиите, които провеждаше. Била съм свидетел и на последиците от тях.
Според мен, екипът на групата се принуди да даде гласност около заболяването на Дейв, заради многобройните слухове, които се пускаха навсякъде.
Не мога (а и да призная, не искам) да си представя, как ще понесе концертите Дейв. Моля се да е по-добре от официално обявеното и предпочитам турне да не се състои пред това да се отрази негативно на общото му състояние.
14  Архив / Тour of the Universe / Re: DM.com: DM have been forced to cancel a further four shows -: 27 Май 2009
Не мога да повярвам, че първите реакции във форума след информацията за евентуална операция на  тумор на Дейв са не за възстановяването му, а кой, колко е похарчил...


Според руски форум вече има ясни дати за отложените концерти, друг е въпроса откъде имат те информация.
Цитат
Отмененные концерты перенесли -

Варшава 12.09.09
София 14.09.09
Загреб 16.09.09
Бухарест 18.09.09
Стамбул 20.09.09
Atena 22.09.09

Рига 08.02.10
Вильнюс 09.02.10


Странно решение (ако е вярно), виждам последователни градове, които не са най-близки като разстояние, но пък може да са нямали избор.
15  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 21 Май 2009
Мила Мая,
от сърце ти желая прекрасна годишнина, изпълнена с безброй приятни събития, много концерти, защо не и среща с Мартин Намигване, здраве, щастие, много любов и усмивки!!!

Бъди все такъв приятен и положителен човек и приятел!


 Усмивка

Страници: [1] 2 3 ... 45
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.