DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 ... 8 9 [10]
136  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 02 Февруари 2009


              Честит рожден ден на The_White_Raven и milata_87!!!
    Желая ви много здраве , щастие , късмет , много усмивки и сбъднати мечти!Много хубави мигове във форума и колкото са дните от този месец толкова концерти на Depeche да посетите , че и повече  Одобрение!!!!

                 Наздраве Усмивка!!!!!!!!!!!!
137  Архив / Концертът / Re: Изненада за Депеш на концерта? -: 15 Януари 2009


         Определено идеята за изненада много ми допадна и много ме въодушеви.И определено и аз съм за We Rush For You да бъде повторено!Идеята да бъде изписано на тениски най-много ми хареса!Ако бъде червен надпис на черен фон , или бял надпис на черен фон на мен би ми харесало!Просто си представете около 40% от стадиона с такива тениски , много ще бъде готино.Въпреки , че и аз си пазя табелката от миналия концерт и не бих отказала да я взема със себе си на 18.05.Важното е да стигнем до единодушно мнение и до идея , която наистина ще постигне впечатляващи резултати!   
138  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [31 ДЕКЕМВРИ 2008] Ladytron ще подгряват DM в София -: 07 Януари 2009

     Определено не съм много въодушевена  от факта , че Ladytron ще подгряват.Все пак се надявам да се справят добре с възложената им задача да ни подгреят преди да излезнат нашите хора на сцената.Пък и ще ми е интересно до някаква степен да ги видя на живо Ladytron.
139  Музика / Групи / Re: Enigma -: 05 Декември 2008
   

       ENIGMA - една велика група , която вълнува сърцето ми много!Aleksandrovster поздравявам те за това , че си пуснал тема за ENIGMA!Определено това е една група , която прави наистина качествена и различна музика.Групата има ясно очертан музикален образ и не може да бъде сбъркана.Парчета като  The Rivers of Belief и Mea Culpa  са  едни от любимите ми , а A Principle of Lust  е парче , което затрогва момичешката ми душа.Определено не съм доволна от последните им проекти , но не бих отказала да ги видя на живо.
140  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 05 Декември 2008
   

     Много ви благодаря , наистина сте много мили!Ще черпя да знаете  Одобрение!!!Целувам ви и да знаете , че много ме зарадвахте!!! 
141  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 03 Декември 2008
Честит рожден ден, Recoil! Желая ти много, много, много здраве щастие,късмет, любов и все така успешни сетове. Бъди все така един от най-добрите съфорумници, радвай ни с хубави мнения,теми и новини. И не на последно място, нека програмата ти бъде изпълнена с добри концерти. (най-вече на Депеш)  Намигване
142  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 07 Ноември 2008


       Честити рожден ден на silver wings и gogо!Пожелавам им много щастие , любов , късмет и още много , много концерти на Depeche!Дълги години да се радват на добро здраве и хубави мигове!ЧЕСТИТО!!!
143  Музика / Групи / Re: U2 -: 30 Октомври 2008
     


     Определено много ми хареса филма.Много добро качество , уникални ефекти и перфектни изпълнения.На всеки фен на U2  и на всеки меломан припоръчвам да отиде да го види.Самата премиера на филма беше поне за мен впечатляваща.Колкото до U2 - добрата и доказала се група си остава такава.Единственото , което можем да очакваме от U2 е да надскочат самите себе си!!
144  Архив / Концертът / Re: Търся / Продавам билет за концерта в София -: 30 Октомври 2008


   В билетния център на НДК положението е следното:
      80 лв. - няма
      65 лв. - има
      60лв. - няма
      55лв. - има
      45лв. - има
      40лв. - има.
   За справки в билетния център предоставям седния телефон : 916 63 69.
145  Архив / Концертът / Re: Търся / Продавам билет за концерта в София -: 28 Октомври 2008


    На 26 проверих , имаше и даже купих два за едни мои приятели.Днес обаче виждам , че наистина няма , утре ще проверя в билетния цинтър на НДК и ще дам информация за това какво е останало там.
146  Архив / Концертът / Re: Търся / Продавам билет за концерта в София -: 27 Октомври 2008
   

     Пуснали са в online продажба  още билети от 80 лв. , т.е. ВИП-ове така , че , който иска да се възползвада побърза.Колкото до тези от 60 сигурно ще има , но кога точно информация нямама.
147  Други / Извън Темата / Re: Опасно шофиране-ВНИМАВАЙТЕ шофьори и пешеходци!!!! -: 27 Октомври 2008


      За съжаление автора на тази тема загина при пътна злополука!!!Тази година той беше прегазен при пресичане на зелено от пияница с 3.4 промила алкохол в кръвта.Изгубих приятел , изгубихме съфорумник!Това е и причината да се обърне малко внимание на това , което се случва по пътищата от всички , защото всички сме потърпевши.Всички ние можем да бъдем на негово място или на мястото на неговите роднини и близки!!!
148  Архив / Концертът / Re: София -18 май -: 21 Октомври 2008

    На 21.06.2006 бях на много добро място и смятах , че за следващия няма да се преборя за също толкова добро.Сега освен , че ще съм на по-добро място , но и всички ние ще сме на Васил Левски.За себе си знам , че на 18.05.2009 още в 7 сутринта ще съм пред стадиона , а за вечерта....
149  Архив / Концертът / Re: Коя "позабравена" песен искате да чуете на концерта? -: 21 Октомври 2008

           Аз много бих искала да чуя Rush , Halo , Everything counts и Waiting for the night.Малко съм нескромна , но залагам на тези песни.
150  Архив / Концертът / Re: Търся / Продавам билет за концерта в София -: 21 Октомври 2008

    За съжаляние не знам за тези , който търсят билет от 60 лв. дали ще намерят.Поне според мен е невъзможно и ако все пак намерят ще бъдат на по-високи цени от обявената.До вчера в билетния център на НДК имаше всички билети без тези от 60 лв.Така че побързайте , защото доколкото разбрах са ограничен брой.Аз съм с билет от 65 и ще кажа , че разположинието е добро и препоръчвам докато има от тях да се сдобиете по-възможно най-бързия начин!!!
Страници: 1 ... 8 9 [10]
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.