DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
31  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 04 Март 2013

    Честит Рожден Ден Kevy! Пожелавам ти много здраве и късмет, щастие и успехи! Попътен вятър във всяко твое начинание и много покорени лични и професионални върхове! Всичко най и нека лошото те забрави зад гърба си и имаш само поводи за радост и усмивки! Честити празник!
32  Архив / Tour 2013 / Каква ще е сцената за предстоящото турне. -: 06 Февруари 2013

     Дойде време, може би, да започне с предположенията каква ще е сцената за предстоящото турне? Не мен ми се струва, че ще бъде по-голяма, защото концертите от турнето са предимно на стадиони. На практика в Петербург, Лондон и Минск ще са в зала, а Арена Антик в Ним е историческа забележителност и открита арена и е по-малка от обявените други стадиони.Поради тази причина ще има и повече мултимедия, повече LED екрани с голяма площ, но не един много голям, каквато беше сцената за TOTU. За мен може би ще бъде по раздвижена, ще съдържа пак някаква сфера (вижда се, че от 2005 насам по сцената винаги има сфера под една или друга форма). За съжаление на мен до тук ми се изчерпват предположенията. Надявам се, че няма да бъде постна като обложката на  албума (обложката ми харесва, ама ми се струва малко постничка). Да обобщя - по голяма сцена,с повече и големи LED екрани, по раздвижена и присъствието на сфера. Не съм сигурна, че ще има тоблерони из сцената, но може сферата да бъде заменена от триъгълник или обемиста триъгълна LED пирамида.   
33  Архив / Delta Machine / Re: НОВИНИ: [23 ЯНУАРИ 2013] Heaven се очаква на 5 февруари -: 01 Февруари 2013

     Ето я официално вече - песен и клип:

     http://heaven.depechemode.com/
     
     ......... и от youtube
     http://www.youtube.com/watch?v=Fy7FzXLin7o

     На мен лично ми харесват много и песента и клипа............ Деня ми започна прекрасно с тази страхотна песен и поне според мен интересния и въздействащ клип. Лек ден на всички, приятни почивни дни и още по- приятно наслаждаване, слушане и гледане на Heaven (на които им харесва все пак)!
34  Други / Извън Темата / Re: Странни музикални сънища:) -: 21 Януари 2013


    Аз съм за....... Има ли нещо от "Music for the Masses" - дрехити долу, ръцете гори и така.... Усмивка Ухилен
35  Архив / Концертът в София / Re: НОВИНИ: [23 ОКТОМВРИ 2013] Официално: Depeche Mode в София на 12.05.13 -: 18 Януари 2013
На страницата на Depeche във Facebook има публикуване следната информация:
  "Depeche Mode
   Due to unforeseen venue reconstruction, the venue for the Depeche Mode show in Sofia will now be Lokomotiv Stadium. Existing tickets will be honored."

  Информацията е с днешна дата (до колкото виждам). Още няма потвърждение в България за тази промяна.
36  Архив / Концертът в София / Re: НОВИНИ: [23 ОКТОМВРИ 2013] Официално: Depeche Mode в София на 12.05.13 -: 28 Декември 2012


   Това е от вчера от BTV.
  http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestvo/kontsertat-na-depeche-mode-pod-vapros-zaradi-remont-na-gerena.html

   Информация за местене на концерта няма все още. Ако обаче преместят концерта от Герена, то поне няма да е в зала........
   Чакаме официална информация.
37  Архив / Концертът в София / Re: НОВИНИ: [23 ОКТОМВРИ 2013] Официално: Depeche Mode в София на 12.05.13 -: 27 Декември 2012
 Още нищо не се споменава за местене на концерта, че да се правят кардинални изводи. Пак повтарям (както съм писала и по горе), Левски искат да се върнат на Герена до началото на месец май. Освен това се говори в посочената от мен статия и за доста солени глоби към Левски по отношение на промени свързани с концерта. Ето и статия от официалния сайт на Левски по повод на реконструкцията (строежа) на "Георги Аспарухов":
   http://www.levski.bg/news_id.php?news=172741
Тук отново се говори за завръщане на мачовете на Левски на Герена в началото на май. И други интересни подробности се споменават (като например менажирането на стадиона за други събития - концерти).
   Все още няма нищо официално за промяна на местоположението на концерта. Докато не излезе такава концерта е на стадион "Георги Аспарухов".
38  Архив / Концертът в София / Re: НОВИНИ: [23 ОКТОМВРИ 2013] Официално: Depeche Mode в София на 12.05.13 -: 27 Декември 2012

   Това, което аз последно чух, беше свързано с прогнозираното завръщане на Левски на стадиона "Георги Аспарухов" след мача с ЦСКА през пролетния дял на първенството около май 2013 година (мача беше някъде началото на май, не съм сигурна). Това означава, че стадиона ще бъде достъпен за зрители и няма да има пречка пред провеждането на концерта. Поне след тази информация все още няма становище относно промяна на местоположението на концерта.Намерих и тази статия, която е също доста актуална:

 http://bgfootball.com/new.php?id=21912&blog_id&s_id

39  Архив / Концертът в София / Re: НОВИНИ: [23 ОКТОМВРИ 2013] Официално: Depeche Mode в София на 12.05.13 -: 07 Ноември 2012

    Recoil го е написал съвсем точно: щом е обявен концерта за Георги Аспарухов значи ръководството на стадиона знае за това. Има си договор, стадиона е нает за датата и ако има нещо възпиращо провеждането на концерта на стадиона от страна на управата заради ремонти или друго, то значи те ще си платят неустойка за неспазване на договореното (което, не съм запозната, но може да им излезе наистина солено....). Не мога да разбера, защо някои хора искат да раздухат тема, която за момента е в сферата на фикцията. Да не искат те самите да провалят концерта на стадион и да го преместят в зала или аз не знам вече къде..... Като им чета коментарите на Луната ще го качат този концерт...... Moved продажбите не са толкова слаби, за Джоуви са по-зле... продали са само билетите, които бяха на промоция и тези за диамантения кръг, което са около 6 000 билета (една дама промоутър ми го сподели днес следобед). Да, наистина билетите за Джоуви са в продажба по-късно, но за сметка на това е първи концерт за тази група, а и Васил Левски е доста по-голям. Аз в предишен свой пост съм писала, че за Депеш продажбите са около и над 15 000 билета (там съм описала кой и какво ми казал и как са разпределени продадените билетите). Харчат се много тези за терен и тези от 50 лв. Аз примерно не съм си купила все още моя билет, но до края на ноември ще е факт и това. С мен билети ще си купят още 20 човека. Аз ще им ги поръчвам от сайта на Тикетпро на групички по 6 билета и така. Нека да не се ядосваме, предполагам, че ще им писне по някое време да си търсят внимание по този начин. Да не наказваме себе си за грешките на другите. 
40  Архив / Концертът в София / Re: НОВИНИ: [23 ОКТОМВРИ 2013] Официално: Depeche Mode в София на 12.05.13 -: 07 Ноември 2012
 
   По-скоро DVD-то ще се казва "One Night in Vinckeltown". Благодаря на maya_v за обстойния анализ на ситуацията и публикуването на тази информация, така че да се спре с тези ненужни разтегляния на несъществуващи все още проблеми .
41  Архив / Концертът в София / Re: НОВИНИ: [23 ОКТОМВРИ 2013] Официално: Depeche Mode в София на 12.05.13 -: 31 Октомври 2012
Не съм много убедена, че е необходимо да се пише и коментира толкова предварително къде ще е концерта. Казано е - ще е на Герена, значи е на Герена. На сайта на Левски няма информация за ремонт. Освен това първенството завършва някъде края на май. И също така билетите за пред сцена почти за изкупени (от едно момче работещо в Тикетпро разбрах, че вече за купени над 15 000 билета, около 3 800 за пред сцена, още 5 000 за терен и около 6 200 за трибуни. Продажбите продължават да са добри(спод него и неговата информация)). Не смятам, че е необходимо да се всява предварителен смут за нещо, което все още никой не може да предположи. Да не говорим, че след края на сезона на футболното първенство Левски ще започнат да строят нов стадион, не да ремонтират. Докато не излезе официално инфо за мен не е необходимо, да се коментира този въпрос.
42  Depeche Mode / Групата / Re: НОВИНИ: [23 МАРТ 2011] Depeche Mode - Remixes 2: 81-11 -: 29 Март 2011


            И аз вчера успях да го преслушам и на мен лично ми допада!Наистина доста голяма част от оригинала е запазена , но и много нови неща са насложени , много готино звучене се е получило!Аз лично харесвам микса и определено съм доволна от резултата!Да се надяваме , че останалата част от албума като съдържание ще е на същото , а дано и на още по-високо ниво (имайки в предвит имената събрали се в ремикс албума , не се и съмнявам в качеството на продукта и неговото ниво.)Благодаря на Recoil  за предоставената ни възможност да чуе ремикса!
43  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [23 СЕПТЕМВРИ 2010] Live In Barcelona 20/21.11.09 - съдържание и визия -: 09 Ноември 2010             От това , което виждам мога само да се надявам скоро да го "докопам" това DVD.От всичко прочетено и видяно разбирам , че продукта е много добре изглеждащ и въпреки не много добрата , според мен , опаковка , съдържанието впечатлява!Благодаря на strange_affection за краткото и изчерпателно ревю.По данни от Orange не се знае кога те ще имат DVD-то , те дори и не знаеха , че излиза!Надявам се скоро да го имаме всички!
44  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [31 ОКТОМВРИ 2010] DJ Shunt закрива шоуто на Recoil с мултимедиен сет -: 09 Ноември 2010                   Благодаря за впечатляващият и обширен репортаж!Още веднъж , поздравления за невероятната работа!Пожелавам ти много бъдещи успехи и разбира се това да не ти е последната среща с Алън!
45  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [31 ОКТОМВРИ 2010] DJ Shunt закрива шоуто на Recoil с мултимедиен сет -: 01 Ноември 2010
            Една наистина прекрасна новина!Пожелавам успех и още повече такива постижения!Надявам се да има все повече и повече такива представяния от страна на DJ Shunt!Предполагам , че ще бъде една невероятна вечер с един невороятен завършек!Надявам се да има материал от това невероятно събитие!Ще чакаме с инетерес!
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.