DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 28
31  Други / DM.org / Re: Промени във форума -: 14 Януари 2010
И аз се присъединявам към поздравленията за новия дизайн! Браво!!
32  Други / Извън Темата / Re: Смехории -: 13 Декември 2009
Wrong - Accordion version  Ухилен
http://www.youtube.com/watch?v=jMUermoKNXQ

унгарците са пак едни гърди (с акордеон) напред!
33  Архив / Sounds of the Universe / Re: НОВИНИ: [19 НОЕМВРИ 2009] Клипът на "Fragile Tension" е вече онлайн -: 23 Ноември 2009
Имам чувството, че този клип е в резултат от реакцията на публиката относно клипа на Hole to feed "искаме на клипа да виждаме групата" - и ето -речено-сторено.
Сега вече нищо не можем да кажем...Нещо като Be careful what you wish се получи.
34  Други / Извън Темата / Re: Кино и Театър -: 10 Ноември 2009
Филмът е разтърсващ, бих казала, особено поради факта, че главния герой играе себе си и накрая оставаш с впечатлението, че има надежда, но в действителност, актьорът  Христо Христов умира от свръх доза дни след края на снимките....И музиката и всичко е различно от така нареченото "ново българско кино", на което сме свидетели през последните години. Този път наистина си заслужава да се види. Трябва да се види.
35  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Белград -: 04 Ноември 2009

Срещата се отлага за утре на същото място, по същото време.
36  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Белград -: 04 Ноември 2009
fallen star
Maria
Bong13
kiril101

senser

Това ли е групата?

Senser и Дейв4о не са в София, така че няма да дойдат. Останалите - можете ли да дойдете днес или да променим срещата, която е за днес 19:00 в пицария Трол на Витошка 27-29?
37  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Белград -: 03 Ноември 2009
Предлагам да се срещнем в някое заведение за да не седим да мръзнем (навън не е за хора!). Например утре в 19:00 в Уго? Просто ми хрумна, ако някой има по-добро предложение, нямам против.
38  Музика / Събития / Re: Със Simple Minds ще се надвикваме отново! -: 02 Ноември 2009
Чудесна новина, по-добър подарък за рождения ми ден на родна земя не съм и очаквал да получа. Голям кеф, още повече че пропуснах безплатния концерт на Мтел преди години, който спомена Violator. Мерси за добрата вест!
 Одобрение

Извинявай, но доколкото си спомням, рождения ти ден не е на 14ти декември, така че не ни заблуждавай.  Бияч
39  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Белград -: 27 Октомври 2009
Аз нямам претенции....вече почти ги бях прежалила, но сега добре ще ми дойдат.
40  Depeche Mode / Групата / Re: Вашият Depeche Mode Bar -: 03 Октомври 2009
Талин, Мадрид, Прага, Москва...ето че и в БГ си имаме един ДМ бар и то не къде да е, а именно в...Кърджали! За съжаление, не можах да вляза в бара, понеже бях там през деня и той беше затворен, но мисля да се вдигна някой петък вечер да видя какви партита заформят там. Усмивка
41  Музика / Събития / Re: Питър Мърфи в София на 6 ноември -: 03 Октомври 2009
Някакво официално инфо по темата?

За сега само информацията от официалния сайт на П.М.
Радвам се, че ще го видя тук, че на WGT тази година се отнесох несериозно по време на изпълнението му и бях заета с по-важни неща (отлежали и ферментирали, с добра компания)
42  Музика / Събития / Re: Мадона в София -: 31 Август 2009
Накратко моите впечатления
- За първи път съм на голям концерт, на който всички са облечени разноцветно, а не в черно. Бях леко предубедена към публиката, но за моя голяма (приятна изненада) така добре се забавлявахме, с мексиканските вълни, както никога до сега не ми се е случвало. В тази връзка ВИП-а от сектор А беше тотално освиркан.
- Мадона изнесе грандиозен шоу-спектакъл (съгласна съм че това не е просто концерт!). Мисля, че това е причината публиката на моменти да онемее.
- Мога да се хвана на бас, че самата тя остана много доволна от нас, както не веднъж е ставало дума тук по повод други концерти, на ниво сме си  Очиврът Запознати хард фенове казаха сутринта по телевизията, че са единици пътите в които тя е слизала до публиката и в които е казвала името на града в който се намира повече от 1-2 пъти.
- Уникална сцена (клише, ама факт!). Изчерпана съм откъм думи. Незнам вече какъв концерт трябва да видя за да ме впечатли повече от този.
- Лично аз съвсем малко (някъде около 3,7%) съм разочарована от по-бързия аранжимент на "Like a prayer". Тъй като не бях гледала нито клипове нито плейлисти преди концерта, това малко ме изненада.
- и аз останах като ударена с мокър парцал по главата след като не излезе за бис, но щом това й е стандарт, ясна е работата. Явно повечето хора си го знаеха, особено тези от златния кръг, защото веднага се ориентираха към изходите.
- И последно - факта, че на 50 години (+/-1) е в ТАКАВА форма, ме накара да се замисля сериозно за собственото си здраве и начин на живот. Както каза една приятелка, ние се изморихме да седим прави, като отвреме на време си сядахме, а тя как издържа толкова танци и пеене и подскачане, незнам.
Във всеки случай на 100% си заслужаваше и аз съм изключително доволна.
43  Архив / Тour of the Universe / Re: Още отменени концерти - Rio de Janeiro и Sao Paulo -: 23 Юли 2009
Еее, стига, бе! На това турне просто не му върви.
44  Музика / Събития / Re: Paradise Lost - 4.12.09 - София, зала "Христо Ботев" -: 20 Юли 2009
Скоро дори чух,че бившата вокалистка на Найтуиш-Таря пак ще идва и съм във възторг  Пощурял
Да, така е.

След изключително успешният концерт през 2008 г. и извънредно големия интерес от страна на публиката, "Sofia Music Enterprises" има удоволствието да ви представи първият хедлайнер, потвърдил участието си на VIII-то издание на най-престижния музикален фестивал у нас "Arena Muzika 2009" - магнетичната финландска прима Tarja Turunen. 12 октомври 2009 г. София, зала "Универсиада". Билети: 30 лв. - промоционална цена за първите 200 билета, 40 лв. - на предварителна продажба, 50 лв. - в деня на концерта. Продажбата на билети стартира на 20 юли 2009 (понеделник). Метал катехизис.
45  Други / Извън Темата / Re: Изложбата на Антон Корбин в Будапеща -: 01 Юли 2009
Това са спечелилите.
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 28
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.