DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 10
1  Архив / Концертът в София / Re: Търся/продавам билет за концерта в София -: 10 Май 2013
  Предлагам един билет-FOS.
2  Архив / Tour 2013 / Re: Концертът в Белград 19.05.2013 -: 23 Октомври 2012
и мен ме привлича идеята!
3  Музика / Групи / Re: Hurts - на рок фестивал Elevation в Разлог на 24-25.06.2011.? -: 31 Май 2011
Благодаря за инфото! Значи ще гледам да си организирам нещата за Разлог! Одобрение
4  Музика / Групи / Hurts - на рок фестивал Elevation в Разлог на 24-25.06.2011.? -: 30 Май 2011
 Здр-те! С риска малко да изглупея това сигурно и сериозно ли е? Ще се радвам да ми потвърдено от хората тук, тъй като за мен са определено най-сериозния източник на инфо относно музиката , която ме вълнува!
5  Архив / Sounds of the Universe / Re: Hole To Feed -: 28 Септември 2009
 Абе може да съм малко луднал или да съм се "изчанчил" нещо, но се кефя на клипа!
 Това за мен си е един голяяям бъзик на групата и понеже ми е такава бъзикчийска и моята натура, много се радвам на клипчето!
 В съвременния музикален бизнес, когато "видеото" е едва ли не по-важно от музикалното съдържание и в 80% от случаите се разчита на него да покаже и изрази смисъла и посланието/ ако има такова/ , да направиш такъв клип си е все едно да си свалиш гащите, да се обърнеш и хубаво да се наведеш напред! Ухилен   Разбира се за това се иска да "имаш дупе" и да ти стиска и да можеш да си го позволиш! Усмивка 
 Това е моят ъгъл на гледане на клипа и затова ми допада и ми е много весело! Ухилен
6  Музика / Групи / Re: A-ha -: 22 Юли 2009
Докато бях в Букурещ Флорина ми спомена, че румънски промоутъри са в последна фаза на преговорите с A-ha за дата в Букурещ, та ако това стане реалност, може да не е случаен репортажа по БТВ, а някой кратунковец от нашите също да се е присетил за тях. Ще е чудесно, ако поне в Румъния има дата, отдавна са в списъка ми с цели за посещение на концерт.
 Зъл

От сърце пожелавам успех на румънските промоутъри! Направо да ми запазят едно билетче! Усмивка
7  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [12 ЮНИ 2009] Концертът в София е окончателно отменен -: 12 Юни 2009
Лошото е, че времето е твърде малко за да се организира човек да отиде за европейските дати, ако предварително не си е подготвил нещата. А хубавите билети навсякъде са свършили/ дори и за вторите дати през 2010/ . Аз поне съм претенциозен/което е трагикомично  и налудничаво точно в тоя момент/ относно мястото което ще имам на концерт на ДМ. Просто всичко се стече много гадно за хард-феновете в отпадналите страни, защото съм убеден, че повечето щаха да направят всичко по силите си да посетят концерт другаде, но сега е наистина сложно.  Но въпреки това мозъка ми вече работи на вълна къде другаде е най-удачно да се посети турнето и.....     Айде да не слагам каруцата пред коня!
8  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [12 ЮНИ 2009] Концертът в София е окончателно отменен -: 12 Юни 2009
Всеки е съкрушен от информацията и от факта, затова ще помоля да не се стига до търкания от типа--"ще умра"----срещу---"моля да не се пишат емоционални излеяния, а само нещо по съшество".
 Ясно е, че момента е изключитлно гаден и е нормално всеки да си излее мъката. Разбира се без да ни я набива през 2-3 поста!
 Предполагам накъде ще тръгне форума и затова исках да обърна внимание да проявяваме малко повече търпимост един към друг в този момент!
9  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [12 ЮНИ 2009] Концертът в София е окончателно отменен -: 12 Юни 2009
Ами...това беше! Всеки ще се спасява вече поединично или на малки подривни групи и ще ги гледа където може! За Бг--това мисля,че беше шанса да ги видим отново и честно казано не смятам, че има друг такъв за в бъдеще! Амин!
10  Музика / Групи / Re: MARILLION -: 09 Юни 2009
Тези дни наваксвам с творчеството на Marillion и по всяка вероятност ще съм на концерта в събота. Откривам някои неща, които имат потенциал да ми станат много любими и подозирам, че това няма да ми е единственото включване в темата...

Почти бях забравил за този концерт,покрай данданията с ДМ! Сега остава да се сетя и къде си прибрах билета, след като март месец отложиха концерта Объркан
 "Зарибих" се по Marillion преди много,много години и наистина имат неща които като ти влязат под музикалната кожа Усмивка си остават там завинаги!
11  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 22 Май 2009
Честит Рожден Ден и от мен! Да ти се сбъдва онова което желаеш! Одобрение
12  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [14 МАЙ 2009] Depeche Mode отменят/отлагат концерта в София -: 14 Май 2009
Мога само да кажа на всички които сега се чувстват като мен--едно тъжно и отчаяно НАЗДРАВЕ!
13  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [14 МАЙ 2009] Depeche Mode отменят/отлагат концерта в София -: 14 Май 2009
Ами в момента нямам желание нито да слушам албума,нито да гледам последните изяви на групата,нито да приемам каквато и да е инфо за групата и турнето--това само сипва сол в раната--всичко беще на "една ръка разстояние", а сега даже надеждата за нови дати е .....
 Все пак ще приемам инфо поне докато не започнат турнето наново в очакване да си изяснят и те нещата и да ги канализират след фалстарта и ако са благосклонни поне да кажат да ги чакаме  и ако да--КОГА!
14  Архив / Тour of the Universe / Re: Концертът в Букурещ -: 14 Май 2009
Дали е възможно всички да спазваме някакъв ред когато пишем тук--имам предвид,че си има отделни теми-- датата законцерта в Истамбул мина, сега на дневен ред е този в Букурещ и нека въпросите за него да се поставят тук. Наред с всички терзания, това обикаляне из различните теми ми идва малко в повече!  ПобърканИ без това през две минути проверявам тук за инфо, че това неведение е ужасно гадно!
15  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [12 МАЙ 2009] Шоуто в Атина отменено! -: 13 Май 2009            , даже има СЕРИОЗНО оживление."
           

  По- жив няма как да съм с това кръвно налягане покрай тая история! Лошото е ,че съм направо напът към омъртвяване ако най-лошите прогнози се сбъднат! Не знам за Дейв но накрая аз ще съм с два байпаса и система на концерта--!-/ще имитирам Дейв размахвайки стойката на системата/.
Страници: [1] 2 3 ... 10
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.