DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 [2] 3 4 5
16  Музика / Събития / Re: Мадона в София -: 30 Август 2009
Като изключим факта, че над час и половина правех къде успешни, къде не до там успешни опити да видя какво се случва на сцената, за мен този концерт беше интересно преживяване. Не до там незабравимо, но в голяма степен впечатляващо. Имах предубеждението, че ще претупат всичко. Но всъщност сцената кипеше от енергия и ентусиазъм и безспорно професионализъм.
Мадона определено е в перфектна форма, неуморна на сцената, личеше си желанието и удоволствието от това, което прави и усетих, че го прави за публиката, т.е. контакта в една голяма степен присъстваше.
И на мен силно впечателние ми направи усмивката й. Имаше нещо кокетно-свенливо в начина по който се усмихваше на публиката, нещо като невинен флирт. Напомни ми за срамежливо девойче в минижуп  Усмивка

Това, което ме шокира беше публиката, която не я извика на бис. Когато на сцената излезе надписа Game over, хората просто свалиха безучастно ръце и се обърнаха към изходите. За мен това е обидно отношение към изпълнителя.

Иначе стадиона беше уникален - едно безкрайно море от хора, изпитах искрена детска радост от мексиканските вълни.

Като равносметка, щом успях да изпадна в бурен екстаз, крещейки и танцувайки диво, значи събитието си е струвало  Усмивка


17  Музика / Събития / Re: Мадона в София -: 27 Август 2009
Продавам билет за Мадона от 100лв терен, за 80 лв.
Ако някой има интерес 0887288866.
18  Музика / Групи / Re: Michael Jackson In Memoriam -: 12 Юли 2009
Тема: Michael Jackson In Memoriam
Впечатляващо!!!
Ей това не го разбрах  Объркан

Че какво не му се разбира?! За да разясня идеята си ще я вмъкна в контекст - това което са направили хората е страхотно ВПЕЧАТЛЯВАЩО.
19  Музика / Групи / Re: Michael Jackson In Memoriam -: 12 Юли 2009
Впечатляващо!!!
20  Архив / Тour of the Universe / Re: 16 ти ДЕКЕМВРИ В ЛОНДОН? -: 03 Юли 2009
Всъщност билетът сега е по-скъп с точно 40лв, защото освен тези 350лв обявени като цена към момента, плащаш и допълнително такси. Цената най-вероятно няма да остане такава, подозирам, че ще се увеличи още, все пак е Декември.
До сега не съм пътувала с тази компания, дано да няма номерца.
21  Архив / Тour of the Universe / Re: 16 ти ДЕКЕМВРИ В ЛОНДОН? -: 02 Юли 2009
А някой ще ходи ли със сигурност?И на коя дата ще тръгва?Все още не сме си взели билет за самолета.

Ние ще летим на 13.12 - 17.12. с Уизеър. Билетът беше 350лв, сега май е повечко. Ще бъде страхотно да се организираме повече хора.
22  Музика / Групи / Re: Michael Jackson In Memoriam -: 27 Юни 2009
Песните, клиповете и филмите на Майкъл Джексън остават завинаги част от моето детство. Старите касетки с половичнати записи, видеото  на смейни приятели на нашите, което винаги въртеше "Лунният пътешественик" по моя гореща молба, издебнатите клипове в едно сутрешно съботно предване по Канал 1, които вечно прекъсваха на най-хубавата част /най-мразех да прекъсват този http://www.youtube.com/watch?v=5gWvBXS2t4A/ - все спомени, които ме хвърлят в носталгия. Бях му голям фен, а също и безрезервно влюбена в него Усмивка

Странно е, някак имаме нагласа, че хора от неговата величина са защитетни от смъртта, и когато тя се случи ни звучи нереално, граничещо с невъзможното.
Поколн пред таланта му!

Нека почива в мир!


23  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерти в Прага и Будапеща -: 18 Юни 2009
Аз само се надявам да не повторят от групата простотията, която са сътворили в Рим - на мястото на Jezebel е била изпълнена Little Soul. Стискам палци да не се повтори това в Прага и Будапеща, щото ще има освиркване!
 Бияч


Ето още една причина да съжалявам, че не отидох на концерта в Рим  Тъжен

На Little soul натискам Repeat,  на Jezebel - Next.
24  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [12 ЮНИ 2009] Концертът в София е окончателно отменен -: 16 Юни 2009
И аз имах проблем с моята касова бележка, избледня преди месеци и реших, че може да не ме допуснат на стадиона. В Пикадили Варна ми обясниха, че това би било проблем, само ако отменят концерта и се наложи да връщат пари, тогава си помислисх "значи всичко е ок"  Усмивка
Всъщност, касовата бележка е документа, който удостоверява заплащането. Счетоводно се изисква, за това имат основание да отказват връщане на пари. То е все едно да искаш да върнеш ел. уред например в магазин - продукта е налице, но няма ли касова бележка, няма парички...
25  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [12 ЮНИ 2009] Концертът в София е окончателно отменен -: 12 Юни 2009
Не го очаквах! Много неприятно. Съжалявам и за афтър партито, което очевидно ще отпадне окончателно!
Обаче по-кофти е когато сам си подложиш динена кора. Ужасно съжалявам, че пропилях златна възможност да присъствам на концерт съвсем скоро  Плачещ
Отново се прехвърлям на темата "Кой къде ще ходи на концерт", явно ще се търсят други варианти.
26  Архив / Sounds of the Universe / Re: Peace -: 09 Юни 2009
СПОРЕД МЕН, кофти клип! 
Или идея тотално липсва, или е твърде завоалирана, че не мога да я схвана. Ако някой може да разшифрова посланието, нека сподели, какво е искал да ни каже автора.
27  Музика / Групи / Re: TOOL - житие и страдания грешнаго Мейнърда! -: 05 Юни 2009
Тези клипове трябва да са сътворени от някакъв твърде болен, извратено-гениален мозък! Изместват центъра на тежеста и музиката напълно се губи, забравяш я, идва по-скоро като подходящото допълнение към късомертажен филм, заснет по мотиви извадени от най-стресиращите ти кошмари. На места ти се повдига, но не искаш да натиснеш Стоп.

Абсолютни сюреалистични шедьоври!
28  Архив / Тour of the Universe / Re: DM.com: DM have been forced to cancel a further four shows -: 21 Май 2009
silver wings, може би решението ще е Дейв да си направи Twitter профил, в който в реално време да известява за всяко едно изследване, което си е направил, с подробен отчет къде и как ходи по нужда. Така всички ще са доволни и сигурни, че не ги лъжат Усмивка

Не мисля, че е необходимо да ни се дава отчет, здравето им е тяхна лична територия. Става въпрос за лоялност към всички нас, които сме потребители на продукта, който предлагат, професионализмът го изисква. Това е пазар. Звучи сухо, но е факт.
29  Архив / Тour of the Universe / Re: DM.com: DM have been forced to cancel a further four shows -: 20 Май 2009
ако него го няма концерти въобще няма да видим вече. Господ да го пази и закриля.

Е, хайде да не избързваме  Усмивка

И всички да сме живи и здрави, защото иначе концерти няма да видим  Намигване
30  Архив / Тour of the Universe / Re: DM.com: DM have been forced to cancel a further four shows -: 20 Май 2009
....заслужаваме да знаем истината!

Мисля, че както членовете на ДМ заслужават да уважим личният им живот и проблеми, вкл здравословни, така и професионалната етика изисква те и мениджърите им да уважат факта, че хиляди хора са си закупили билети, организирали са някаква част от личното си време съобразно концертите, поели са ангажименти, подчинили са и работата си за този период. Процесът е двустранен. Фактът, че се крият в миши дупки и вадят стандартни извинителни съобщения за поредната отмяна в региона без каквато и да е яснота, показва пренебрежение и незаинтересованост.

Аз лично започвам да се уморявам от играта на " тука има, тука нема" да има концерт. Дори и човек да иска да си подреди нещата и все пак да ги гледа наживо, мълчанието около цялата история му връзва ръцете.

Някак си ми се струва, че турнето ще започне на 30 -ти в Лондон. "Тъмният балкански субект" пак ще остане с пръст в уста  Бесен
Страници: 1 [2] 3 4 5
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.