DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 28
1  Архив / Tour 2013 / Re: Концертът в Букурещ 15.05.2013 -: 30 Април 2013
Здравейте, имам 2 билета front of stage за концерта в Букурещ на 15 май, ако има желаещи, да ми пишат на лично Усмивка
2  Други / DM.org / Re: Depeche-Mode.Org на 6 години! -: 01 Октомври 2011
Честит рожден ден на сайта! Даже на 23.09 се сетих за партито в Русе преди 5 години. Аз като цяло пораснах покрай сайта и хората, с които се запознах, благодарение на него. Поради куп причини, доста от приятелствата вече не съществуват, но няма нищо трайно.

Та мисълта ми е, че е нормално да се променят нещата. Няма как форумът да е активен, както беше преди 3-4 години, просто защото модата тук се мени прекалено бързо и ДМ от много модерни, сега са "ретро". Фейсбук по-скоро разедини хората, отколкото ги приобщи, затова аз от време на време си влизам в сайта, ей така за едното време. Също така, като има малко постове и никой не пише (или само модераторите), някак ми е неудобно да сложа някоя нова тема или да пиша по стара, което се превръща в кръг в крайна сметка.

Надявам се покрай рождения ден, да се възобновят нещата, доколкото е възможно, но съм наясно, че няма как да стане, при положение, че на никой не му се занимава да пише дълъг пост във форум, като може набързо да сложи един статус, 65 лайка и 58 снимки от телефона си, докато се вози на един крак в градския транспорт.

Аз за себе си, съм доволна от всичко, което ми се е случило покрай dm.org, дори и да няма повече партита и организирани пътувания. Много, ама много е банално, но - Благодаря ви Усмивка

пс: предлагам да се разработи приложение за айфон и андроид, ще видите че веднага ще ни налазят отново Намигване
3  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [23 СЕПТЕМВРИ 2010] Live In Barcelona 20/21.11.09 - съдържание и визия -: 10 Ноември 2010
Вече го има и в Замунда с размер 66.22 GB - иха! Усмивка
4  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [10 АВГУСТ 2010] Depeche-Mode.Org на 5 години -: 17 Октомври 2010
Ох, още ме болят краката от танците преди няколко часа Усмивка Всичко беше страхотно, браво на групата за концерта, мисля, че и те се забавляваха много и останаха доволни. Партито беше супер, от доста време не бях оставала до 5ч. на парти, страхотна музика, благодаря на диджеите Усмивка)

ДМ.орг - честит рожден ден, много ви обичам и другия път да доведете и Депеш  Зъл
5  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [10 АВГУСТ 2010] Depeche-Mode.Org на 5 години -: 10 Август 2010
Браво бе! Шок Страхотни сте, нямам търпение!
6  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [28 ФЕВРУАРИ] 10 АПРИЛ - Memories of the Universe:DM.org Convention 2010 -: 28 Февруари 2010
Урааа!!! Ей супер, откога чакам някакво подобно събитие  Усмивка Благодаря за пореден път, че сте се заели с организацията, сигурна съм, че ще бъде страхотно парти!
7  Музика / Събития / Re: Студио A -: 15 Декември 2009
Аз ще кажа само The Cure - The Walk (Infusion Remix), това е песента  Усмивка
8  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [9 МАЙ 2009] Depeche Mode лайв трибют вечер в клуб Бекстейдж -: 15 Май 2009
То си е написано, мисля.
Партито трябваше да е като подготовка за концерта в понеделник и това ми е ясно, но по-рано същия ден се разбра, че вероятността концертът в София да бъде отменен е много голяма. Затова, лично на мен, лайфовете, които чух, не ми подействаха особено добре. Това достатъчно обяснение ли е?
9  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [9 МАЙ 2009] Depeche Mode лайв трибют вечер в клуб Бекстейдж -: 15 Май 2009
Мисля, че въпреки всички лоши новини, концертът беше страхотен. За съжаление, не успях да чуя цялото изпълнение на Киро и Добо, но това, което чух ме изненада с начина, по който бяха изпълнени и изменени песните. Надявам се скоро да имате следваща изява, за да мога да чуя всичко, над което сте работили толкова време, както и нови песни, разбира се Усмивка

Партито също ми хареса до някъде, за жалост лайфовете, които слушахме предимно, не бяха особено подходящи, въпреки че още не се знаеше съдбата на концерта в София. Поздрави на dj-ите!

Такааа, не успях да чуя всички песни, изпълнени от Киро и Добо, но пък си имам сетлиста от вечерта Плезене 
10  Архив / Концертът / Re: Изненада за Депеш на концерта? -: 08 Май 2009
Аз също бих гласувала за We Rush For You Again, надявам се да го включите и него като предложение.
11  Архив / Sounds of the Universe / Re: In Chains -: 27 Март 2009
Е не! Няма такава песен! Аз не знам на кой свят съм - страхотна, невероятна, прекрасна е! Още с първата песен да ме зарадват така...Песента определено ми е любима още от сега, ще видим за по-нататък.
12  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [22 МАРТ 2009] 18 МАЙ: DM.org и Tuborg Green Fest представят... -: 22 Март 2009
Страхотна новина! Чакам концерта и партито с нетърпение вече Ангелче
13  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [21 ЯНУАРИ 2009] 28 ФЕВРУАРИ - DM.org Convention 2009, София -: 01 Март 2009
Ох, добро утро на всички! Партито беше супер, както винаги си изкарах много добре и не седнах цяла нощ. Благодаря на екипа, че продължава да организира тези годишни партита, наистина след това емоцията те държи много дълго време, вече нямам търпение за втората част на конвеншъна Намигване Музиката беше също супер, dj-ите се представиха страхотно Целувка

Благодаря!
14  Архив / Sounds of the Universe / Re: "Wrong" видео -: 23 Февруари 2009
Абе, много се стресирах така рано сутринта...Като гледам как се спогледаха нашите, те ще да са го направили! Полицай Иначе клипа е интересен, определено се връзва с песента, но края ми е малко прекален.
15  Музика / Групи / Re: De/Vision -: 22 Февруари 2009
Е, не, не може да бъде! Поздрав за всички, които по това време ще са в Берлин с каквото искат на De/Vision Пощурял
Страници: [1] 2 3 ... 28
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.