DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 106
1  Depeche Mode / Солови проекти / Re: Нов албум на Дейв -: 10 Ноември 2015
днес гледах интервю с дейв след концерта в милано. Оказва се че обложката на албума е дело на дъщеря му стела роуз. Снимала го е за някакъв училищен проект и е направила колаж, който пък той си е харесал за обложка на албума.
2  Depeche Mode / Солови проекти / Нов албум на Дейв -: 06 Януари 2015
Според depechemode.de другата седмица Дейв започва работа по нов албум със Soulsavers.
От това, което разбрах от статията, албума трябва да е готов в края на годината.
3  Архив / Tour 2013 / Re: DVD -: 05 Януари 2015

[/quote]
Аз още не съм Бияч
[/quote]
ами хайде де, това да не е като виното, да го чакаш да отлежи?
4  Архив / Tour 2013 / Re: DVD -: 02 Януари 2015
изобщо някой гледа ли ДВД-то?
5  Depeche Mode / Групата / Честита Нова Година! -: 02 Януари 2015
Честита Нова Година!
От края на турнето в лагера на ДМ цари тишина и следвайки логиката не би трябвало в предстоящата година да има някаква активност, но кой знае...
Съвсем скоро трябва да обявят и останалите хедлайнери за благотворителните концерти в Роял Албърт Хол в края на март, дали пък няма да се пуснат нашите се чудя. Единственият хедлайнер обявен засега е Ноел Галахър.
6  Архив / Tour 2013 / Re: DVD -: 08 Декември 2014
има разни грешки в пакета - в обложката на cd1 и cd2 има част от снимка, която е принтирана и на самия диск, само че картинката, която отговаря на cd1 е принтирана на cd2 и обратното.
В дискографията има изпуснати 2 албума
Такива неща обикновено се случват, когато материалите се подават за печат в последния момент, а едва ли това е случая с ДВД-то.

Oсвен това звука на двд-то не е стерео.
7  Архив / Tour 2013 / Re: DVD -: 02 Декември 2014
деликатна е тази тема.
ходейки на концерт аз предимно очаквам да чуя новите парчета и такива, които не са били изпълнявани отдавна. само, че за 90% от хората, които ходят на техните концерти е точно обратното. аз не мога да не си го купя, оже да ми стои като сувенир, но исках да го имам това двд - на мен очакванията винаги са ми по-големи, макар че от концерта в софия бях толкова доволен, че наистина нямах забележки. предполагам, че ис  възрастта и с броят на гледаните концерти човек става по капризен, но все пак не може да не сравняваш техния продукт с такъв на други актуални групи. Като че ли този концерт не отразява напълно турнето. и аз се присетих за higher love, която трябваше да намери място дори и като бонус.
8  Архив / Tour 2013 / DVD -: 01 Декември 2014
Едно време тук писахме.
Гледах ДВД-то или поне основният диск с концерта от Берлин, до другото не съм стигнал още.
Подариха ми делукс едишън-а и кутийката е много компактна и приятна и не трябва да отделиш един квадрат от стаята ти за да го съхраняваш, както примерно делукс едишън-а на миналия албум.
Артуърк - ами всичко е семпло. в книжката има разни записки и рисунки на Антон предполагам, които се отнасят до сцената и видеотата от тура. Оттам запомних, че в Precious участват точно 25 кучета.
На мен ми се видя странно, че в ДВД-то от Берлин снимките в книжката са от Амстердам и тези, които бяха на амстердамския концерт може да се разпознаят на снимката с публиката. Иначе снимките са с едно такова почти аматьорско качество, сякаш са кадри на ученик в курс по фотография, който не е имал много добра техника за случая.
Иначе от концерта съм по-скоро доволен. За разлика от двете предишни двд-та, на това ми допадна погледа на антон и как е отразен концерта. според мен баланса между близки и далечни кадри е доста добър и отразява екстра случващото се на сцената, както и видеотата на екраните. Кадрите са много и разнообразни и не забелязах повтаряемост, което ми допадна. В същото време целият акцент е върху случващото се на сцената и публиката е по-скоро някакво петно, което почти не се забелязва, а и доста бегло е участието и в аудиото. От цялото ДВД единствено на JCGE ми се стори, че публикта се е събудила и присъства на парти. Дори на NLMDA кадрите с ръцете не ми се видяха впечатляващи изобщо, а и като цяло освен ч 5-6 пъти показаха за 2-3 секунди залата, усещането по-скоро беше като да гледаш концерт от по-скоро малка зала.
Относно сет-а, ясно е че най-добрият ръкав беше летният и сякаш и емоцията в него беше по-голяма, а и като цяло ДМ май не са минавали друг път 2-та часа. Направи ми впечатление особено гледайки ДВД-то, че сета е доста бавен и разбира се голяма част от песните се припокриват с миналите ДВД-та.
На мен най-много ми харесаха двете парчета на Мартин – The Child Inside и But Not Tonight и разбира се визията на Should Be Higher.
Като цяло съм по-скоро доволен, но някакси няма го уау-ефекта и отново ще кажа, че бивайки толкова мащабно турне поне моите очаквания откъм сцена и визия бяха по-големи. Също така доста предвидими им бяха решенията за място на заснемане – Royal Albert Hall – миналото турне и някой стадион на това са къде къде по-добри избори. Опряли са се отново на рутинния избор.
Със сигурност това двд ще зарадва тези, които са видели един концерт от турнето и Антон си е свършил професионално работата.
Да се надяваме, че това ще е края на ерата на Хилиър. Аз лично искам да има повече промени, но след такова мамут турне, по-добре да си починат по-дълго и да огладнеят за музика.
9  Други / DM.org / Re: Кирил Станчев!!! -: 09 Август 2014
мина година и е все така нереално и неприемливо.
остават ни всички спомени и цялата добрина, с която се е отнасял към нас, картините му, снимките му и това, на което ни е научил. няма ги разговорите, съветите и тази негова гледна точка за всичко в живота, която толкова ценя
на това място се запознахме и първата виртуална среща беше необикновена, както и многото весели моменти и емоции, които последваха. дано запазим това приятелство между всички ни, никога няма да забравя как киро и мире се грижиха на всяко едно събитие на орг-а всеки да е добре и да се забавлява.
киро промени представата ми за приятелство с всичко, което е правил, както и за отношенията между хората. остана ни и ром, който киро така обичаше да пие с приятели. истински приятели10  Архив / Delta Machine / Re: Delta Machine - как усещате албума сега? -: 23 Април 2014
Здрасти Деси,
За мен този албум е преди всичко облекчение, след миналия и макар и да не съм го слушал целия отпреди началото на турнето, този път ми беше кеф да го слушам от - до, за разлика от миналият, където откровено пропусках парчета.

Много неща ми харесаха този път - например атмосферата на лайв клиповете към новите парчета на Антон. Първият летен ръкав си беше голям кеф да се слушат новите парчета. Турнето беше доста мащабно и продължително. Сякаш имаше място за още едно - две парчета от новия и определено Broken, мисля че е голям пропуск, че не я пяха това турне.
За мен негативно беше, че така и не наложиха новите парчета както трябва и с годините едва ли делтата ще остане като ДМ класика. За жалост след толкова силният стадионен ръкав, турнето пое по вече изиграван сценарий и сякаш искрата в един момент тотално се изгуби, което сигурно е нормално имайки предвид дължината му.
11  Музика / Събития / Re: Фестивали -: 22 Април 2014
как интересно работят още отсега за фестивала 2015??

12  Музика / Събития / Фестивали -: 11 Април 2014
Лятото идва, а с него идват и доста фестивали,
Пишете в тази тема ако Ви е направил впечатление някой определен такъв.
Наблизо до нас са фестивалите Summer Well в Румъния където в лайн-ъп-а изпъкват Placebo, Bastille, The National, John Newman, The 1975, Miles Kane и други. На мен първите 3 имена са ми особено интересни и сигурно ще е много гот.
Друг интересен фестивал е Ejekt , където ще свирят Kasabian, Editors и White Lies
13  Музика / Групи / Re: Чуйте новото EP на американската синтпоп група "Федърс" -: 30 Януари 2014
в общи линии като четох ревютата - въпросните мацки сякаш са най-топло приетите по време на зимният ръкав.
14  Depeche Mode / Групата / Re: Смисъл на текстовете -: 05 Януари 2014
construction time again e май единственият такъв техен албум
15  Depeche Mode / Групата / Re: Смисъл на текстовете -: 30 Декември 2013
не съм съвсем сигурен, но мисля че има нещо като правило, че кралските особи от женски род, трябва да носят нови рокли на всяко едно официално събитие, мисля че точно това е причината и песента да се казва така
Страници: [1] 2 3 ... 106
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.