DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 5
1  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерти в Дюселдорф 26 и 27 февруари 2010 -: 01 Март 2010
Еми видях това видео. Какво да кажа? Ще кажа само, че ме е яд, че не съм била там и вероятно никога няма изобщо да ги видя на живо Плачещ Бесен. Поради независещи от мен причини... А сега трябва да се успокоя. Млъкнал
Иначе мерсаж за видеата и разказите ви тук. Пълните ми сърцето.
2  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [18 ФЕВРУАРИ 2010] Алън Уайлдър на една сцена с DM след 16 години! -: 18 Февруари 2010
Току-що гледах едно клипче от youtube-a... Направо сълзите ми напираха и се разплаках. Беше божествено да видя Алън заедно с тях! Тези, които са били там, са огромни късметлии Одобрение. Отивам да прегледам де що има от Royal Albert Hall.
3  Depeche Mode / Групата / Re: Албум на десетилетието. -: 03 Февруари 2010
Sounds of the Universe. Голяма крачка напред след Playing the Angel и много по-добър. Напълно ме погълна и тотално съм зарибена още от излизането му. До ден днешен все още е най-въртяния ДМ албум от дискографията им. Е, давам си почивки Ухилен.
4  Архив / Sounds of the Universe / Re: Vote for Depeche Mode -: 20 Януари 2010
Аз съм цъкала 1000 пъти вече Ухилен. Изпуснах бройката, но ще продължавам до 30-ти да го правя.
5  Архив / Sounds of the Universe / Vote for Depeche Mode -: 19 Януари 2010
http://www.fuse.tv/ontv/shows/grammy-polldown/poll11.html

Фенове, гласувайте Одобрение. Може да се гласува повече от веднъж.
6  Архив / Sounds of the Universe / Re: НОВИНИ: [6 ЯНУАРИ 2010] "Wrong" с поредно отличие -: 08 Януари 2010
2009 беше много силна и прекрасна за ДМ. Поздравления! Сега остава само да се надяваме да вземат грами поне за една от номинациите Одобрение.
7  Архив / Sounds of the Universe / Re: НОВИНИ: [19 НОЕМВРИ 2009] Клипът на "Fragile Tension" е вече онлайн -: 24 Ноември 2009
На мен клипът ми харесва Усмивка.
8  Архив / Тour of the Universe / Re: впечатления от турнето -: 03 Ноември 2009
Между другото, днес в HOME на няколко места част от по-запознатите модератори съобщиха, че днешното шоу в Хановер ще е последно за някои песни от сетлиста.

Надявам се да е последното за IFY, WIMS, IYR, но няма да стане. По-добре да ги сменят с Mercy In You, One Caress - някои други от СОФАД. Защо не вземат повечко от Ultra да включат, или поне Мартин да замени някоя от песните си с The Bottom Line, The Things You Said, The Sun and the Moon and the Stars Тъжен. Говоря за продължителен период от време, не само за това турне Намигване.
9  Архив / Sounds of the Universe / Re: НОВИНИ: [30 СЕПТЕМВРИ 2009] "Wrong" с номинации за най-добър клип на годината -: 14 Октомври 2009
То се знаеше, че няма да спечелят. Беше ясно като бял ден, че Coldplay ще вземат наградата, да му се не види Бияч. Не съм се и надявала Депеш да спечелят - прекалено нереално щеше да бъде. Само една емотиконка е във състояние да опише какво чувствам -  Бесен Бесен Бесен Бесен Бесен Бесен Бесен Бесен

В категория за най-добро рок видео Депеш си бяха победителите както и да се погледне, ама този път дадоха наградата на не когото трябва.

 Бесен
10  Музика / Други / Re: Top 5 Soundtracks -: 12 Октомври 2009
1. Bleach (аниме, но пък има страшен саундтрак)
2. Pirates of the Caribbean.
3. Lion King (това чудо не се забравя)
4. Halloween (музиката от 1-ва до 5-та част)
5. Death Note (пак аниме)
11  Архив / Sounds of the Universe / Re: Hole To Feed -: 26 Септември 2009
Още не съм се свестила след потреса Побъркан. Тъкмо го забравих туй "нещо", но май не става. Вечно ще е в съзнанието ми. Само спомените ми да не развалят удоволствието от слушането на песента Плачещ. Ох, иде ми да рева. Антон, върни се!!!  Плачещ Плачещ

По-тъпо от тоя клип няма накъде Плачещ.
12  Архив / Sounds of the Universe / Re: Hole To Feed -: 25 Септември 2009
Бях потресена! Дори не го изгледах. Хвърлях око на моменти. Единствения път, който ще го гледам, а даже не съм го изгледала целият. Клипът към Wrong е шедьовър, клипът към Peace си е нараво шедьовър в сравнение с този към HTF! Обожавам песента, ама този клип хич не й подхожда, а и е скапан. Искам Антон или дори Патрик Дотърс.

Скапа ми се настроението Плачещ.
13  Depeche Mode / Групата / Re: Ако трябва да се избере един-единствен албум за... -: 17 Септември 2009
Ами мисля,че не само на мен,но и на 99% от заклетите фенове на групата,най-голямата мечта свързана с Депеш е...да ги видим отново на една сцена с Алън да изпълнят всички песни от Songs Of Faith And Devotion...Ей това ако стане мога да си умра щастлив Усмивка Би било супер велико и ако изпълнят още 2-3 нови песни,написани от Мартин и смесени от Алън Усмивка Ех...мечти,мечти...или ?

На всички, но не и на мен Намигване Шок. Направо богохулствам! Намигване
14  Depeche Mode / Групата / Re: Ако трябва да се избере един-единствен албум за... -: 17 Септември 2009
Как можах да забравя Ultra!!! Истинско неземно преживяване ще е. Ако някой ден стане, душата ми направо ще се пресели в някоя паралелна Вселена Ангелче. Единствения албум, който ме кара да плача абсолютно всеи път и извисява душата ми. А на живо просто не мога да си го представя... Пощурял.
15  Depeche Mode / Групата / Re: Ако трябва да се избере един-единствен албум за... -: 17 Септември 2009
Violator и Black Celebration

Одобрение С теб съм.
Страници: [1] 2 3 ... 5
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.