DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 120
1  Depeche Mode / Събития / Re: Депеш мод парти??? -: 01 Ноември 2013
Партита се организират често от различни организатори и диджеи. Една част от тях публикуват информация за събитията в този форум, друга част публикува предимно във facebook.

DM.org обикновено организира събития свързани с годишнината на проекта или ежегодния събор. Към този момент проекта няма планирано събитие.
2  Архив / Tour 2013 / Re: Сетлистовете за концертите от турнето -: 14 Май 2013
Между двата сета липсва този от Атина, който беше 1 към 1 със София. С разликата, че пяха happy birthday Намигване
3  Архив / Концертът в София / Re: Търся/продавам билет за концерта в София -: 07 Май 2013
Търся един ФОС-ки билет Усмивка
Лично или info@djshunt.com
4  Архив / Концертът в София / Re: С какво да изненадаме групата на 12 май 2013? -: 26 Април 2013
101, как кой?!
5  Архив / Концертът в София / Re: С какво да изненадаме групата на 12 май 2013? -: 26 Април 2013
После да не кажете, че нещата не са сериозни Усмивка
6  Архив / Tour 2013 / Re: Каква ще е сцената за предстоящото турне. -: 25 Април 2013
Това не е ли сцена на самото ТВ предаване?
7  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [04 АПРИЛ 2013] Depeche-Mode.Org Convention 2013 -: 12 Април 2013
RSVP към самото събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/314870598640363/

Чувствайте се насърчени да поканите приятели, които биха имали интерес. Събитието е напълно безплатно!

Деже-то от щатско е обещал да скача в публиката, ако се напълни и има повече от 500 RSVP-та.
8  Depeche Mode / Събития / ΔEPECHE MODE Live in Athens / Warm Up Party / 09 MAY 2013 -: 29 Март 2013
Здравейте,

Имам удоволствието да ви поканя на парти в Атина на 9ти май в клуб Death Disco. Заедно с мен за пулта ще са DJ ANDREAS FILIPPOU (Kiss 92.9 FM), DJ EXPI-K и DJ GEORGE P.

Партито започва от 22:00ч, а моят сет ще е около полунощ. Aко пътувате специално за концерта, може да ми пратите лично съобщение тук, в Facebook или email до info@djshunt.com. Имам места в листа за гости и ще се радвам да включа ентусиасти.

Линк на събитието във facebook.
https://www.facebook.com/events/151710364994580/

Флайър към събитието:


Поздрави,
Миро / DJ Shunt
9  Архив / Delta Machine / Re: НОВИНИ: [24 ЯНУАРИ 2013] Новият албум на Depeche Mode се казва Delta Machine -: 21 Март 2013
Въздържах се от първоначален коментар, докато не ми попадна целият албум. В последните няколко дни го подлагам на напълно същите тестове, на които съм подложил и предишните - слушане от-до, непрекъснато, навсякъде.

Няма да намесваме Алън от към продукция, само ще спомена едно негово изказване от SoFaD ерата, в което споменава, че Мартин би се радвал да издаде песните в демо вариант. Вероятно им е много по-приятно да работят в този формат, отколкото с някой, който да ги критикува вътрешно за всяко решение.

На практика Delta Machine е точно това. Един прекрасен, минималистичен албум, който ще попълни колекцията на голяма част от феновете и евентуално ще отвори очите на някой нов фен към по-стари албуми.

Ако липсваха вокалите на Дейв и Мартин, сигурен съм че прекалено голяма част от феновете, нямаха да подозират за съществуването на албума. Защо съм на това мнение? Защото между SOTU и Delta Machine излезнаха много албуми, които DM феновете пропуснаха да забележат.
10  Архив / Концертът в София / Re: С какво да изненадаме групата на 12 май 2013? -: 13 Февруари 2013
п.с. Рецойл, добре, че не се прие твоето предложение - аз като не мога да правя челна стойка (още), да не ходя на концерт ли?!  Ухилен Ухилен Ухилен

За тези, които не могат да се вдигнат на челна стойка - ще се предлагат два хартиени ботуша. Погледнато от сцената трябва да е много внушително.
11  Архив / Delta Machine / Re: НОВИНИ: [24 ЯНУАРИ 2013] Новият албум на Depeche Mode се казва Delta Machine -: 28 Януари 2013
Мислих си, че последните няколко обложки не бяха много добре, но тази определено печели конкурса. Но пък какво значение имат обложките в днешно време. Малцина са тези, които ще влезнат във физически магазин, за да си купуват албуми само заради обложките.

Все пак от сериозна група можеше да се очаква малко по-сериозна обложка. Или фен арта е станат по-добър напоследък или официалният е по-некадърен, не знам кое е по-вярното твърдение.
12  Архив / Концертът в София / Re: С какво да изненадаме групата на 12 май 2013? -: 25 Януари 2013
Moved_by_DM, коя заядлива забележка по-точно? Говорех за страни, в които английският не е роден, това включва много повече държави. Но смятам, че дори и в България ще сложат сцената пред публиката Усмивка И аз съм ФоС фен, не ми се карай.

Moved_by_DM, той не се заяжда, а се шегува..по своя си начин.
Марго, ще провалиш агитацията ми за гълъбите или резервният вариянт - челни стойки, хората ще си помислят, че не съм сериозен.

Уао!!! Ти отвори кутията на Пандора  Ухилен  Ухилен  Ухилен
Стига сеири, дай по-сериозно по темата. Включи се с креативно мнение или глас по изброените опции. А те до момента са:

тоблерони,
гълъби,
знаменца,
табели,
челна стойка,
да не се появим на стадиона,
черни ръкавици,
надуваема кукла,
балони,
глоустикс (оу йеа),
светлоотразителни триъгълници,
японски триъгълни дини

Това последното го добавих от мен, че Мая ме инспирира с нейната идея.
13  Архив / Концертът в София / Re: С какво да изненадаме групата на 12 май 2013? -: 24 Януари 2013
FoS = Front of stage зона /категория билети за концерта/

Като категория билети, мисля че това е предимно в страните, в които английският не е официален език. Всички места са технически "front of the stage", тъй като сцената гледа към публиката.

Добре, след като не е възможно, не е... Но няма лошо човек да си помечтае  Ангелче

Да, затова споменах белите гълъби. Символизират чистота, която съм сигурен, че Дейв и Мартин ще оценят подобаващо след като те самите са пречистени, след спирането на наркотиците. Иначе защо непрекъснато ни споменават за това в медиите от 96та насам.
Ако случайно гълъбите издъхнат докато публиката ги стиска, тези от ФоС-а ще може поне до сцената да ги закарат. Ето поне едно практично приложение.

Така че и на челна стойка да застанат всички от публиката, по отношение на групата е все тая.

Това също е добра идея и лесно изпълнима. След като се разучи сет листа, може целият стадион да ги изненада с една челна стойка. Много добре ще се получи с някоя от новите песни, така Дейв ще може да взаимства идеята и ще подканя публиката на следващите концерти да застава на челна стойка по време на същата песен. Нещо като Never Let Me Down, но с челни стойки.

Мислех си, че макар да е изтъркано, това което впечатлява групите е ако феновете пеят преди биса, та ако може да се организира всички да пеят един припев от една песен, не е зле.

Още една много добра идея, предлагам Tainted Love, че ми е от най-любимите.
14  Архив / Концертът в София / Re: С какво да изненадаме групата на 12 май 2013? -: 23 Януари 2013
^Просто музикалните форуми напоследък са истинско мъртвило, с изключение на един. Вероятно вече хората предпочитат да комуникарат по други начини.

Съвсем разбираемо е. Подобно на музикалните телевизии, които вече или не съществуват или не излъчват музика. Хората нямат нужда някой да им съсипва ежедневието с неприятни коментари Усмивка

-----

Какво е FoS фен?

-----

Depeche Mode не са група, която работи с желания от публиката. Респективно какво ще пише на знаменце или табела - няма да промени сетлиста. За справка вижте "We Rush For You".

Аз съм отново за гълъбите. Погледнете тези 3 концептуални клипа: линк 1, линк 2, линк 3. Поне ще е забавно и ще изглежда внушително на видео.
15  Архив / Концертът в София / Re: НОВИНИ: [23 ОКТОМВРИ 2013] Официално: Depeche Mode в София на 12.05.13 -: 15 Ноември 2012
Засега не съм видял информация за София, но пък това е добра причина хората да си купят билети за Атина Усмивка Понеже за други дати от турнето не съм забелязал подобни VIP пакети.
Страници: [1] 2 3 ... 120
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.