DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1]
1  Музика / Събития / Re: LOWE с концерт в София 28.11.2009 и Пловдив 29.11.2009 -: 13 Декември 2009
Здрасти Усмивка

Да, датата беше уточнена през април на първо четене и потвърдена окончателно през юни. За "големите" артисти - те също залагат дати рано. Помните кога бяха пуснати билетите за DM - още октомври-ноември предишната година - което говори, че уговорките са тръграли поне 2 месеца предварително. Това прави 8-9 месеца на тукашна почва, което означава, че мениджмънта на DM го планира поне от още 2-3 месеца - кое, кога, как, колко, кой и прочие.

Dingo Music
2  Музика / Събития / Re: LOWE с концерт в София 28.11.2009 и Пловдив 29.11.2009 -: 12 Декември 2009
Здрасти, благодарим за препоръчаната банда. Ще се свържем с нея.
Що се отнася до датата за концерта на Lowe в София - нормалните банди работят 6 месеца до 1 година напред - за разлика от някои, които са се сетили, че нямат пари за празниците. И ние съжаляваме за дублажа.

Поздрави и хубави емоции Усмивка

Dingo Music 
3  Музика / Събития / The Jim Jones Revue (London, UK) на живо в София (10.12) и в Пловдив (11.12) -: 08 Декември 2009
The Jim Jones Revue са най-новото откровение на лондонската музикална сцена! Световната преса от висш еталон (Rolling Stone, NME, BBC) ги сравнява с имена като Little Richard, Jimi Hendrix и Led Zeppelin. Техният принос към съвременната музика е оценен от живата легенда на рокендрола – Chuck Berry, който покани групата за съвместни концерти по време на последното си турне в Англия.

The Jim Jones Revue са създадени през 2007 година от английската рок звезда Jim Jones – основател на енигматичните групи Thee Hypnotics през 1988 година и на Black Moses през 2000 година. Сега той е отново на върха на вълната и водеща фигура на локомотива, който превзе световните сцени и покори сърцата на три поколения фенове на най-искрената музика.
Неустоима комбинация от пиано, китари, бас и барабани в акомпанимент с вокалите на Jim Jones ни дават калейдоскопа от музика и свобода, която създаде имена като The Beatles, Elvis Presley и John Lee Hooker.

The Jim Jones Revue са в Sofia Live Club (София, в подлеза на НДК) на 10 декември и в клуб Lebowski (Пловдив, ул. Гладстон 1) на 11 декември. Билетите за концертите са между 20 и 30 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream и от съответните клубове.

Специално за концерта в София подгряваща група ще бъдат Остава.

http://www.dingomusicbg.com
http://www.myspace.com/thejimjonesrevue
http://www.myspace.com/ostava
http://www.ticketstream.bg


4  Музика / Събития / Re: LOWE с концерт в София 28.11.2009 и Пловдив 29.11.2009 -: 02 Декември 2009
Здрасти!

Пловдивски фенове на Lowe молят някой да им изпрати 3-4 снимки от концерта на 29-ти, неделя. Благодаря предварително!

Изпращайте снимките на info@clublebowski.com

Поздрави!
5  Музика / Събития / Вечер на 8-битовата музика (5.12.09, клуб Лебовски, Пловдив) -: 02 Декември 2009
Част първа (20:45 ч.): "The Pong Principle - History and Culture of Video and Computer Games" by Jigsaw Screening. 45 минутна видео презентация и лекция на английски за 8-битовите компютърни игри, 8-битовите машини и техните възможности. 8-битовата технология се използва при първите персонални компютри и видео игри от края на 70-те и през 80-те години. Ограничената им техническа възможност кара артиста да използва по-големия си творчески капацитет при създаването на звуци и музика.

Част втора (21:30 ч.): Die moderne welt - Едночасова авторска 8-битова атака на живо на групата от Кьолн, Германия. Модерен Свят (превод от немски) забиват първично диско като използват комбинация от Commodore 64 и 8-битови подложки от ретро рок концерти - нещо, което ще ви накара да танцувате непрестанно.

Част трета (22:30): DJ Party - DJ Paco Subprime (Германия) ще миксира и представи любимите си 8-битови композиции.

Вход: свободенhttp://www.clublebowski.com
6  Музика / Събития / Re: LOWE с концерт в София 28.11.2009 и Пловдив 29.11.2009 -: 02 Декември 2009
Здравейте от Dingo Music  Усмивка
Официални и най-искрени благодарности на depeche-mode.org за оказаното съдействие при организирането на концертите на Lowe в България!
Благодарности и на феновете, които подкрепиха събитието и дават мнение и коментари!
Нека сега ви дам мнението си от наша гледна позиция - на промоутър. Може би ще успея да внеса яснота около въпросите по посещаемостта, рекламата и какво мисли самата група за концертите.

Рекламата: реклама имаше, но явно не е достигнала по правилните канали. Добавяме и факторите - ден от седмицата, други събития в деня, мястото на събитието и получаваме реалния резултат. Понякога е добре, понякога е зле. Много важно - 99% от клубовете в България не поемат мениджърска позиция и отговорност към събитието - освен за Sofia Live Club (където знаете каква е обстановката) и Lebowski - не се сещам за други. Ако някой знае други локации - нека пише.

Защо не идват повече хора: за 3 години Dingo Music е направила над 40 концерта на едни от най-качествените и актуални банди от цял свят в най-различна стилистика - от джаз, поп, рок, през пънк и рокендрол до експериментална електроника. На събитията идват предимно хора, които се интересуват по принцип от музика. Нормалният посетител обаче е объркан. Защо: защото в България просто няма медия! Нито едно свястно радио, нито телевизия, нито печатна медия - погледнете примерно българския Rolling Stone... Как очакваме да идват хора, когато те нямат изграден вкус!? Много пъти са ме питали - ама коя е сега пък тази банда? Няма отговор на този въпрос - това се изгражда с десетилетия, да не кажа стотици години. Добавяме и факта, че когато един нормален човек (западна Европа примерно) излиза на клуб - той не е нужно да познава бандата или dj-я, по-скоро се олицетворява с мястото на събитието - клубовете изграждат имидж, защото са там, а артистите изминават 3-4000 км, за да са в твоя град и да те забавляват. Не можеш да очакваш съседа ти да слуша по цял ден Lowe, но можеш да очакваш да го видиш в клуба, който  и ти посещаваш.

Мнението на Lowe: това са едни чудесни момчета, които живеят спокойно в Швеция и забиват супер качествено в тяхната стилистика. Те са щастливи, че ние (и промоутър и фенове) ги приехме за два концерта и им дадохме възможност да презентират себе си и да се забавляват. От другата страна: всеки понава някоя бг банда. Представете си следното - промоутър от Швеция (примерно) се свързва, плаща ви пътя, прави реклама, осигурява хотели, храна, клубове и хонорар. Посреща ви, развежда ви, запонавате се с хора и нови места. Просто трябва да имате продукт и да го представите. Това се нарича rock'n'roll - като начин на мислене. Точно това сподели и Рикард с мен след концерта в Lebowski: "Niki, that was complete rock'n'roll, man! Thank you!" И аз му благодарих!  Усмивка

Молба: моля всеки, който е заинтересуван и желае да помогне за клубната сцена в България и цялостно за един по-добър социален климат - да дава препоръки и съвети за рекламни техники, канали и каквото и да е на следния мейл: office@dingomusicbg.com

Музиката е за всички и се прави от всички!

Благодаря отново и пожелавам весели празници и качествени концерти!

Николай
Dingo Music www.dingomusicbg.com
7  Музика / Събития / Re: LOWE с концерт в София 28.11.2009 и Пловдив 29.11.2009 -: 30 Ноември 2009
Благодарим ви за подкрепата и коментарите - ще са ни от полза. Огромни благодарности на depeche-mode.org за помощта!

www.dingomusicbg.com
8  Музика / Събития / Edie Sedgwick LIVE in Sofia & Plovdiv: Electro-punk-rock frоm New York, USA -: 09 Ноември 2009
Транссексуално прероденият дух на Анди Уорхоловата муза Еди Седжуик ще посети България като част от европейското си турне. Въоръжен с видео проектор, бас китара, барабани и синтезатори, ексцентричният артист ще представи четвъртия си студиен албум “Things Are Getting Sinister and Sinisterer”, издаден от емблематичния вашингтонски лейбъл Dischord Records.

Още трима музиканти ще подсилят шоуто, което ще включва елементи на електро, фънк, постпънк и рокендрол от ново поколение, комбинирани с видео арт. Знаменитости като Анджелина Джоли, Мартин Шийн, Анди Уорхол, Антъни Пъркинс, Роб Уол, Робърт Дауни Джуниър, Парис Хилтън и Джордж Буш са в центъра на артистичното внимание на Еди Седжуик.


12 ноември, Кино Влайкова, София
13 ноември, Клуб Лебовски, Пловдив

Специални гости на концерта в София ще бъдат местните андърграунд легенди Ambient Anarchist.

Tickets: http://web.ticketstream.cz/bgts/presentation.event.jsp?event=18728
Myspace: http://www.myspace.com/ediesedgwick
Video: http://www.youtube.com/watch?v=v3KXbQdC-D0
Club Lebowski: http://www.clublebowski.com
Dingo Music: http://www.dingomusicbg.com


9  Музика / Събития / Re: LOWE с концерт в София 28.11.2009 и Пловдив 29.11.2009 -: 09 Октомври 2009
Надяваме се, че ви изненадваме още по-приятно с новината, че Lowe ще завършат турнето си с два концерта в България! Първият ще е на 28 ноември в Sofia Live Club в София, а вторият - на 29 в клуб Лебовски в Пловдив. Предстои да бъдат обявени цените на билетите и да стартира предварителна продажба. И двата концерта ще са клубни и местата ще бъдат ограничени.

http://www.myspace.com/lowemusic
http://www.myspace.com/clublebowski
http://www.dingomusicbg.com

Страници: [1]
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.