DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 4
1  Архив / Концертът / Re: SОFIA, SО Good -: 22 Юни 2006
Аз също искам да споделя вълнението си, въпреки че не съм редовно пищеща (но затова пък четяща) във форума.

Ха ставаме двама Намигване Иначе и аз съм зелен и това ми бе първият концерт, надявам се да последват още живот и здраве +гущери. Думите са слаби да опишат каквото и да било, просто който е бил знае за какво иде реч. Поздрави на всички готини хора тук, радвам се, че пях и крещях редом с вас.
2  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [19 МАЙ 2006] Нова Генерация ще подгряват Депеш Мод -: 22 Юни 2006
Бих искал да изявя подкрепата си за изпълнението на Нова Генерация, мисля направиха каквото се искаше от тях и с удоволствие се изкефих на песните им - въпреки, че не съм им голям почитател. Иначе друго щеше да 'пее' ако бяха Остава-щите. По-добро настроение някак си щяха да вкарат...знам ли.
3  Други / Извън Темата / Re: Кой тук е запален на тема футбол? -: 17 Март 2006
Много добра работа наистина свършиха Левски и само малшансът и донякъде притеснението ни лишиха от нещо по-изразително. Първо, където инкасираха такъв нелеп гол след като негрото, сър Ричард, не успя да осъзнае навреме какво става и не се изтегли... И изцепката на Йовов на два метра пред вратата и хайде сватбаааа - случва се и на най-добрите of corpse, не можем да го виним, пък и той си изкупи вината по чудесен начин. Както и да е, честито на всички българи за класирането ни !
4  Архив / Playing The Angel / Re: Suffer Well и/или Вetter Days -: 16 Март 2006
Сложничко е да се каже ама в общи линии мога да назова светилата, така наречените "мои" песни: Halo (goldfrapp), Surrender и Never let me down again. Макар че винаги го има това, че в даден момент колкото и да показват твоето отражение, понякога нещата се обръщат. Like a halo in reverse.
5  Други / Извън Темата / Re: 10 въпроса към потребителите на DM.org -: 14 Март 2006
1. Доста силна е музиката в моята бърлога..дори като пусна James Blunt и под терасата ми се събират всички педали в радиус от 20км !!!
2. Пица, ореховки, мозък пане, спагети, ореховки, свинско с гъби и топено сирене, соленки, пропуснах ли да спомена ореховки, пилешки дробчета а да, забравих да кажа ОРЕХОВКИ.
3. Повече от една добра бира.
4. Червен.
5. Маратонки - ама и те са обувки, нали ?
6. 28 days later, Requiem for a dream, Dead alive (Braindead), Clockwork orange.
7. Да ми се сбъднат една камара мечти.
8. P.I.F. - Passion in fact.
9. По различен начин горя некролози, зимата ги замерям със снежни топки, баланс да има !
10. Розичка.
6  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 12 Март 2006
Ха сега честит ви рожден ден V-та (Videlina+v1l10l80r) ! Всичко най-хубаво пожелавам и много радостни мигове не само на този специален ден !!!
7  Други / Извън Темата / Re: Кино и Театър -: 15 Февруари 2006
Ах този Bad Taste е великолепен, обикнах го още от първите кадри, мамка му защо го обожавам толкова. Отново и отново ще го гледам при първа възможност..впрочем не знам вие каква версия сте гледали, ама аз директно копнах Uncut-а мухахахаха !
В последно време успях да гледам и Evil Aliens (става, има доста "висящи" крайници и бруталийки), както и анти-социалната френска лента Man Bites Dog, която никак няма да се понрави на 99% от хората тук, предполагам. Предупреждението е поставено хехе - ама го вижте все пак, ей така, за веселбата.
Щях да изпусна едно друго приятно заглавие - Kiss Kiss Bang Bang. Има готини попадения, кои свежи, които не дотам. Който го е видял знае за какво иде реч. Лека нощ.
8  Музика / Групи / Re: Placebo -: 02 Февруари 2006
Ох, и аз да се похваля - чух и отсъдих...за съжаление и на мен генералния ми извод е, че можеше много, много по-добре. Но и този момент го има, нищо фатално, ще си слушам с удоволствие приятните отрязъци от очакваната апетитна, но оказала се леко поразвалена торта.
9  Други / Извън Темата / Re: Смехории -: 02 Февруари 2006
Хахаха това OnlyinBG голяма кретения, смях се доста. Да се включа и аз с аудио кретенийките със светилото на България Юлиан Вучков. Навремето се занимавах, че му записвах предаванията култови, та това е една част...


п.п. Перник !!!! Няма господ !
10  Други / Извън Темата / Re: Кино и Театър -: 31 Януари 2006
Bad Taste...така и не го гледах като ми се отдаде възможност навремето, julianep ме подсеща в много подходящ момент, за което - благодарско ! Колкото до Braindead (Dead Alive), направо ти се отваря апетит от него, особено на сцената с пудинга ммм. А гладта към пуканки идва неимоверно след култовата сцена "I kick ass for thyy loooord". Иначе, който иска да пази диета посредством противни филми, да гледа истинско гнусни такива. Опитното свинче (Guinea Pig) е точно такава поредица. Горещо я препоръчвам за хората с по-як стомах ! Няма такова нещо хехе. Забавлявайте се Пощурял
11  Други / Извън Темата / Re: Кино и Театър -: 30 Януари 2006
Зима, студ - никакво кино - стойте на топло, че лоша работа Пощурял

Сега искам само да изкоментирам, задето така някои хора виждам, че оплюват Питър Джаксън и неговият Властелин. Както каза maomode, парите си ги е изкарал, нали ? Е, то това е целта...и е препостигната направо. С цената на някои лишения откъм бруталност и чревца, но това не пречи на хората да му се радват (дори помага в повечето случаи). А и е тъпо да се плюе даден филм само защото всички го харесват.

п.п. Гледах "Хари Потър и Огненият БуХал" и е много готин, най-добрият от поредицата засега по моему. Който не го е скив, да отдели там 2 часа...it's worth it Усмивка
12  Depeche Mode / Групата / Re: Любимите ви албуми на Depeche mode -: 04 Януари 2006
Ох мъчно, ох зорно...

 1. Music For The Masses
 2. SOFAD
 3. Black Celebration
 4. Violator
 5. Playing the Angel
13  Други / Извън Темата / Re: Смехории -: 04 Януари 2006
Приликата с Бойко е неоспорима, само дето се съмнявам господин кмета да е с неговия умствен багаж, на косматкото Намигване Anyway, аз все пак да пусна нещичко...забавлявайте се !

<a href="http://dojackal.hit.bg/fahrschule.swf" target="_blank">http://dojackal.hit.bg/fahrschule.swf</a>
14  Други / Извън Темата / Re: Смехории -: 03 Януари 2006
Малко и от мен сега...
15  Depeche Mode / Събития / Re: 31 ДЕКЕМВРИ 2005 - Новогодишно Депеш Мод Парти във В.Търново -: 02 Януари 2006
Ахой и честита нова година  !!!! Наистина бе невероятно всичко и мога само да благодаря хиляди пъти на хората, които направиха това новогодишно събиране факт. И въобще всички останали, които просто с присъствието си направиха купона. Мерси за снимките dearrose (ама и аз снимам добре хее Намигване )
Страници: [1] 2 3 4
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.