DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 ... 15 16 [17]
241  Музика / Други / Re: В плейъра на www.depeche-mode.org... -: 01 Август 2005
Аз напоследък си слушам старите албуми на ДМ,а като ми доскучеят и реша,че ми трябва малко агресия си пускам "Antichrist Superstar",или "Mechanical Animals" на  Marilyn Manson.
242  Други / Извън Темата / Re: Отношенията момче-момиче -: 01 Август 2005
Не се обиждам,но ще се радвам ако вместо коментари по мой адрес,темата предизвика някакъв тип дискусия.
243  Други / Извън Темата / Re: Отношенията момче-момиче -: 01 Август 2005
Страхотно мнение по въпроса,интересно как разсъждаваш върху емоционалното и психическо състояние на хората без да ги познаваш.Просто съм човек,на който му правят впечтление неща,които повечето хора не забелязват.
244  Други / Извън Темата / Отношенията момче-момиче -: 01 Август 2005
Напоследък страшно много се забавляавам разсъждавайки върху отношенията момче-момиче.Комуникарайки с много хора и основавайки си на техния,както и на моя скромен опит,стигнах до заключението,че обикновено взаимоотношенията между момчетата и момичетата протичат в следната последователност:
1етап:Визуален
Двамата се виждат и "ах"-ват един от друг-той си е направил модерна прическа използвайки половината си бурканче с гел,напомпал е мускули,подражавайки на идола си-човечето на "Мichelin",направил си е 25 татуировки,при което момичето започва да се чуди дали да го гледа,или да го чете,сложил е фланелка по тялото,както и възможно най-тесните панталонки,за да изпъкне мъжествеността му.
Тя си е сложила новите високи токчета,с които се чувства човек,въпреки че е едва 150 висока,нарисувала си е лицето така,че прилича на някоя картина(леле ако си махне грима Шок),сложила си е розовия панталон със зеленото потниче,а отдолу е вкарала от евтините сутиени от 18 лева,които я правят да изглежда като мадона в ранния и период.
Двамата са толкова фешън,че се зарибяват(харесват) и решават,че трябва да са заедно,защото са просто перфектни.
2етап:Двумесечна промоция
Двамата се стремят да си покажат най-добрите качества един на друг-минавайки покрай просяк винаги пускат по 20 стотинки,той я води по дискотеки,кара я с луксозната си кола,а тя му отвръща като не му отказва някои наслади и като продължава да си боядисва лицето с най-скъпи гримове,защото ако я види с грим става лошо.
3 етап:О ужас!
Промоцията свършва.Тя разбира,че и на него му миришат краката,освен това парите му свършват,а като не са на дискотека трябва да си говорят-лошото е,че няма за какво.Той пък най-сетне успява да я види без грим и ужасен от нея се депресира,давайки всичките си пари по врачки леещи куршум.....
Край на идилията,край на голямата любов.
След 3 дни тя се запозава с нов тип,който е същия като предишния,но тя не  забелязва това,а той се хваща с момиче,което изпозлзва друга марка гримове.

Ето така според мен в повечето случаи преминава една (не)нормална връзка.Какво е вашето мнение.
245  Музика / Групи / Re: U2 -: 01 Август 2005
Мерси съм,U2 никога не са ми били сред най-големите любимци,даже напротив Нерешителен
246  Други / Извън Темата / Re: Представи се! -: 01 Август 2005
Апостол(Тольо),Пловдив,България
247  Музика / Групи / Re: U2 -: 01 Август 2005
 Объркан
248  Архив / Playing The Angel / Precious -: 31 Юли 2005
Предполагам,че повечето от членовете на форума вече са успели да чуят предстоящият първи сингъл от новия албум на ДМ.Аз лично съм много доволен от парчето,мисля че ДМ са успели да запазят характерното си звучене.След като чух "Precious",добих някакви свръхочаквания за предстоящият албум,които се надявам да се оправдаят.Дано повечето от парчетата бъдат толкова добри като "Precious" Намигване
249  Други / DM.org / Паплач!!! -: 31 Юли 2005
Случилото се наистина е ужасно.Некадърието на тези от Тectonic е смайващо за мен  ЯдосанДано новата фирма доставчик наистина да е по надеждна и да няма вече подобни проблеми,защото БГ феновете на ДМ заслужават да имат свой форум.
Страници: 1 ... 15 16 [17]
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.