DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 [2] 3 4 ... 8
16  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [19 МАЙ 2006] Нова Генерация ще подгряват Депеш Мод -: 24 Юни 2006
За пореден път се убеждавам, че в определени моменти човек вижда само това, което иска да види...
17  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [19 МАЙ 2006] Нова Генерация ще подгряват Депеш Мод -: 23 Юни 2006
Не смейте да споменавате каквото и да било против Нова Генерация!
Пепел ви на езика!
Отворете сетивата си и задоволете душата си!

Очаквам самостоятелен концерт на Нова Генерация. Изобщо не можаха да покажат себе си на 21-ви, според мен. И въпреки това бръкнаха дълбоко в мен! Моите уважения и респект!
18  Архив / Концертът / Re: SОFIA, SО Good -: 23 Юни 2006
Пропуснах нещо важно! Не знам дали тук е мястото, но искам да благодаря за "WE RUSH FOR YOU" на инициаторите и реализаторите!!! Благодаря!!! И аз бих участвал в реализацията, но нали съм си темерут... God bless!...
19  Архив / Концертът / Re: SОFIA, SО Good -: 22 Юни 2006
=)
.....на кратко - моята гледна точка: много сган, доста изнервящи субекти около мен, Нова Генерация - прекрасни и въздействащи, много кратки (направо ме е яд и ми бе мъчно), концертът - кратък, премина неусетно, всички откачихме в един момент........Красиво и свръхемоционално!...
Nothing's Impossible ме докосна по неописуем начин!
Dave е напълно превъртял! Martin е пич. Fletch - ...... =0

Ама как бях разпознат! [dobo,  Одобрение ]
...а пък съм толкова антисоциален. [ Млъкнал]
........пиша глупости, още не съм се освестил...........
20  Архив / Концертът / Re: Нова промоция -: 04 Юни 2006
maomode, радваш ме всеки път, човек!
фан съм ти! =)
21  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [19 МАЙ 2006] Нова Генерация ще подгряват Депеш Мод -: 03 Юни 2006
Ще бъдем! ...заедно с още много 'Precious' фенове... =)
22  Архив / Концертът / Re: Песен за паузата преди биса -: 03 Юни 2006
kirilart, напълно съм съгласен с теб. Явно е невъзможно тази тема да бъде доведена до желания край. Така че и аз смятам да направя същото, когато дойде точния момент... Успех и от мен.
23  Архив / Концертът / Re: Нова промоция -: 03 Юни 2006
Мао, за бабите и колата си прав. Сравнението просто не беше добро.
Както и да е. За промоциите бих казал следното: Депеш Мод са уникална група, нямаща аналог. Харесвам и ценя смисъла на музиката и текстовете. Те нямат равни! Те са си Те. Но въпреки това, от много време насам музиката им е абсолютно недвусмислено комерсиално насочена. ДМ преди всичко са поп група. Дори повече от това - една от най-известните съвременни поп групи. Срещат се даже още по-крайни и интересни определения из българските печатни медии... Та, в крайна сметка - каквото и да си говорим, при ДМ става въпрос за много ПАРИ. Пари, които са абсолютната цел и постигнат резултат. Турнето, което в момента ДМ правят, само по себеси е страшен комерс, и на мен лично ми изглежда доста насочено към печеленето на още (много) пари...
 ...А що се отнася до всичките тези промоции, причини за тяхното появяване може да има много, но аз лично смятам, че основната причина се крие в самото събитие - концерт на ДМ. В реда на мисли идва и логичното заключение - щом от едно начинание като това турне се правят толкова пари, значи дори и от дъвки с лепенки, или от разлепящи се етикетчета с награда - рингтон, също ще се спечелят добри пари. И така. Това е обяснението на нещата за мен.
Или накратко казано - ДМ са си страшен комерс, от което неминуемо  следват и всичките тези странни промоцийки с цел припечелване на някой лев на техен гръб. А що се отнася до отношението на групата към тези промоцийки - едва ли изобщо им пука! Разрешение за промоциите би следвало да се иска според мен, но така или иначе - то не се иска от групата, а от техния 'мениджмънт тийм'. Не че съм запознат в случая как стои въпроса, но ако този 'тийм' не изисква да се търсят разрешения за такива промоции, няма и кой да ги поиска.
Абе, грозна работа, какво да се прави...
Да живее музикалната ИНДУСТРИЯ!.....
24  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [19 МАЙ 2006] Нова Генерация ще подгряват Депеш Мод -: 03 Юни 2006
Абе, не знам за какво да се замислям вече..... Склонен съм да си мисля, че на този концерт ще присъстват такива хора, които биха освиркали и Placebo дори... А ме е страх от това. Не ми се ще грозотата, от която искам да се спася, да се пренесе и на концерта на една от любимите ми  групи. Дано греша в преценката си. ...Не знам, но колкото повече наближава концерта, толкова повече негативна информация около него намирам. Като се сетя с какво чувство си закупих билета!... Това чувство вече го няма... Взе да ми става извънредно тъпо.
25  Архив / Концертът / Re: Нова промоция -: 02 Юни 2006
С тия томболи, промоции, викторинки и награди съвсем развалиха публиката за ДМ.  ...........=)
26  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [19 МАЙ 2006] Нова Генерация ще подгряват Депеш Мод -: 30 Май 2006
lache, dockapi - Браво на вас, момичета!!! Радвам се, че ви има в този форум и в този свят!!! =)  ...Друго няма смисъл да казвам, каквото съм искал да кажа, вие сте го казали... и то по по-красив начин. Зарадвахте ме, за което - благодаря! =)
27  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [19 МАЙ 2006] Нова Генерация ще подгряват Депеш Мод -: 30 Май 2006
Нямам нищо на против Нова Генерация да подгрява ,но лично за мен това трябва да направи ОСТАВА.  Одобрение

Абсурд!!! На какво отгоре???
28  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [19 МАЙ 2006] Нова Генерация ще подгряват Депеш Мод -: 20 Май 2006
Puff, точно защото харесвам толкова много Нова Генерация, за мен новината не е добра. Някои спомени е по-добре да останат във времето. Там, където носят ореола си.
Надявам се, ме разбираш.

Да, разбирам те, до голяма степен. Но въпреки всичко, не бих казал, че новината е лоша, каквото мнение някои хора изразиха... Честно казано, предпочитам Нова Генерация пред Franz Ferdinand. А за групи като Placebo и Covenant ми беше ясно, че няма да дойдат да подгряват.  ...Все пак сме си купили билет за концерт на Depeche Mode, а не за музикален фестивал... =)
29  Архив / Концертът / Re: НОВИНИ: [19 МАЙ 2006] Нова Генерация ще подгряват Депеш Мод -: 19 Май 2006
Отново ще изкажа (малко) крайно мнение, но смятам, че мястото на което го правя позволява достатъчната свобода на словото, в този смисъл...  Първо - искам да изразя голямата си радост, и сбъдването на предположенията ми, че именно групата, която най-много заслужава да подгрява Д.М., ще го направи на 21-ви. Бях сигурен, че ще е БГ-група (най-малко поради финансови причини), а за друга по-достойна от Нова Генерация не се сещам! Новината е страхотна! Не виждам нищо лошо в това, че Н.Г. ще пеят песни от преди 100 години, както се казва... Да не би да е лошо, ако Депеш изпеят Photographic, например?! А на тези, които слушат само хитовете на Д.М. и не знаят какво е Ню-уейв, бих казал: Проклети, глупави комерсиалисти! Вървете да си веете фешън-гащите по концертите на Джей-Ло и някакви други поп-помии, и не смейте да обелвате дума за хора, чието творчество нито познавате, нито имате капацитета да разбирате! Не ми трябвате на концерт на Депеш! Ще ме е срам!...
Нова Генерация са легенда в българската музика! Дори и без Димитър Воев, посланията на Нова Генерация продължават да живеят, завинаги!!! Респект към тези хора и тяхното творчество! Това не е просто музика, не просто идеология... Както и Депеш Мод, Нова Генерация са религия, начин на възприемане на света, начин на живот, решение за съществуване... (съжалявам, но ми е беден речника). Нека да ценим и да обръщаме внимание на това, което някой се опитва да ни каже, по най-красивия начин..... Да оценим духовния продукт, преди да се изхрачим върху всичко...
С уважение към ценителите, и погнуса от комерса: PuFF
.....
30  Архив / Playing The Angel / Re: Слабите страни на Playing The Angel -: 15 Май 2006
Интересно мнение, Nick at Night! За мен, въпросът с комерсиализма е бил винаги сериозно свързан с Depeche... Те са си такава група, съвсем неслучайно насочена към правенето на хитове, работят си с конкретните продуценти и всичко останало... И въпреки това, Depeche са си Depeche! Стилът е уникален, духът на песните е неповторим, изразен по перфектен и необичаен начин...
Все пак, добро сравнение, според мен си прав за Vиоlator и P.T.A...
А за тематиката на текстовете, определено не разбрах какво имаш в предвид с тва УКВ. =)
Според мен по отношение на текстове, Мартин е ненадминат! Дори понякога се питам, дали наистина този човек е създал всичко това?! =)
Страници: 1 [2] 3 4 ... 8
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.