DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31  Архив / Концертът / Re: Какво да се опитаме да пеем в паузата преди бис... -: 13 Май 2006
Колкото повече разсъждавам над тази тема, толкова по-неподходяща ми се струва Black Celebration. В никакъв случай не неподходяща като идея, дори бих казал, че много ми се иска да пеем именно нея... Но ми се струва, че ако направим опит, ще се провалим... =) В началото бях сигурен, че няма по добра песен от тази, но сега ми се струва адски трудно, и дори почти невъзможно за изпълнение... =)  .....Знам ли, може би Rush. Сега гласувам за нея!

Кirilart, благодаря за намесата! Темата имаше нужда от това, и то отдавна!

Намигване
32  Архив / Touring The Angel / Re: Стадиони където Depeche са свирили/ще свирят през "Touring the angel" -: 13 Май 2006
...и дали просто не си измислят някакви оправдания концертът на годината,че може би дори и на десетилетието да не бъде на Васил Левски...

"Това да не е Азис, бе? Кои са тия?! Не даваме стадиона! Мноо праи ше ви струва после ремонта...Аз ги знам тия.. тва са диваци. Не са нормални хора.....Неее, не, не..."
33  Архив / Концертът / Re: Концертът в София -: 11 Май 2006
PuFF, радваме се, че искаш да помогнеш и оценяваме ентусиазма ти, но може ли всякакви конктретни оферти да ги изпращаш към webmaster@depeche-mode.org, а не да ги публикуваш тук.

Просто се получава едно голямо объркване и крайният резултат няма да се хареса на никой.

Ние също имаме няколко варианта относно тениските и искаме да изберем най-добрият.

Освен това да ви напомня, че темата е за нещо, което да бъде масово разпространено из между всички присъстващи или поне да има някакъв ефект в/у феновете, групата и т.н.

Ако се появят 100 души с фланелки на сайта, ще е супер, понеже ще се направи прекрасна реклама, но все пак ефекта няма да е същият.

Ok. Разбирам те прекрасно и съм съгласен с теб. Но все пак можеше да споделиш това по-рано. Или може би съм го пропуснал?
Не виждам проблема всичко да се говори на място и на време. Нали това е форум?! Или не разбирам правилно понятията? =)

Аз споделих каквото знам и мога да направя, и за да не звучат думите ми празни приказки, реших да си набавя нужната по-конкретна информация, включваща и конкретното предложение.
Що се отнася точно до офертата, всичко съм казал във форума, и за мен това е начина, не е било случайно. Не мисля, че когато нещо се дискутира от всички, се получава объркване... Както и да е.

Казах каквото имам да казвам. Това е. По тази тема съм до тук.
Не обичам да ме гледат на криво, понеже се чувствам свободен човек. Още повече, пък да се меся в чужди интереси.
Накрая, все пак, бих се извинил, ако съм внесъл смут. Простете.

Респект!
34  Архив / Концертът / Re: Концертът в София -: 10 Май 2006
Някакви предложения за текста върху тениските?!
35  Архив / Концертът / Re: Концертът в София -: 10 Май 2006
Тъй като не забелязвам особено наличие на ентусиазъм, дори колебания и празни приказки, почти се бях отказал от тази идея с тениските. Но все пак реших да говоря с хората, които могат да изпълнят поръчката. От ExtremeTeam, момичето потвърди, че могат да изпълнят по-голяма поръчка, но трябва много скоро да потвърдим конкретна бройка, както и да изпратим логото, за да могат да се набавят тениските от Габрово. Освен това, говорихме и за цената, като не уточнихме конкретна такава, но със сигурност за тениски от порядъка на 50 - 100 броя, например, ще има добра отстъпка!
 Пак искам да изразя готовност за реализацията на тази идея. Всичко което искам е малко помощ от уебмастера, с нещо като надпис или банер в началото на сайта, водещ до тема, в която да обсъдим подробностите и всеки да заяви желанието си за поръчка на тениска. Също така, доста експресно ще трябва да изфабрикуваме нещо по-свястно за лого и надпис. Ще бъде супер, ако бъде споделено логото на DM.org в по-голям и чист вид, както и образа на Mr.Feathers, за да поработим над тях. Аз лично срещнах трудности при намирането на Mr.Feathers в достатъчно добър вид, та ако някой може да помогне с това, ще му бъда благодарен.

Моля ви, споделете какво мислите, тъй като няма особено много време, ако искаме да направим нещо завършено.
36  Архив / Touring The Angel / Re: Нови попълнения в сетлиста -: 06 Май 2006
Смятам, че сет-листа ще претърпи доста изменения до 21-ви в София. A и за мен Judas ще бъде невероятно приятна изненада! Дано!
37  Музика / Групи / Re: Prodigy-The Wonder -: 06 Май 2006
Има постоянни спекулации,че този албум не  е издаван изобщо от групата...И до ден днешен не е даден точен отговор на този въпрос..А иначе ако ме питаш за качеството му...има и по-добри!

Ей, срам и позор!!!

Ще си позволя да отговоря на въпроса на Миро за "Castbreeder"-повечето от парчетата в този албум са на Junkie XL,като също така има и песни на други изпълнители,но не мога да се сетя точно за имената им.Иначе албума си е абсолютен fake и всеки порядъчен фен на Prodigy може сам да прецени,че това "творение" няма нищо общо с групата.В официалния сайт на Prodigy разбира се няма никаква информация за него,тaka че всякакви коментари са излишни.

Браво за това уточнение!
38  Други / Извън Темата / Re: Представи се! -: 05 Май 2006
Горчиво!!!
39  Depeche Mode / Групата / Re: Songs of Faith and Devotion vs. Violator -: 30 Април 2006
И двата албума са ми фаворити, и двата са супер-концептуални и носещи невероятен емоционален заряд! И въпреки, че Violator няма слаба песен, все пак гласувам за Songs Of Faith and Devotion, най-вече, защото това е албума, който допринесе най-много за това да бъда истински фен на DМ! Това е и, може би, албума, който изобщо съм слушал толкова много време и съм въртял толкова много пъти! Наистина, емоционалното състояние, в което този албум ме вкарва, не може да се сравни с който и да е друг албум, поне за мен лично. Наистина, ни най малко не подценявам Violator, но все пак. Може би до някъде оценката ми е повлияна от чувства на носталгично пристрастие, но аз отдавам значение на тези неща. Това е. Violator лично за мен просто дойде малко по-късно, по стечение на обстоятелствата ...  =)
40  Архив / Концертът / Re: Концертът в София -: 29 Април 2006
Maomode, благодаря ти за обширното изложение на мисли, аз до голяма степен съм съгласен с теб, с изключение на това, че (поне вторият от посочените от теб варианти за това как се правят нещата) не би могло да има реализация. Според мен, както съм споделял вече, конкретно за тази идея няма нужда от кой знае каква жертва на време и средства, така че всичко е въпрос на желание и, естествено зависи от това колко човека ще се отзоват. Аз вече заявих желанието си да организирам цялата работа, от останалите просто се иска да изявят желание и да посочат съответните размери.
 Киро, а ти не си ме разбрал, тъй като аз просто говоря за логото, което ще измислим конкретно за изненадата на групата - за концерта. Тъй като аз си го представам нещо като образа на Mr.Feathers + надпис - послание с определен шрифт + логото на ДМ.орг. А, иначе изобщо не става въпрос за изменение на запазения знак на сайта!
Естествено, може да си направим просто рекламни тениски на сайта, единствено с неговото лого, но аз мисля, че може и има смисъл да измислим по-концептуално и интересно послание за концерта.
41  Архив / Концертът / Re: Концертът в София -: 29 Април 2006
като че ли всички само си дрънкаме за пореден път.

...чакам следващата идея, която всички ще обявят за страхотна и когато дойде време да се прави нещо всеки ще се изпокрие.

дайте по-добре да забравим за добро.

Аз лично изявявам желание сам да се справя с реализирането на идеята за тениските, не е кой знае колко трудна задача. Единственото, което ме смущава е, наистина, че ще правим пиратски тениски!
Доста си прав, иначе... по-скоро си говорим тук, отколкото да правим нещо.....
42  Архив / Концертът / Re: Концертът в София -: 28 Април 2006
Ами, ако ще е така, да се хващаме сериозно, пуснете нова тема, в която може и да публикуваме варианти на разработени от нас лого и надписи за тениските.
 Ако наистина сериозно решим да го правим, аз лично ще говоря с пичовете от extremeteambg.com и ще се договорим... Цената от 15лв. ми се струва адски добра. Тениските са качествени, български са, на ДИНО-Габрово (DINO.bg). Ако някой има повече претенции, може сам да си вземе тениска и да я даде само за щамповане. Според мен не е чак такъв проблем, ако цветът и модела на тениската не са различни.
 А за парите - за тези, които са от София - лесно ще ги съберем, за останалите - има вариант просто да пратят със запис парите директно във фирмата и да уточнят, че искат тениска с DM.org логото, ще им го лепнат и получават тениската по пощата.
 Трябва, обаче, от рано да се организираме, за да смогнат с набавянето на бройките и размерите и всичко да бъде готово преди деня на концерта.
 Какво ще кажете? Да започваме ли с логото? =)
43  Архив / Концертът / Re: Концертът в София -: 27 Април 2006
Цитат
Лошо няма, но май не е гот да са неоригинални тениски.

Неоригинални тениски? Нещо не схванах, че кой ще направи оригинални тениски на сайта, ако не ние самите... Усмивка

Е, така де! =)  Мисълта ми беше, че принципно няма да са от официалния мърчандайз... (така да се каже, на български... =7 ).

А адреса на сайта с тениските е:
http://bgteniski.com/page2.htm
има телефони на пичовете в раздел "Контакти".
Ако поръчваш в рамките на София няма допълнителни такси, дори ти носят тениската(тениските) където и когато се уговорите.
44  Архив / Концертът / Re: Концертът в София -: 27 Април 2006
....затова много се зарадвах на идеята за тениските с логото.

Лошо няма, но май не е гот да са неоригинални тениски. Поне не се толерира..... знам ли. Иначе аз си правя тениски при едни пичове за по 15лв. Изключително качествени са щампите и правят всичко, само трябва да им изпратиш съответния JPG. =)
45  Архив / Концертът / Re: DM live. in Sofia / Multimedia CD-Rom -: 27 Април 2006
Абсолютно съм съгласен! Това което правят мобилните телефони е единствено подигравка с фотографията и грозно, неадекватно и невярно предаване на информация (освен за разговор, за друго според мен не стават!), предпочитам единствен спомен да ми остане преживяното, от колкото тъмно, абстрактно изображение на криви образи от отвъдното с ярки цветни петна и груба преекспонация! =)))
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 8
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.