DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 2 [3]
31  Depeche Mode / Групата / Re: Инструментали -: 23 Юни 2006
Uselink, Agent Orange
32  Depeche Mode / Групата / Re: Алан Уайлдър разказва за записването на SOFAD -: 23 Юни 2006
Благодаря много за статията! За мен е интересно всичко, свързано с техническата и музикалната част при Депеш, така че ми беше полезна и интересна..!
33  Depeche Mode / Групата / Re: Анди и функцията му в Depeche Mode -: 23 Юни 2006
Тая тема е част от една по-обща тема, която много ме вълнува напоследък - каква част от синт-партиите си въобще ДМ свирят на живо и каква е просто сикуънс отдолу? Имат бая звуци в парчетата, а като гледам по концертите - освен Питър, който свири наистина и с двете ръце, Мартин и Анди праскат по некой и друг тон с две-три пръстчета на едната ръка.. Съмнявам се, че така успяват да вкарат всичко.. Даже сега на софийския концерт ми направи впечатление, че на World in my Eyes, като започна баса в началото, никой не свиреше:) Винаги съм се чудел точно тоя бас как го свирят - явно обаче не си дават зор - секвенсера си знае работата.. Ако на някой му е интересна темата, може да направим нова за да не спамим тая, която е по-специфична..
34  Depeche Mode / Групата / Re: Speak And Spell vs. Exciter -: 23 Юни 2006
Мисля, че не е много уместно да се сравняват ТОЧНО ТЕЗИ ДВАТА албума.. Спийк.. е доста незрял като първи албум, а и като технология - изцяло с аналогови синтита, докато Ескайтър има аналогово-моделиращи, дигитални и май и доста софтуерни и въобще е един зрял албум, макар че наистина и аз не го харесвам особено.. Все пак Shine, Free Love и Can You Feel... са доста добри.. Проблемът при Ексайтър може би е в прекаленото използване на софтуер и някак си са се отнесли нещо като сравнително нова технология за тях (мои предположения).. С това обаче не искам да отрека софсинтитата - изцяло съм им фен.. И да не забравяме - всички творци си имат и "дупки", предполагам Ексайтър е бил такава след изключително силния "Ултра".
35  Архив / Концертът / Re: SОFIA, SО Good -: 23 Юни 2006
Благодаря!
36  Архив / Концертът / Re: Sofia,No Good... -: 23 Юни 2006
Ами и аз като знам всички текстове от Ултра назад сигурно ще съм при дядовците.. Иначе това, дето хвърляха по Дейв, беше грозна българска простотия наистина.. Някой каза, че в същност било женски гащи? Ама много голямо ми се стори за гащи..
Иначе в синята зона беше сравнително културно и с много отдадени фенове (поне в задната част).. Нямаше дроги или поне аз не видях, така че тая грозна страна съм я пропуснал.. Мен ме издразни това, че почти никой не отговори на отчаяните ми опити да викам ааа-а-а-а като края на Waiting for the night, както съм виждал да прави публиката на One Night in Paris и дори на DM - Live @ Rock AM Ring или както там се казваше второто видео.. Само по едно време няколко души точно зад бариерата отговориха и аха- да го подемат и други ама умря работата.. Но все пак съм доволен като цяло щото целия стадион ми изглеждаше наелектризиран.. Много ще са ми интересни отзивите на групата, защото в началото ми иззглеждаха малко резервирани - в смисъл вършеха си работата перфектно но без контакт.. Чак след половината като че ли повече се поотпуснаха..
37  Архив / Концертът / Re: SОFIA, SО Good -: 23 Юни 2006
Е тук ще да е първия ми пост:) Това беше първия ми концерт на Депеш на живо.. Но ще го помня дълго.. Невероятно изживяване! На няколко пъти се просълзих и вчера като си спомнях пак на няколко пъти.. Издъних се да крещя и пея и странно след това гласа ми не беше паднал много - тренинг:)

Моля, ако някой има снимка от стадиона по време на Shake the disease, да я сподели, с каквото и качество да е! Благодаря предварително!

Поздрави на всички верни фенове!
Страници: 1 2 [3]
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.