DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 6
31  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 25 Октомври 2006
Честито на Добо вече на патерици и от мен!
Честит рожден ден на Lanfear!

Бъдете най-вече здрави и късметлии! Весело изкарване!
32  Други / Лично Творчество / Re: Наши снимки по избрана тема -: 22 Октомври 2006
Сто пъти сме обяснявали, че снимките трябва да са с нормални размери, но някои хора не искат да положат минимални усилия, за да се променят!  Ядосан

И публикациите на тези, които не полагат тези минимални усилия...ще бъдат изтривани веднагически.

Ами давай, тъкмо ще ми спестиш труда със снимките
33  Други / Лично Творчество / Re: Наши снимки по избрана тема -: 22 Октомври 2006

hope,
винаги съм искал да питам какво точно означава думата 'лагуна'. за съжаление нямам тълковен речник под ръка да проверя. в колекцията си от снимки и аз съм снимал една лагуна, която представляваше едно закътано местенце с нещо като езерце, заобиколено от зеленина, но тя изглежда различно от "твоята" лагуна. аз си представям нещо като много затворен залив. може ли някой да напише  значението на думатa.
Мао,
в един он-лайн тълковен речник пише така: лагуна - залив, отделен от морето с ивица земя или пясък.
Тази снимка е на една от лагуните в делтата на Дунав, която представлява всъщност три големи ръкава на реката с множество канали и "лагуни" м/у тях образуващи нещо като фина водна мрежа. А тези лагуни са нещо като езера м/у каналите и ръкавите - не е точно в общопознатия ни смисъл на думата, но така ги наричат там. Това за мен също беше ново и ме учуди.

Относно обема на снимките - за първи път качвам снимка и не знам как да я намаля, пък и не знам защо реших, че размера и няма да е извън регламентирания. Ще се опитам да ги намаля или направо изтрия  - ОК?
34  Музика / Други / Re: Любими женски вокали -: 21 Октомври 2006
Определено май имам слабост към ирландските дами и освен многоуважаваните изброени тук от вас ще добавя Loreen McKenneth  - very good Irish folk music!
35  Depeche Mode / Събития / Re: 19 Октомври 2006, Четвъртък, DEPECHE MODE BEST OF Party, Клуб БИЖУ, Плевен -: 20 Октомври 2006
Аз също искам да благодаря на МО за добре подбраната музика! Беше съвсем камерно, но пък за сметка на това доста приятно. Аз лично бях учудена, че толкова малко хора дойдоха / от Плевен говоря/, но като се има предвид, че деня беше делничен, а и вероятно голяма част от тях просто не са знаели. Беше ми приятно да се видя с част от "тукашните муцуни". Обещаните снимки ще кача малко по-късно.
36  Depeche Mode / Групата / Re: Кой от Депеш Мод и за какво бихте избрали за разговор? -: 17 Октомври 2006
А иначе бих искала да попитам Мартин - каква е дълбоката му мотивация за начина на живот, който води и нещата, които прави. Кои от песните е написал изцяло със душата си и кои са малко или повече написани насила. Кое е съкровенното му желание. И обещава ли да посещават България при всяко следващо турне и не само.
37  Depeche Mode / Групата / Re: Кой от Депеш Мод и за какво бихте избрали за разговор? -: 17 Октомври 2006
т.е. нищо конкретно - просто за каквото се сетиш  - теми, които изникват от самия разговор. Е, увода как ще се получи - вече е др. тема! Нали просто си фантазираме, все пак!
Ами, ако "просто си фантазираме", може да проявиш малко повече креативност. Все пак се замисли, че има опция и да не си му интересна на Мартин, ако не говориш нищо конкретно...
Уф, Рикоил нещо си ме набрал мене ти ми се струва! Сега ще сътворя една дълга пледоария. Сериозно ако трябва да отговоря- първо не мисля, че ще имам такъв случай, после дори и да имам възможност на по чашка да разговарям с някой от тях  - да, най-много искам да е Мартин. Обаче със сигурност няма да мога да произведа от устата си какъвто и да е членоразделен звук, което надали ще му се стори особено интригуващо. Оттам насетне като се замислих май и да мога да говоря с някой от тях няма да искам да го питам нищо от нещата, които принципно ни вълнуват като фенове, щото предполагам, че им е писнало от всички тия въпроси, а и едва ли ще тръгнат да споделят лични неща. Та мисля да се задоволя с кратка увертюра, че харесвам музиката им и да подхвана по-малко ангажираща тема и т.н. Идеята ми е, че би ми било интересно да вида как Мартин просто се забавлява и релаксира по някакъв начин на маса. Що се отнася до това дали на него ще бъде интересна компанията ми  конкретно или не - хммм, дълбоко се съмнявам в това. На мене обаче ще ми бъде интересно именно това - да го видя непринуден и в др. светлина. А под нищо конкретно визирам разтоварващи и весели неща. Нямам също така претенции да съм креативна в хрумванията си - просто на мен това ще ми е интересно. Също така не бих имала нищо против да съм духовното лице  - личен изповедник на цялата група, че и на Алан  Намигване.
38  Depeche Mode / Групата / Re: Кой от Депеш Мод и за какво бихте избрали за разговор? -: 17 Октомври 2006
Да се напия с Мартин, ама свински, яката и да дрънкаме само глъмотии и пияндурски истории! Като стари приятели, които не са се виждали от детинство! Бих се изкефила на това определено!

И какви ще бъдат тези "глъмотии"? Понеже май това е идеята на темата...
т.е. нищо конкретно - просто за каквото се сетиш  - теми, които изникват от самия разговор. Е, увода как ще се получи - вече е др. тема! Нали просто си фантазираме, все пак!
39  Depeche Mode / Групата / Re: Депеш Мод номинирани за най-добра група на наградите на MTV -: 17 Октомври 2006
По-голяма надежда обаче имам за едни други награди-тези на Vodafone.DM са номинирани в категорията "Best Live Return" и според мен имат сериозни шансове за успех! Одобрение

Take That спечелиха  Усмивка

Уви, чалгата пак победи - предвидимо все пак!
40  Depeche Mode / Групата / Re: Кой от Депеш Мод и за какво бихте избрали за разговор? -: 17 Октомври 2006
Да се напия с Мартин, ама свински, яката и да дрънкаме само глъмотии и пияндурски истории! Като стари приятели, които не са се виждали от детинство! Бих се изкефила на това определено!
41  Depeche Mode / Събития / Re: 19 Октомври 2006, Четвъртък, DEPECHE MODE BEST OF Party, Клуб БИЖУ, Плевен -: 16 Октомври 2006
...Аз лично няма да пътувам  Плезене, но ще съм на работа до около 18 ч, така че най-рано към 19.30 ч ще мога да съм на линия. Ако решите да се съберем предварително някъде, напр. в Speedy, както предложи Dearrose мога да намина да ви забера къмто 19,30 ч. Ако ли пък не съумеем да се организираме за съвместно before мероприятие, то мястото и часа на срещата са ясни!!!
Ако мога да помогна с нещо на гостите на града ни в качеството си на домакин  Намигване, моля на ваше разположение съм. За съжаление сме на квартира в гарсониерка и единственото спално място е леглото ни / което ....ммм е съвсем заето/, та затова не мога да приютя никоя братска душа, но пък поне багажа на някои от вас мога да взема  /особено ако е интересен  Ухилен  Доволен
42  Музика / Други / Re: Top 5 Любими Групи -: 11 Октомври 2006
Ам, интересно ми е как е възможно да има комбинацията Depeche Mode, Metallica, The Doors и AC/DC да речем...

За комбинацията Nitzer Ebb - U2 сме говорили и преди... но просто ми е интересно.

Разделно ли слушате музиката или не ги класифицирате... Ако ги смесвате... така ли се храните също ? Ядете ли си пържените картофи с оцет ?

И изобщо какво води до такива анормалии... Проблемно детсво... труден пубертет, неориентираност... познати, приятели?

На вас може да ви е все тая, но на някой хора им се налага да обясняват, че Nirvana не се пускат на Depeche Mode парти...

Цитат
Малко късно виждам разразилата се дискусия по темата и се чувствам лично отговорна да дам разяснения за моите фактори, щото тия камъни ми се струва, че са и в моята градина. Всъщност мога доста думички да изпиша, но не виждам особен смисъл да съм многословна, та по-накратко ще се опитам да кажа някой от нещата. Първо може би да започна с това, че лично моят избор на любими групи е слабо повлиян от приятели, съученици и т.н по простата причина, че съм говедо, което трудно подлежи на обработка и винаги държи на личния момент в нещата. Та така, стигаме до две - Металика за разлика от ДМ не възприех веднага - всъщност трябваше ми няколкогодишен период, за да започна да ги усещам, но затова пък след това...- удоволствието е несравнимо с това, което получавам от слушането на ДМ просто защото е различно - т.е. принципно смятам / а то си е и така/, че човек е сложно, многолико и цветно същество и това, че човек не е кон с капаци / щото за мен да слушаш един стил пък само е тъпо и белег за духовна и душевна нищета/ означава, че сетивността ти е достатъчно развита, за да можеш чрез нея да осъществиш връзка м/у себе си и външния свят. Т.е. това, че харесваш напълно несъвместими на пръв поглед групи или стилове според мене означава, че си сложна и многолика натура - не непремено с трудно детство, шизоидни наклонности и т.н., а просто човек способен да улови красотата в различните и форми и проявления. Това, което е общо за цитираните от мен л. групи е тяхната уникалност, самобитност и сила - това е нещо много важно за мен дори и в музиката. Аз примерно пък не понасям бози и лигавщини от типа на Дж. Майкъл, Бон Джоуви, Линкинг парк, лимп бискит, ноу даут и още много други изредени тук от фенове на ДМ и лично за мен тази пък именно комбинация е много странна. Т.е. чрез музикалните си предпочитания ние изразяваме себе си. Не понасям също и копи кетс в музиката и въобще. Е, пак не успях да обясня факторите си много добре  - дано все пак да съм внесла макар и частична яснота, щото признавам си емоциите ме връхлетяха. Също не искам да обидя никой от този сайт и въобще  - това е просто мое мнение. И последно - тези, които разбират от астрология ще го разберат - слънцето ми е в Дева, луната и асцендента в Овен, Венера в Скорпион, а Марс е в Телец - ами при тва положение освен да изредя и останалите артисти, които харесвам .... On the contrary, в хранително отношение предпочитам стандартните комбинации в повечето случаи, но и тук нали знаете приказката "... казало кучето и си облизало опашката..." и още една " На вкус и цвет другари нет" или просто "Светът е шарен и красив, защото самите ние сме такива"
43  Музика / Групи / Re: SEAL -: 10 Октомври 2006
S.P. ето едно рамо подкрепа от мен. Аз лично не съм много запозната с творчеството му, но това, което съм слушала ми харесва  -а то е един стар албум и няколко хита. Може и да звучи банално, но "Kiss from a rose" e песен, която ще си остане класика. Естествено по стар обичай най-вероятно ще пропусна и този концерт, но съм сигурна, че той ще бъде много ценно преживяване за всеки ценител, а си мисля, че в БГ такива не липсват съвсем.
44  Depeche Mode / Групата / Re: НОВИНИ: [29 ЮНИ 2006] "Touring The Angel: Live In Milan" излиза през септември -: 08 Октомври 2006
Аз също предпочитам да дам по-голяма сума, но да имам вносното издание double DVD+1 CD. Ако Анимато го бяха издали в този вариант и евентуално на приемлива цена щях да се замисля, но в този случай съм твърдо за вноса.
45  Други / Извън Темата / Re: Странни музикални сънища:) -: 05 Октомври 2006
Ха-ха!
Доста забавна тема! Напоследък не ми остава много време за бришене из сайта ама като видях темата се пресетих за едни сънища от преди доста години от цикъла "гладна кокошка просо сънува" - демек от надъханите ученически ДМ години. По едно време доста ще да съм била пощуряла, щото мине се не мине време и аз изсънувам някой бисер. Та въпросните два, които си спомням бяха: първия най-знаменателния - сънувам, че съм на концерт на ДМ  -  това е ок, обаче концерта беше в Плевен в читалището / Васил Топалски се казваше тогава/ в нашия неголям квартал / т.е. има и по-големи селски читалища/, но иначе всичко си беше ок - аз съм най-накрая на техен концерт - хората са ми дошли на крака  Ухилен и аз си се кефя ли кефя. Малко по-късно сънувах / може да се приеме като следваща дата от турнето  Намигване /, че ДМ и Ю2 ще свирят на бургаския летен театър и ние естествено пак сме там и се нанасяме доволни за началото на купона. Само това си спомням сега от тези дивотии, но и досега като се сетя прихвам от смях.
Страници: 1 2 [3] 4 5 6
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.