DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 [2] 3 4 ... 8
16  Музика / Други / Re: кои групи и изпълнители искате да видите на българска сцена -: 23 Октомври 2006
Забравих да спомена - Nick Cave and the Bad Seeds. Той ни подмина на това (последното) турне.
17  Музика / Групи / Re: Duran Duran -: 23 Октомври 2006
Искам да уточня, че нямам нищо против никого и в реалния живот съм готов да помогна на опоненти във форума. Някой поства ли против правилата, бива сдъвкан на момента...не защото не търпя прецедентите, а защото те са повод за създаване на лоша традиция.

Не съм искала да кажа такова нещо, просто предположих, че може и да има лоши предубеждяния към мен Усмивка


Саймън ме зарадва много като уважи българската публика с тези думи на български език:"Благодаря" и "Добър вечер София", това показва 4е са земни хора и не се мислят за недостижими звезди, които не могат да паднат толкова ниско 4е да комуникират с публиката си и да ги зарадва така.
...
Наистина останах много доволна от Дюран Дюран, а Ник ми е любимец от самото начало...Саймън ми докосна сърцето(а и не само на мен сигурно) със българското знаменце, беше велик момент за нас българите...
...
Много ми хареса, че на концерта на Дюран Дюран нямаше подгряваща група, а DJ пускаше страхотни парчета  Одобрение - все едно бях на wave party  Пощурял

Съгласна съм с това мнение, концерта ще си остане на специално място в сърцето ми. Не искам да коментирам сравненията м/у Саймън и Дейв, освен че това е като да сравняваш ябълки и круши (в категориите групи, музика и изпълнители).

Не знам, само на мен ли ми се стори, но ако бяхме викали повече накрая мисля, че щяха да излязат на втори бис? Много ми се иска да е така Усмивка
18  Музика / Други / Re: кои групи и изпълнители искате да видите на българска сцена -: 22 Октомври 2006
Освен споменатите, Rammstein, Pet Shop Boys (Depeche, Placebo и Kraftwerk ако могат пак да дойдат...)
19  Музика / Събития / Re: ELECTRICUTION PARTY - 22.10.2006 (неделя), клуб 3 Уши -: 22 Октомври 2006
Още едно очаквано, но пропуснато парти от моя страна. Пиша само за да си измоля сетлист или някоя друга снимка. Усмивка
20  Музика / Групи / Re: Duran Duran -: 22 Октомври 2006
От бързане си прецаках картата на фотоапарата. Ужас, паника. Затова искам първо да благодаря на Kirilart, че ме спаси с фотоапарата си, и че се усмихна, когато казах коя съм (уау, не съм направила толкова ужасно впечатление тука хаха). Групичката изглеждаше много готина отстрани, особено тези които бяха най-отпред (както и Toshe, видях кой мята знамето доста добре). Май там отпред и по седалките се забавляваха най-много хората. По-назад на терена беше по-замряло.

Концерта беше много добър, може би защото нарочно си намалих очакванията, но наистина силен, емоцията е там. А и още ме държи и се усмихвам тъповато като си помисля за веселата шапка на Саймън, просто с такива дрехи не може да се приеме насериозно, въпреки че песента почти ме разплака. Гласът му беше в страхотна форма, това също ме впечатли много. За мен най-култовата част от шоуто беше Джон*, който наистина знае как да забавлява публиката. Не се впусна толкова много в тази роля, да, но ми хареса Усмивка

Имам доста снимки и филмчета, и едно клипче, което ми взе половината+ карта (143мб) защото бях сложила на макс. качество... но не съм ги смалила, защото ме мързи. Ще ви пусна линк като ги кача.*дано не съм объркала името, все пак Анди не свири на нашия концерт  Усмивка


http://snimka.bg/album.php?album_id=71742 Качих снмките. И то на сайт, който ми свърши работата без проблем.
21  Други / Лично Творчество / Re: Наши снимки по избрана тема -: 19 Октомври 2006
Кеви, съжалявам за психическите поражения!  Млъкнал

MAO, мисля че темата е отворена за интерпретация. Една снимка/рисунка означава 1000 думи, а и мен не ме бива с думите. Не съм питала птицата за породата й (с тая човка все ми се усмихва обаче  Готин), а и никъде не пишеше, бяха ги пуснали да си летят ей така - свободни.

Не мисля, че трябва да се задължават потребителите да обясняват всичко около снимките си. Поне това е моето мнение като човек, който по-добре рисува отколкото пише.
22  Други / Лично Творчество / Re: Наши снимки по избрана тема -: 19 Октомври 2006
Една птица, която дори ми даде да я погаля. Нямах много батерия и не нагласих апарата както трябва.Изглед от ТУ-София  Плезене


23  Други / DM.org / Re: Защо доказано добри потребители спират да пишат?! -: 19 Октомври 2006
Малко ще се отклоня от темата, но мислих по въпроса известно време и искам да споделя част от тези размисли.

Преди концерта в София никога, и наистина никога не съм се интересувала от групата като хора. Познавах всеки албум и знаех всички песни ако не наизуст, то поне доста добре. Естествено, емоцията от концерта беше прекалено много за мен. Прочетох "Откровението" от Ритъм, седнах пред компютъра и зачетох всяка възможна статия от SacredDM, научих много неща, но си обещах да не позволявам на това да влияе върху възприятията ми, особено и на отношението ми към музиката. Но това започна да се случва преди около 2 седмици.

След това се замислих, защо е така? Не казвам, че следното е директно свързано с форума, защото не е единствения ДМ форум, който посещавам, но е този, който най-много ми допада. 

Имам малко предложение, нека суб-форума Групата се раздели на Музика и Групата, за да разделяме от личното отношение към нейнте членове (бивши и настоящи) от крайния продукт - музиката.

Ето и още лични изповеди от мен: не умея да пиша или да се изразявам на български, посещавам много чужди форуми на крайно различи теми от ДМ, и е било така много години. Затова мe е жал, че може би ще се отдалеча известно време от форума, ДМ и музиката им, за да ги преоткрия отново.

Блех, млъквам... дано не съм била неясна по някакъв начин.
24  Depeche Mode / Групата / Re: DM подгряващи -: 18 Октомври 2006
Scissor Sisters са една от групите, които поддържат личен контакт с феновете си чрез сайта си. Или поне беше така преди няколко години - това според мен заслужава уважение. Музиката им също е забавна и непретенциозна.

Винаги ми е било странно, че Sisters of Mercy са подгрявали Депеш.
25  Музика / Групи / Re: Duran Duran -: 16 Октомври 2006
Може би афтерпартито ще го пропусна зарaди лекции и гости у дома в събота, но се надявам да се срещнем на концерта!

Някой да не се обърка и да сложи ДМ тениска с цел разпознаване.. Хахаха, ДД може да ни се ядосат и направо да си тръгнат Шок


(личи си, че не ми се пишат разни му там есета тази вечер...)
26  Depeche Mode / Групата / Re: Подценени и надценени песни -: 15 Октомври 2006
Кеви имаше предвид май "We Rush For You" плакатите. Усмивка
Ааааааа!  Побъркан *чувства се глупаво*

Както и да е, ето моя списък на подценени песни:
вечеспоменататаRush
Surrender
Shine
OWILM
Death's Door

Надценени:
като част от концерт - I Feel You
27  Музика / Групи / Re: Duran Duran -: 15 Октомври 2006
Lillian, автобусите как са по това време? Ако се слезне на Плиска е много по-добре откъм придвижване към Студентски, авт. линия 280 минава точно оттам. Доколкото знам автобусите София>Плодвив и обратно са на интервал от час? 

Който иска да се придвижи към центъра или афтърпартито, защо не се съберем в групички? Надявам се и да се запознаем преди началото. И като си припомня прекрасния градски транспорт на концерта на Депеш и нежеланието на таксиметровите компании да ни пратят коли.. хех, може и пеша да го минем накрая.
28  Depeche Mode / Групата / Re: Подценени и надценени песни -: 15 Октомври 2006
... кажи ми, че се шегуваш!!!

Ъм, не? Пред мен е CDто, и вътре е листче с песните:
CD1:
1Intro;2APTIUT;3AQOT;4SufferWell;5Precious;6WIMS; 7Stripped;8Home;9IDMT;10IYR;11NothImp;12JTR
CD2:
1IFY;2BehTheWh;3WIME;4PJ;5ETS
-encore-
6STD;7Photographic;8NLMDA

Много офф стана, но не знам къде е? Ако има грeшка в печата - възможно е, но не съм слушала концерта толкова много, пазя си го за специални дни.
29  Depeche Mode / Групата / Re: Подценени и надценени песни -: 15 Октомври 2006
поне в България - мисля, че показахме,  точно колко харесваме  Rush на концерта... Ухилен

Може да съм сляпа, но не виждам песента написана никъде на tracklist-a- може би не на нашия концерт? Усмивка
30  Depeche Mode / Групата / Re: Някои интересни факти около творчеството на Депеш Мод... -: 15 Октомври 2006
не съм 100% сигурен, но ми се струва че в първия интернет лайв чат между група и феновете и е осъществен от дм.

често се замислям и над факта, какво ли е представлявало демото на ETS? pдоколкото съм чел в началото мартин хич не се е зарадвал на предложената забързана версия на парчеtо от Alan и Flood. това най-вероятно е бил един от най-успешните ходове от комерсиална гледна точка в кариерата на дм.

Мисля, че я намерих някъде из темата с неиздаваните записи, версията се води "harmonium", както вече спомена The Fein.
Страници: 1 [2] 3 4 ... 8
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.