DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 [2] 3 4 ... 14
16  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт - 16 ноември Мадрид -: 22 Юни 2009
Mao, ако обявят втората дата овреме, може да се организираме и да сменим полета. За момента летим 15-17, т.е. само за 16 сме .
17  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Белград -: 18 Юни 2009
Опасявам се, че не е толкова просто...
Билетите са платени накуп, от фирма, по банков път, по изрично изискване на сърбите.
Ако искат да ги върнат обратно пак така, ще стане страшно по куп причини и направо ми се иска да не се бях навивала на този вариант.

Ще им пиша тия дни като ни минат кандидат-гимназиалните изпити и ще дискутираме тогава организацията.
18  Архив / Тour of the Universe / Концерт - 16 ноември Мадрид -: 18 Юни 2009
Да се запиша и аз някъде най-накрая.
След отчитане на всички ограничителни условия и много колебания, купихме билети за Мадрид - аз и Дани.
Билетите и за самолета, и за концерта са все още на сравнително приемливи цени - общо с такси и доставки около 160 евро.
Много исках да ги видя на стадион, но ... другото лято.
19  Музика / Групи / Re: Placebo -: 03 Юни 2009
И при мен. Включително с VLC  плеъра, след свален файъруол.
20  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Берлин -: 30 Май 2009
Отивам да изям един шоколад след тоя пост! Извинявам се за офтопика, обаче толкова Много ви завиждам... и хич не-благородно.
Обаче пък чистисърдечно пожелавам слънчево и прохладно време, без превалявания и страхотно изкарване на всичките мероприятия. И да направите страхотни снимки. Само те ще ме топлят това лято май...
21  Музика / Групи / Re: Placebo -: 30 Май 2009
Светльо, що се учудваш на испанския - все пак Стеф има нужда от практика. А думата пепелник е една от най фъфлещо-съскащата в испанския Намигване
На мен албума също ми хареса. Имат желание да покажат, че и с новия Стийв са силна група и свирят с хъс. А на концерта в Шефийлд, който слушах със задоволително качество, атмосферата е била меко казано нажежена, въпреки че никой още не знае текстовете.

Да видим какво ще донесе специалния ни пристрастен кореспондент от Пинкпоп и Белгия. Аз също се готвя за Лондон през декември  Одобрение
22  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [28 МАЙ 2009] Тour of The Universe продължава на 8-ми юни -: 28 Май 2009
Да не драматизираме излишно, моля.
И да прочетем малко, преди да го погребваме.

Единствената операция, която позволява такова бързо възстановяване, е безкръвната, т.е. в случая, понеже е мъж - трансутералната. Нея пък я прилагат само ако туморът е малък и от конкретен вид. През първите дни след операцията през катетър се наливат химикали на място, които морят злокачествените клетки и това е цялата химиотерапия. Не се прилага лъчетерапия.

Като претърпяла подобна операция мога да заявя, че освен леко замаян първите дни нищо друго ти няма физически. Виж - психическия шок за всеки отделен човек е много индивидуален и всеки се справя с него по различен начин. Дейв явно е решил да го бори на сцената, което е мъжко решение. Надявам се лекарите да са си свършили работата и да не се налагат повторни интервенции. Надявам се и адриналина на сцената да помогне за още по-пълното му възстановяване.
23  Архив / Тour of the Universe / Re: DM.com: DM have been forced to cancel a further four shows -: 27 Май 2009
Мая, аз пък взех да се изнервям наново. Има някой, дето се юрват към Пинкпоп например. И вече няма време за реакция - пеят-не пеят всичко е организирано. Аз по принцип съм първи фен на Холандия и на феста като такъв, но е много тъпа цялата ситуация и настроението ще е съвсем различно.
Днес цял ден натискам Ф5 през 10-тина минути и никъде нищо ...
24  Архив / Тour of the Universe / Re: DM.com: DM have been forced to cancel a further four shows -: 19 Май 2009
В този момент някак изведнъж ми стана все едно за отмяната на нашия концерт, на следващите 5-10-15-100 концерта, на цялото турне. Даже факта, че не харесвам последния албум изгуби смисъл. И ме завладява едно чисто егоистично и леко истерично желание - тази диагноза да не се потвърди. Надявам се да са поредните журналистически спекулации в търсене на сензации, защото другото е с предизвестен край... И цялото мълчание около състоянието му ме плаши все повече
25  Архив / Тour of the Universe / Re: Билети за Атина! -: 16 Май 2009
Току що Елена Розберг цитира неназован гръцки източник, според който ДМ обмислят да съдят Диди мюзик заради начина, по който са отреагирали. Мартин и Флеч са искали да излязат лично да съобщят новината и да изпеят 3-5 песни, между които и A Question Of Lust, но от Диди мюзик са отказали.
Планира се насрочване на нова дата (през юни май, не чух добре) за Атина на олимпийския стадион там, както и продажбата на допълнителни билети.
26  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [9 МАЙ 2009] Depeche Mode лайв трибют вечер в клуб Бекстейдж -: 15 Май 2009
Страхотни снимки, наистина. Които ми напомниха да отбележа две неща:
 - страхотния стайлинг на Добо и Кирил. Браво на Бонги и Благовеста, които дори не успях да видя.
 - частичния ни успeх на 2/3 да съблечем Добо. Предупреждаваме, че следващия път ще бъдем по-активни в преодоляване на последната 1/3, т.е. уайфбитъра офф!

И последно - овации за DJ-ите, които направиха мечтания почти 100% ДМ сет. Беше размазващо, благодаря ви  Одобрение
27  Архив / Тour of the Universe / Re: DM.com: DM have been forced to cancel a further four shows -: 14 Май 2009
Мая още снощи си ги преряза... Мисля, че спечелването на мийт енд грийта беше тортата на черешката за нея... Но това не й пречи да е обективна в преценката си, за съжаление
28  Архив / Тour of the Universe / Re: Концерт в Белград -: 14 Май 2009
След цялата сага по доставката на билети от Белград, направо не ми се мисли какво ще е, ако го отменят окончателно и трябва да връщаме билетите... А на сърбите им беше съвсем първи концерт, сигурно са повече от депресирани. Поне имат зали за зимна дата, да видим
29  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [9 МАЙ 2009] Depeche Mode лайв трибют вечер в клуб Бекстейдж -: 14 Май 2009
Благодаря на Добо и Кирил, които дадоха всичко от себе си за да разведрят подтиснатата агитка и успяха. Получи се много добра атмосфера и аз лично се забавлявах.
Браво на енигматичното дуо Одобрение

30  Музика / Групи / Re: Placebo -: 21 Април 2009
Око, защо да те баннат - екипа тук всячески насърчава мисленето и щом при теб съдържателното изразяването протича по-лесно така, даже биха го толерирали!

(Извинявайте за сарказма, ама чак пък толкова ....)

Сега по темата: аз съм обнадеждена от този сингъл, има заряд, харесва ми. Освен това момчетата изглеждат много добре, свежи и дългобритонести.  Одобрение
Страници: 1 [2] 3 4 ... 14
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.