DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 164
1  Музика / Групи / Re: The Cure -: 06 Август 2013
Мерси за линка, все още не сме се засекли с Кюър из Европа, но определено очаквам първата си среща с тях някъде в обозримо бъдеще.
 Усмивка
2  Архив / Tour 2013 / Re: Сетлистовете за концертите от турнето -: 05 Август 2013
Съгласен съм, че сетлиста е по-добър и че Дейв се раздаде на сцената в София. От друга страна липсата на промени в сета за мен, като човек посетил 5 дати, с очакването да видя повече различни песни, донесе негативно усещане. Да не говорим, че колкото повече напредва турнето, толкова по-малко ентусиазиран на сцената изглежда Дейв. Тук мога да похваля Анди, че вече свири няколко тона собственоръчно в JCGE и на някои дати дори уцелва ритъма. Браво!
Откъм визия на екраните, съм по-скоро разочарован като Тольо. През по-голямата част от сетлиста не тече видео записано предварително с концепция и замисъл, а лайв фийд от камерите. Заснетите видеа с малки изключения са досадни, сцената и ефектите се припокриват с тези от предното турне. Precious я ненавиждам като цяло, а с кучкарника ми е още по-отегчителна. Вече си представям как Мартин е нарекъл жена си кучка и Корбийн е заснел видеото... 
Ухилен
3  Архив / Tour 2013 / Re: Сетлистовете за концертите от турнето -: 11 Юни 2013
Сетлиста от тази вечер в Лайпциг - 11.06.2013. За първи път на това турне е изпълнена Judas! Честито на печелившите Усмивка

00. Intro
01. Welcome To My World
02. Angel
03. Walking In My Shoes
04. Precious
05. Black Celebration
06. Policy of Truth
07. Should Be Higher
08. Barrel Of A Gun
09. Only When I Lose Myself (Martin)
10. Judas (Martin)
11. Heaven
12. Soothe My Soul
13. A Pain That I'm Used To
14. A Question of Time
15. Secret To The End
16. Enjoy The Silence
17. Personal Jesus
18. Goodbye

Encore:
19. Home (Martin)
20. Halo
21. Just Can't Get Enough
22. I Feel You
23. Never Let Me Down Again
4  Архив / Tour 2013 / Re: Фестивал Optimus Live в Лисабон 13.07.2013 -: 08 Юни 2013
Канто, ела да внесеш малко цвят в групата, ще се напоим обилно и ще цъфнем и вържем всички в къмпинга  Зъл
5  Архив / Tour 2013 / Re: Сетлистовете за концертите от турнето -: 07 Юни 2013
Да, наистина се е получило запомнящо се. Дано имам шанса да я чуя и аз на някоя дата. Мерси за видеото Деси!
 Одобрение
6  Архив / Tour 2013 / Концертът в Манчестър на 15.11.2013 -: 07 Юни 2013
Днес в сайта на Eventim има пуснато количество standing билети, за който се интересува.
Ние се уредихме и сме бетон за датата Усмивка
7  Архив / Tour 2013 / Re: Сетлистовете за концертите от турнето -: 06 Юни 2013
Цитат
Направо настръхнах като я чух...... Страхотно изпълнение....

и аз ама от ужас - този испански вокал дето заглушава Мартин ми идва в повече, дано излязат повече клипчета
Ухилен
8  Архив / Tour 2013 / Re: Фестивал Optimus Live в Лисабон 13.07.2013 -: 04 Юни 2013
Не, не са те. Няма значение ако никой не се обади ще се приберем с такси. Цената не е много по-различна.
Усмивка
9  Архив / Tour 2013 / Re: Фестивал Optimus Live в Лисабон 13.07.2013 -: 02 Юни 2013
Знам за връщането Усмивка Спомням си смътно, че някой друг се връщаше с нашия полет към Букурещ, но не помня точно кой. Може да се комбинираме с него за обратния път до Русе.
10  Архив / Tour 2013 / Re: Фестивал Optimus Live в Лисабон 13.07.2013 -: 02 Юни 2013
Я да се преброим, кои летим от Букурещ за Лисабон на 11.07. с Блуеър? Планирам да вземем бусче, което да ни закара до летището та да знам за колко души става въпрос. Със сигурност се сещам за:

- аз и Мире
- Кеви и Мария
- Валери и Ивка
- Дид + 1

Ако пропускам някой или има отказали се от групата да пишат, за да организираме трипа Намигване

Същата процедура за 16.07. на връщане от Лисабон до Букурещ, пак с Блуеър?
11  Архив / Tour 2013 / Re: Пътуване за концертите Белград / Будапеща / Загреб -: 31 Май 2013
Някой ден ще ми благодариш, за това че ти помогнах да станеш отговорен човек. Спомням си деня, в който те открих пред Арена Загреб в окаяно състояние. Той боят изгражда, не е да разгражда!
 Зъл
12  Архив / Tour 2013 / Re: Сетлистовете за концертите от турнето -: 30 Май 2013
Много приятни промени, дано не ги ползват само за двойните дати! Единствено имам колебания за Soft Touch/Raw Nerve, нека някой от посетилите концерта снощи да сподели как звучеше на живо?
13  Архив / Tour 2013 / Re: Пътуване за концертите Белград / Будапеща / Загреб -: 28 Май 2013
Пътешествието се получи много яко - благодаря на съдбата, че не ни подложи на тежки изпитания в тези 6 дни прекарани заедно. Доста време ще ми трябва да подредя всички детайли от последната седмица в една цяла картина, не случайно повечето от групата, с които разговарях имаха усещането, че са минали няколко седмици от заминаването ни - живяхме на пълни обороти. Усмивка
Концертите отговориха напълно на очакванията ми - Будапеща с най-силна публика, Белград се запалиха чак във втората половина на сетлиста, но пък мощно, а в Загреб имах усещането, че сме на някакъв частен концерт с малката сцена и загражденията на по-малко от метър от кетуолка. Като минус мога да отбележа, липсата на смени в сетлиста - очаквах да чуя повече песни на Мартин.
Единствено в Будапеща имаше местни фенове, чакащи от по-рано, на другите две дати бяхме само сборна формация от различни европейски страни и Канада. Въпреки тази европейска конкуренция на опашката, БГ агитката винаги заемаше цялото чело на кетуолка и обираше всички "reach out, touch Dave".
Зъл
Съгласен съм с Мао, за Should Be Higher като най-силна комбинация от визия и звук, пасващи си идеално. Мога да отлича също и Halo, но като цяло визията течаща на лед стените, не ме впечатли особено. Твърде много се набляга на живите кадри от самия концерт и баланса ми се губеше. Ето моето клипче от Should Be Higher в Белград:

Depeche Mode Should Be Higher @ Usce Park Belgrade
<a href="http://www.youtube.com/v/5b3QlOa6ri0?version=3&amp;amp;hl=en_US" target="_blank">http://www.youtube.com/v/5b3QlOa6ri0?version=3&amp;amp;hl=en_US</a>

Към емоцията от трите концертни дати, мога да добавя и двата рождени дни, които изпразнувахме в автобуса. Благодарности и от мое име на шофьора, който се справи перфектно със задачата си и стоически издържа постоянното облъчване с ДМ. На следващия тур да е жив и здрав, ще го водим на концерт.
 Ухилен
Ако съм бил прекалено строг с някого по време на пътешествието, нека знае, че не е било поради лоши чувства, а с чисто организаторска цел. Трудно е да водиш група от 24 индивидуалисти, но като цяло мисля нямаше големи драми тъй характерни за организираните екскурзии.

В заключение: каквото и да напиша, няма да се доближи и минимално до удоволствието, което ми достави този трип и 144 часовия купон ми се стори твърде недостатъчен, съжалявам че не можахме да си кажем довиждане в София, но трябваше да опитаме "mission imposible" с полета на Валери. Гледам си снимките и връщам спомените, един по един. Ето я групата ни пред Delta Bus-а.
See you next time!

14  Архив / Tour 2013 / Re: Пътуване за концертите Белград / Будапеща / Загреб -: 15 Май 2013
Абсолютно вярно, Марго! Само че инфото е от преди 3 седмици.  Ухилен
Единственото тъпо е, че избрах хотела в непосредствена близост до стадиона, а залата е в другия край на града, но така или иначе си имаме автобус да ни вози.
От друга страна в залата има шанс сцената да е по-ниска и огражденията да са по-близо до нея, както през 2006-та. Организаторите казаха, че касите, от които можем да си получим билетите в Загреб ще са отворени в 13.00 часа, което ни устройва идеално като час, при положение, че публиката в Хърватска е доста социална и няма да чакат от сутринта. Ще сме късметлии да гледаме и дата в зала на стадионния лег на тура.

Искам още веднъж да напомня, че часът 09.00 е на потеглянето на автобуса. Моля постарайте се да сте по-рано на Трафик маркет в събота - препоръчително в 08.30 часа. Ако се съберем по-рано потегляме по-рано, съответно по-рано ще сме и в Белград. Преди да тръгнете си проверете дали носите лични карти, пари и билетите за концерта - всичко останало може да си купите на място и не е фатално.
Ще се видим в събота, пожелавам на всички ни една прекрасна екскурзия!
 Зъл Зъл
15  Архив / Tour 2013 / Re: Пътуване за концертите Белград / Будапеща / Загреб -: 15 Май 2013
При разговорите с фенове, пътуващи на триъгълния трип стана ясно, че това потегляме в 09.00 часа се разбира двуяко. Идеята е наистина да сме в движение в 9, тоест трябва да сме се събрали при автобуса някъде около 08.30 часа, най-късно! Имаме товарене на багаж, изчакване на някой закъснял и т.н., но моля всеки да е на линия ПРЕДИ 09.00 часа. Благодаря!
Всичко е готово за пътуването на 100%, остава да потеглим и да се насладим на трипа.
 Одобрение
Страници: [1] 2 3 ... 164
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.