DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 4
1  Архив / Тour of the Universe / Re: впечатления от турнето -: 13 Февруари 2010
Дейв има много изтормозен вид на тези снимки. Докато чичо Анди е супер свеж, явно наденичките, дето ги нагъва, му се отразяват добре Усмивка Докато разглеждам снимките, ме хвана яд че нямаме една читава зала.
2  Музика / Други / Re: Песен или изпълнител, които харесвате тайно ;) -: 02 Януари 2010
Ето ги :

3. Robbie Williams - Feel а в последно време това  http://www.youtube.com/watch?v=le1YEC9tpSs

2. Wham!  http://www.youtube.com/watch?v=fMCO7Ro4tRI

и безспорния номер 1 е:

http://www.youtube.com/watch?v=4eRSmtJV2nM

От това последното наистина ме е срам, че съм го харесвала някога.
3  Архив / Sounds of the Universe / Re: Hole To Feed -: 25 Септември 2009
Това видео е абсолютна порнография.  Бияч
4  Архив / Тour of the Universe / Re: DM.com: DM have been forced to cancel a further four shows -: 15 Май 2009
Току що по БиТиВи имаше интервю с Фънки, който каза че се надяват на нова дата, но още нищо не е ясно. Имаше кадри от нашия форум и бяха прочетени някои от постингите от вчера.
5  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [9 МАЙ 2009] Depeche Mode лайв трибют вечер в клуб Бекстейдж -: 15 Май 2009
Ето и едни наистина прекрасни снимки от събитието:

Щрак!


Страхотни снимки! Накараха ме да се усмихна за първи път от три дни насам! Благодаря!
6  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [12 МАЙ 2009] Шоуто в Атина отменено! -: 13 Май 2009
Office 1 са супер зле. На втория ден от продажбите на билети, две мацки от един Пловдивски магазин въобще не знаеха за какво става въпрос и през цялото време търсеха билетите в компютъра си. Казаха ми накрая -ами ние по принцип трябва да продаваме, ама ги няма.
7  Архив / Тour of the Universe / Re: НОВИНИ: [12 МАЙ 2009] Шоуто в Атина отменено! -: 13 Май 2009
Ако е вирусен гастроентерит много е възможно следващите няколко дати да бъдат отменени. Ако има обезводняване на организма е задължителна няколкодневна почивка. Още повече, че Дейв не работи в офис от 8.00 до 17.00, а трябва да е отлична кондиция. Ако добавим и пътуването, смяна на климат и т.н. ситуацията е доста комплицирана.
Що се отнася до нови дати, при евентуална отмяна на нашия концерт, това е доста сложно. Преди години имаше отпадане на концерт на Айрън Мейдън, защото вокала им си беше счупил ръката и нямаше нови дати. Така че може да се надяваме на следващото им турне, ако има такова. Дано все пак Дейв да има леко неразположение и всичко със здравето му да е наред.
8  Архив / Концертът / Re: Изненада за Депеш на концерта? -: 10 Май 2009
Ще си позволя и аз да се включа в дискусията. Идеята за We Rush For You за миналия концерт е великолепна. Това послание е уникално. Звучи ми като любовно обяснение. Затова си мисля, че ако се добави again сега, ще се изгуби в известен смисъл силата на това послание. Но от друга страна си мисля, че трябва да е нещо ново, за да не сме скучни. Лично аз ще гласувам за Breathe Our Love, защото ми звучи най-добре като естествено продължение на нашите "взаимоотношения" с групата.
9  Архив / Концертът / Re: София -18 май -: 10 Май 2009
Много ме съмнява вратите на стадиона да се затворят.  Най - малко от гледна точка на сигурността на хората, ако стане нещо непредвидено. Едва ли ще има фенове, останали отвън, освен ако са без билети УсмивкаМакар че, никога не съм била на този стадион и нямам представа, как ще става влизането и след концерта излизането. Предполагам, че ще бъде по-лесно, защото като си спомня миналия път на ст. Локомотив каква блъсканица беше на излизане, кошмар.
10  Архив / Тour of the Universe / Re: Israel -10 May -: 09 Май 2009
Анди е замясал на Елтън Джон.
11  Архив / Тour of the Universe / Re: Депеш Мод с първо изпълнение на живо за годината -: 03 Май 2009
Сега вече надеждите ми за 18 май значително се повишиха. Нещата започват да си идват по местата. И тръпката от очакването се усилва с всяка една минута.
12  Depeche Mode / Солови проекти / Re: НОВИНИ: [14 АВГУСТ 2007] Траклист на "Kingdom" -: 17 Август 2007
Споделям мнението на Кириларт за съжаление. И въпреки че,  предишния албум на Дейв ми е сред любимите неща (точно заради непритенциозността която носи), искрено се надявам в "Hourglass" той да покаже някакво развитие и израстване. И дано "Hourglass" не е PM2, макар че откъса от "Kingdom" ме кара да си мисля точно това.
13  Depeche Mode / Солови проекти / Re: НОВИНИ: [17 МАЙ 2007] Анди Флечър на турне през лятото -: 02 Август 2007
Ето на каква новина попаднах току-що:
Анди Флечър от “Депеш Мод” ще гостува на Мидения и рибен фест в Каварна
Каварна. Анди Флечър от световноизвестната група “Депеш Мод” ще бъде
гост на Каварна на 8 септември, съобщиха от пресцентъра на община Каварна.
Гостуването на кийбордиста на групата ще е за традиционния Миден и рибен фест, който ще се проведе от 6 до 9 септември в морския град.
Концертът на Анди Флечър ще бъде от 20 часа на централния площад в Каварна.
информанциата е на агенция" Фокус"
Незнам дали е истина, но ще е супер Пощурял
14  Depeche Mode / Групата / Re: НОВИНИ: [16 ЮЛИ 2007] Депеш Мод започват записи по нов албум през февруари 2008? -: 16 Юли 2007
Прекрасна новина! Въпреки че ми се вижда доста странно Дейв да издава нов материал без турне или някаква друга форма на съпорт за албума. Още повече, че всичко за "Hourglass" е официално обявено.

п.с. Някои асоциации с времената около Songs Of Faith And Devotion започват да ме плашат Намигване Предпочитам продължение на РТА Усмивка
15  Музика / Групи / Re: George Michael в България -: 27 Май 2007
Чудно ми е, защо някои така се впрягат за глупостти-пълна загуба на време и енергия. Става въпрос за музика бе хора, не за Левски и ЦСКА. Това не е състезание, че да се сравняват отделните концерти. А и не е нужно. Явно това е обикновен рекламен трик  на организаторите. От кадрите, които съм имала възможност да видя от турнето му, наистина сцената и шоуто си заслужават. Аз лично много ще се радвам, ако  концерта на Джордж Майкъл мине супер успешно утре. Това ще бъде добре за музикалния живот в БГ като цяло, колкото повече добри концерти, толкова повече шансове да дойдат още групи за които всички си мечтаем.
п.с. На всички , които ще бъдат на концерта пожелавам много положителни емоции утре вечер и  ще чакам да разказвате Усмивка
Страници: [1] 2 3 4
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.