DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: 1 [2] 3
16  Depeche Mode / Групата / Re: СЕКТА ли са феновете на Депеш Мод -: 25 Ноември 2006
Аз също реших да взема отношение по темата. Както за много от вас и за мен ДМ не са секта, защото не смятам ,че са ми промили мозъка с някакви чужди убеждения и не живея в някаква заблуда. След като ме "запознаха" с музиката на Дм, аз я оцених и от тук насетне си изградих мое мнение и възприятие( защото мсиля,че всеки човек възприема нещата по свой собствен начин, дори когато някои от представите ни се припокриват). Да, в голяма степен определям влечението си като мания, но това ми носи само положителни емоции и докато е така не виждам нищо лошо:)
 А и съм напълно съгласна с RizaaR, че не трябва да се затваряме в някакви рамки на ограничен кръг от хора. С голямо удоволсвие забелязвам, че броова  на феновете (пък било то и нови) на ДМ се увеличава. Това означава, че все повече хора си отварят очите за стойностната музика. Понякога ми се иска да изкрещя на целия свят, че слушам ДМ и да знам, че хората ще ме подкрепят, защото това чувство им е познато!
17  Depeche Mode / Групата / Re: Ритъм - Откровение (специално приложение към списанието) -: 25 Ноември 2006
Страхотно писмо!!!Браво ,Infra Red!!! Твоето писмо ми върна настроението, след като по неволя цял ден съседа отгоре ми надуваше главата със долнопробна чалга! А що се отнася до изказванията ти за чалгарите - няма нищо крайно!Не може да слушаш ДМ и да се кефиш на гадни маанета(както един познат се опитва да ме убеди и още се чудя как не съм го набила Бияч ). Това чалгарите са някакви неандерталци. Няма шанс да им се помогне. Сигурно като я слушат тая музика им умират мозъчните клетки! Така след концерта на 21.06 освен прекомерна радост изпитвах и голям яд. Причината е (както мого вече се коментира за това,че имаше хора, на които мястото не беше там) , че една "мацка:, която стоеше точно зад мен се опитваше да види групата, надигайки се на пръсти и изтресе следната реплика "Добре, че дойдох, че после да кажа, че и аз съм била на концерта на ДМ". Останах безмълвна...
А що се отнася до книжката към Ритъм - аз се надявах да е нещо новичко:( 
18  Depeche Mode / Групата / Re: специална секция -: 25 Ноември 2006
Аз също съм за:)Прекрасна идея, Recoil!!!!Мисля,че си заслужава чакането:)
19  Depeche Mode / Групата / Re: "Опиши" се с песен :) -: 12 Ноември 2006
ЗА мен песента е Home:) Спомням си когато за първи път гледах клипа - побиха ме трипки направо.Ухилен
20  Depeche Mode / Групата / Re: Снимки и пак снимки -: 12 Ноември 2006
Ето някои нови попълнения

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
21  Depeche Mode / Групата / Re: Снимки и пак снимки -: 12 Ноември 2006
Ето някои мои нови попълнения Ухилен
22  Depeche Mode / Групата / Re: Как се запалихте по Depeche Mode? -: 12 Ноември 2006
Не мога да уточня от кога съм фен на ДМ, тъй като в нашето семейство те са на почит..имам чувството цял живот. Тяхната музика за мен е неделима част от живота и ежедневието ми:)
23  Depeche Mode / Групата / Re: Снимки и пак снимки -: 22 Октомври 2006
Днес попаднах на нещо интересно:)

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
24  Depeche Mode / Групата / Re: Какво според вас изразяват любимите песни на музикантите от Депеш Мод? -: 22 Октомври 2006
Искам да започна от тук,че макар да съм казала,че има хора които харесват всичко на ДМ това не означава,че аз
съм от тези хора. Мисълта ми беше,че хората имат различни музикални вкусове и ако на някой нещо не му харесва, то непременно е лошо. Няма критерий, по който да се определи до колко даден проект е добър. На едни може изобщо да не им допада, а за други да е обратното.
Относно втория цитат:" Не е възможно всички да имаме едно и също мение, което е добре. Така пред човек се откриват по - големи възможности да научи нещо ново или да затвърди старото."  - Сега надявам се стана ясно какво съм искала да кажа. Усмивка Грешката е моя,че не съм разделила двете идеи ,които исках да споделя.
 А що се отнася за песента I Want It All - не се засягам от чуьдото мнение, напротив - уважавам го. Въпросът тук беше друг,но няма да се впускам в подробности.
А що се отнася до ласкателсвата - всеки се радва на тях, но аз предпочитам да са заслужени. Не съм "дървен философ" и в случаи,че някой ме обори съм готова да се съглася и да призая грешката си.
  Ангелче
A и искам да се върна към темата на Ruh_for_DM. До колкото знам едни от любимите песни на Мартин са тези на Брайън Фери, в по - младите му години. Също така Home i Surrender , за които смята,че са от наи- подценяваните песни и които така и не получили нужното признание. А относно това, което изразяват предпочитаните от него песни - " Мисля,че имам склонност да харесвам песни, които са много емоционални. Има един вид изолираност и самота в пените, които ме привличат." Ами той го е казал Ухилен Така че няма нуьда да гадая:)
25  Depeche Mode / Групата / Re: Какво според вас изразяват любимите песни на музикантите от Депеш Мод? -: 22 Октомври 2006
Първо за песните на Дейв.За тях доколкото ми е известно не е чакал 20 г,за да ги запише. Или поне такава информация добих аз ,прочитайки едно интервю:" Всичко  в албума е за живота и за моите преживявания досега. И не смятам,4е бих написал тези песни преди 10 г. Няма начин. Трябваше ми да ьивея толкова, колкото съм живял , по начина, по който съм го направил, за да се полъчат тези песни."
 Oтносно самия албум съм на същото мение. А що се отнася за хората,които хатесват всичко на ДМ - въпрос на лична гледна точка.Не е възможно всички да имаме едно и също мение, което е добре. Така пред човек се откриват по - големи възможности да научи нещо ново или да затвърди старото.
 А за това ,че ДМ вкючват песни на Дейв е в резълтат на постигнатия консенсус м/у тях. A и съм чела, че след като е чул тези песни ,кито са включени Мартин ги е одобрил.
Педполагам заеш, че една от причините Дейв да издаде собствен албум е тази,че според Мартин ДМ не са готови да издават песни на Дейв, т.е той не ги смята за достатъчно добри и Дейв се е чувствал подценен.   " Турнетата са това, с което съм допринесъл за групата, Знам, че мартин ме уважава за това. Ще е супер, ако в бъдеще успеем да си комбинираме силите. Мартин има невероятен талант, но започвам да виждам, че и аз имам някакъв талант по отношение на писането и идеите."
А що се отнася за песента I Want It All - много хубаво ,4е е любима на форума.Аз също я харесвам.
A има нещо още ,което искам да добавя. Искам да се извиня ,ако по някакъв начин съм те засегнала,защото не успорвам познанията ти за ДМ. Беше ми приятно да чуя твоето мение, а сусхто така да защитя своето. Честно казано ме засегна изказването,за песента I Want It All и това, че е любима на всички във форума. Аз не съм от най- старите посетители ,но ми е прияно да си пиша с хора, които оценяват тврчеството на ДМ .
26  Depeche Mode / Групата / Re: Какво според вас изразяват любимите песни на музикантите от Депеш Мод? -: 22 Октомври 2006
Да, определено много се отклонихне.Но, ако не е крачка в страни, защо Дейв издава авторски амбум?!
27  Depeche Mode / Групата / Re: Какво според вас изразяват любимите песни на музикантите от Депеш Мод? -: 22 Октомври 2006
Ами раздялата им не беше официална,  но тази "крачка в страни" ,както я наричат повечето хора(става дума за соловите им проекти, които до голяма степен  станаха факт поради различните виждания на членовете на групата в даден момент), за мен и за много хора си беше чиста раздяла. И имаше доста голяма вероятност ДМ да не се съберат.
 Всички сме свидетели на подобни "крачки в страни", довели до арзпадането на много групи. Ето защо издаването на Remixes 81-04, a година по - късно и работата им по новия амбум и бъдещото световно турне, за мен (а и не само според мен) беше събиране на групара, т.е те отново гледаха в една посока,а именно да продължат легендата ДМ.
28  Depeche Mode / Групата / Re: Какво според вас изразяват любимите песни на музикантите от Депеш Мод? -: 21 Октомври 2006
Всички сме наясно със зависимостите, на които са били подвластни  членовете на ДМ.Или най - вече на тези на Мартин и Дейв.Не съм съгласна с изказването,че "днешният Дейв е робот,които прави едно и също".Да, аз също  харесвам представянията му  в периода, в който е вземал наркотици,защото там е по - освободен,а и доста по - млад. Но не мисля ,че се е раздавал повече.Самият той признава в няколко интервюта,че тогава не се е интересъвал почти от нищо и му е било все едно.Не мисля,че в такива моменти човек е способен да се раздава.
Също така не мисля,че Мартин продълвада е алкохолик и интересното му поведение е в следствие на алкохол.
Някои хора твърдят,че Дейв продължава да взима наркотици, тъй като дори на 45 той все още "не си нямира място" на сцената. Дали тези мнения обаче са основателни?!Можем само да гадаем. Моето мнение е ,че концертите на ДМ все още са достойни за възхищение и да им се радваме докато можем.Както знаем преди няколко години беще факт тяхната раздяла и това,че се събраха е едно малко чудо за всички ,които ги обичат!
29  Depeche Mode / Групата / Re: Влиянието на личния живот на Martin Gore върху творчеството на Depeche Mode -: 08 Октомври 2006
Неминуемо личния живот  на Мартин е оказал влияние в/у творчеството на ДМ.Но колкото и да анализираме какво точно е провокирало написването на текстовете и какво е изпитвал в този монет,  никога не можем да бъдем абсоютно сигурни..Това, което е искал да каже той го е казал..Хубавото е ,че всеки може да намери в тях нещо за себе си..Нещо,което го провокира да се чувства така,сякаш текстът е писан точно за него...Нека да се насладим на това..
А относно това дали Марин писше за Дейв..Напълно възмовно е..Тъй като тои е част от живота му, несъмнено е оказал съществено влияние в/у неговата личност.А и самия Дейв говори за връзката м/у тях в едно от интервютата си:
"I've always said, and I've always felt, that there's a connection between Martin and I that's beyond anything that we think about ourselves individually. There's something that he does that I'm connected to, and there's something that I do that he needs me to do to make his ideas work. I don't know what that is, but we have something together"
30  Depeche Mode / Групата / Re: Снимки и пак снимки -: 07 Октомври 2006
аз малко късничко се включеам..обаче успяхте да ми разбиете сърцето с тия снимки на Мартин:(С тия жени..ух..

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
Страници: 1 [2] 3
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.