DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1]
1  Depeche Mode / Групата / Re: Funny DM -: 26 Февруари 2007
 Ето и Дейв в Макдоналдс.

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
2  Други / Извън Темата / Re: Снимки на потребителите -: 26 Февруари 2007
 Ето ме и мен.... Усмивка

Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
3  Други / Извън Темата / Re: Азис: Културен обмен с Европа за напредъка на българския народ -: 25 Февруари 2007
Изслушах много добре записа и според мен това е монтаж .  Объркан
4  Depeche Mode / Групата / Re: тест -: 25 Януари 2007
Аз събрах 90 точки това значи  Голям фен  Очиврът .Поздравявам те Вики  Одобрение,  много забавен тест, това което получих като резултат много точно  ме описва по отношение на Депеш. Браво
5  Depeche Mode / Групата / Re: Depeche Mode vs. Тъга -: 24 Октомври 2006
 Незнам защо но винаги като слушам Home , очите ми се насълзяват. Плачещ
6  Музика / Други / Re: кои групи и изпълнители искате да видите на българска сцена -: 24 Октомври 2006
 Отново и отново Депеш  поне по веднъж на година , същото се отнася и за U2, с голямо нетърпение чакам и Bon Jovi , също така и Роби Уиламс .
7  Музика / Други / Re: Top 5 Любими Групи -: 21 Октомври 2006
Ето и моят топ 5:

1. Depeche Mode
2. U2
3.Bon Jovi
4.Robby Willams
5.Gorillaz
*************
Red Hot Chili Peppers,INXS, Milene Farmer,Green Day, Gravity Co   
8  Depeche Mode / Групата / Re: Как се запалихте по Depeche Mode? -: 21 Октомври 2006
Сега като се замисля първата песен която чух на Депеш беше  Master And Servant ,   не си спомням на колко години бях , но бях още в основното училище, бях намерила едни касетки  в една торба  бяха на баща ми . На касетката имаше много различни песни  но точно тази много ми харесваше. постояно си я превъртах да я слушам.
 В гимназията  когато бях вече на около 14 години  с мойте приятелки си бяхме харесали една компания с момчета ,оказа че те слушат предимно Депеш и U2 . И така знаете как е когато си тинейджър  започнахме да и ние да слушаме такава музика  и то доста. Тогава  разбрах кой изпълнява онази готина песен от татковите касетки.
 След около 2-3 години излезе и Ultra , това беше първото CD което си купих.  И така се запалих аз. Ех спомени .
9  Depeche Mode / Групата / Re: Любими моменти от клипове на DM -: 20 Октомври 2006
Най - смешни са  ми моментите в  Halo  където Антон Корбин дава на магарето да Си хапне и после и той си хапва , също така смешен ми е и  клипа на Leave in Silence, когато го гледах за първи път  не можах да спра да се смея  с тея лъжичи са направо уникални  Ухилен.
....
  Като си мисля  за тази тема тук и  се сещам за новото видео на Martyr.

...освен тези пасажи, всичко останало ще прилегне по-добре тук:

http://www.depeche-mode.org/dmforum/index.php/topic,663.0.html

... просто темата беше минала на втора страница... иначе аз също предпочитам да говоря за лайф изпълненията... много повече емоция има в тях... Намигване

...  с това последното изречение, трябва да призная, че ме шокираш.... Шок... но въпрос на вкус... Ухилен


Като цяло клипа на Martyr не представлява ли точно това , подбрани моменти от клипове на Депеш  за  повечето от който чета точно в тази тема. Не давам оценка дали клипа е добър или не .
А що се отнася до  темата в която ме прати не съм съгласна че  онзи пасаш относно лайфовете, защото за не коментирам самите изпълнения  на песните , а точно определени моменти който са ми са запечатали с съзнанието, а и до колкото знам клипа на  John The Revelator въпреки че е концертно изпълнение е официалният видео клип на песента.
10  Depeche Mode / Групата / Re: Любими моменти от клипове на DM -: 20 Октомври 2006
Мойте любими моменти от клиповете на DM са много .Винаги като гледам изпълнение на NLDA на живо момента в който публиката започва да маха с ръце  направо се побърквам от кеф Пощурял. Най - смешни са  ми моментите в  Halo  където Антон Корбин дава на магарето да Си хапне и после и той си хапва , също така смешен ми е и  клипа на Leave in Silence, когато го гледах за първи път  не можах да спра да се смея  с тея лъжичи са направо уникални  Ухилен. Най- мили са ми моментите  в клипа на  John The Revelator където Дейв и Мартин подскачат заедно, също така много любим момент от скоро ми е от DVD в Милано  на песента Goodnight lovers последната песен къ края на самата песен Дейв и Мартин застават гръб  с гръб  след това Дейв целува Мартин по главата , много са ми сладки  там и двамата  Очиврът.
Имам още един момент от DVD в Милано  който ми се запчатал в съзнанието , когато Мартин  изпълнява Home  за момент дават Дейв  някде отсрани долу от самата сцена как си танцува и си припява .   Като си мисля  за тази тема тук и  се сещам за новото видео на Martyr.
11  Depeche Mode / Групата / Re: Слухове: Нов соло албум на Дейв -: 19 Октомври 2006
Супер дано да е вярно . Имам предчувствие че втория албум ще е по добър от първия .Стискам палци ако има турне за албума да не ни подмине .
12  Depeche Mode / Събития / Re: 15 Ноември (Сряда) 2006, DEPECHE MODE "The Best Of Volume 1" и "Martyr" Парт -: 19 Октомври 2006
 

Готино. С удоволствие ще дойда.
А да питам, новия сингъл дали може да се изнамери от някъде, понеже една позната ми се похвали, че го е слушала, а мен малко ме съмнява... ?


И аз ще ще съм там разбира се . Новия сингъл го има и в YouTube.Днес проверих  в Арената и в Датата още го няма.
13  Depeche Mode / Групата / Re: Кой от Депеш Мод и за какво бихте избрали за разговор? -: 16 Октомври 2006
 Здравейте на всички от този прекрасен форум .  От 4 месеца  чета и се наслеждавам на интересните дискусий  отнасящи се за най - любимата ми група , и реших че е време и аз да се включа.
 Що се отная до тази тема , аз лично  никога не бих искала да скася дистанцията между мен и любимите ми момчета . Не че не ме интересуват всички тези въпроси който  бяха изброени до тук напротив. Ако някога имам възмоност  да се срешна очи в очи с тях , сигурно няма  да мога да направя нищо друго освен да се усмихвам  до уши Ухилен, дори и да искам да кажа нещо съм почти сигурна че  няма да мога да кажа нищо Шок.Оставам на вас приятели да задавате вапроси а аз ще се наслаждавам на удивителният момент . Шок
Страници: [1]
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.