DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1] 2 3 ... 25
1  Архив / Концертът в София / Re: Концертът в няколко думи... -: 01 Декември 2013
2013 г. определено е искала да остане запомнена. И така ще бъде.

Близо 7 месеца след 12-ти май, споменът за Концерта е толкова жив, колкото беше и по време на партито в Mixtape 5. Когато всички бяхме заедно и както не се беше случвало отдавна - се разбирахме само с погледи. Или прегръдки.

Да опиша с думи това, което изпитах тогава, ми е невъзможно дори сега.

Един от най-силните Най-силният концерт на който съм била досега. Изобщо. Не знам дали ще ме разберете правилно, но за мен това беше нещото свързано с ДМ, което исках да ми се случи от 21.06.2006 г. От момента, в който не го изживях по този начин тогава. От момента, в който поисках да стана такъв фен, който да го разбере. И то се случи. Пях с пълно гърло всяка една дума, присъствах там с цялото си същество и дадох всичко от себе си до такава степен, че не ми остана нищо и буквално трябваше да се събирам парче по парче, седмици след това.

Такива неща се случват веднъж в живота. Радвам се, че имам такава случка в моя живот, за която и след 50 години ще си спомням с усмивка и пеперуди в стомаха ...
2  Архив / Концертът в София / Re: С какво да изненадаме групата на 12 май 2013? -: 21 Март 2013
И двете последни идеи, много ми харесаха!

Мисля си, че маските трябва да са изрязани и приспособени с ластиче, за да стане по-истинско. Колкото повече хора успеем да включим в тази идея (ако изберем нея), толкова по-ефектно ще се получи.

Идеята за "We VOTED For DM" също е страхотна! Никак не си представям обаче, маската да бъде на гърба на табелата с надпис. Табелата трябва да е отделна, според мен.
3  Други / Извън Темата / Re: Странни музикални сънища:) -: 31 Октомври 2012
Хаха, Кире добре се посмях с твоя сън, особено на тази част:

...те отговарят, че я виждат само феновете на ДМ и ни камера, ни фотоапарат могат да я документират...
  Ухилен

Само ми е интересно дали не е имало някакъв радар или детектор, с който да се установи аджеба колко истински фен на ДМ си! Ухилен

Наскоро и аз сънувах музикален сън. Истински кошмар! Сънувах, че концерта на Депеш Мод е изместен в Зала 1 на НДК. Билетите за пред сцена бяха всъщност за трибуни, а пък тези за трибуни бяха за пред сцена. Вследствие на това, атмосферата пред входовете беше близо до апокалипсис. В крайна сметка пред сцената пуснаха само хора от форума. Концерта продължи няколко минути, все едно беше на бързи обороти, от което аз почти нищо не разбрах. В следващия момент, с част от форумците бяхме в някакво столично заведение и обсъждахме събитието. Оказа се, че не са изпяли нито една от най-известните им песни (Stripped, Personal Jesus, Never Let Me Down Again, дори Walking In My Shoes! ...) и си спомням, че бях много съкрушена ...  Идиот
4  Архив / Концертът в София / Re: НОВИНИ: [23 ОКТОМВРИ 2013] Официално: Depeche Mode в София на 12.05.13 -: 23 Октомври 2012
Искрено си признавам, че до преди няколко часа бях в общо взето съвсем нормално психическо и физическо състояние. От час и нещо, цялата станах на състояние. Психофизическо!

Към този момент, София е единствената сигурна дата от турнето за мен, така че я очаквам с огромно нетърпение! От утре започва вълнуващото обратно броене! Ще се съдерем, бе хора!
5  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [02 АПРИЛ 2012] Depeche-Mode.Org Convention 2012 -: 15 Април 2012
Аз също очаквам с нетърпение Depeche-Mode.Org Convention 2012! Сигурна съм, че ще се получи повече от страхотно парти с много "depeche" настроение! Усмивка) Благодаря на организаторите!  Одобрение
6  Архив / Delta Machine / Re: Нов албум и сферата на фантастиката -: 10 Октомври 2011
Страхотна тема! Браво, Мао!

Да видим сега ..., Предвид разположението на Уран спрямо Слънцето и най-вече навлизането на Скорпион в девети дом считам, че ...

1. Турнето ще започне от Атина. Според мен, в това няма спор. На концерта обаче, ще има повече българи от колкото гърци!

2. Новият албум ще се появи на бял свят през март. Ще съдържа 10 песни - 5 на Мартин, 4 на Дейв и 1 с участието на Алън.

3. "Condemnation", "Halo", "Judas", "But Not Tonight" и "Higher Love" ще бъдат включени в сетлиста.

4. След края на турнето, Анди ще обяви своето оттегляне от групата.

5. Ще включат бек вокалистки към турнето!!!

6. Този път, Дейв ще каже на НАС "We love you guys"!!!

7. Camouflage ще са подгряващи в България!  Плезене

8. Дизайнът на албума ще е изчистен, в червено и черно. Представям си тъмно-червена обложка и малък, черен надпис по средата.

9. Сцената също ще е изчистена. Може би без кетуок, но задължително с грамадански завеси с цвят на отлежало червно вино  Ухилен 

10. За следващия рожден ден на dm.org, Депеш мод ще се включат в чат тук и три часа ще са на разположение за всякакви въпроси!

7  Музика / Събития / Re: Camouflage - Live in Sofia - 17.03.2011 -: 10 Март 2011
Очевидно "организаторът", не е имал реална представа с какво се захваща, не е наясно с възможностите си и сериозно се надценява.

Лично аз искам обяснение, за това каква е причината концертът да бъде отменен!
Също така, "организаторът" да поясни къде и как могат да се върнат закупените билети!

8  Други / Извън Темата / Re: Честит Рожден Ден на... -: 23 Февруари 2011
Честит Рожден Ден на Danna с пожелания за всичко най-хубаво!
9  Depeche Mode / Групата / Re: Следващият албум на Depeche Mode -: 10 Януари 2011
Майче, благодаря ти за тази невероятна новина! Да си призная, след отмяната на концерта в София преди две години се разочаровах до такава голяма степен, че сега дори не мога истински да се развълнувам, като чели ме е страх да не се разочаровам отново ..., но съм сигурна, че това ще мине и ако наистина тези новини се потвърдят официално ..., то е ясно, че пак ще се реве, но този път от радост!  Ухилен
10  Други / Извън Темата / Re: Странни музикални сънища:) -: 30 Ноември 2010
Благодаря ти за този пост did, отдавна не се бях смяла така  Ухилен

... автобусът спира на кръстовище на бул. Сливница, където на предна линия под светофара, се е изстъпанил Дейв ...

Преди да прочета, че Дейв е държал микрофон си помислих, че си го сънувала като регулировчик, с униформа и палка в ръка Ухилен
11  Depeche Mode / Събития / Re: DEPECHE MODE DVD RELEASE VIRTUAL CELEBRATION -: 09 Ноември 2010
Много благодаря на всички, които влязоха/успяха да влязат в чата снощи! Беше много забавно! ... всъщност, в чата на depeche-mode.org винаги е било забавно и някак уютно! По-често трябва да се събираме!

Поздрав за всички герои от вчера:

http://www.youtube.com/watch?v=75nKyI2FFFI
12  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [10 АВГУСТ 2010] Depeche-Mode.Org на 5 години -: 20 Октомври 2010
Нека и аз изкажа своите Огромни благодарности, към екипа на depeche-mode.org и към всички приятели, които бяха там заедно с мен и направиха вечерта ми незабравима!

Приятели, от екипа!  Ухилен Благодаря Ви! Вашите усилия и най-вече желанието Ви да организирате събития, като това са изключително ценни за мен! Искам да се присъединя към думите на Гери, по-горе и да Ви пожелая нестихващ ентусиазъм за напред и сбъдване на още повече мечти!

От доста време не се бях чувствала толкова щастлива и жива! Въпреки 13-часовото пътуване, след което трябваше да съм страшно изморена, аз имах настроение да танцувам цяла нощ!

Няма да ми стигнат думите, за да опиша радостта си от това, че се видях с толкова много любими хора! Благодаря Ви, за споделените мигове приятели! Те са толкова много, че ще ме топлят цяла зима!

Единственото, за което страшно съжалявам е, че не успях да присъствам на концерта Тъжен След клипчетата, които изгледах видях колко прекрасно е било всичко ... Радвам се обаче, че все пак се видях с Томас и Щефен, които бяха много усмихнати и позитивни!

Дълбок поклон пред Светльо и Юли (за жалост изпуснах сета на Миро) за перфектната им работа, по създаването на едно от най-добрите ДМ-партита, на които съм била!

До нови срещи!  Целувка

13  Музика / Събития / Re: Camouflage - Live in Sofia - 17.03.2011 -: 11 Октомври 2010
Аз не мога да опиша, колко съм развълнувана от тази новина!  Пощурял Камуфлаж, са една от най-любимите ми банди, след ДМ! На живо са великолепни! Сърдечно благодаря на Mirosimo за организацията, както и за жеста който прави към потребителите на depeche-mode.org!
14  Depeche Mode / Събития / Re: НОВИНИ: [10 АВГУСТ 2010] Depeche-Mode.Org на 5 години -: 16 Септември 2010
Адмирации за Вас, приятели от екипа на depeche-mode.org! Сигурна съм, че ще се получи страхотен концерт, както и парти след това!   Пощурял Одобрение

За мое съжаление обаче, най-вероятно няма да имам възможност да присъствам на концерта, тъй като по същото време ще съм някъде on the road, между Атина и София Тъжен

Още от сега, пожелавам на всички весело празнуване и много хубави емоции!

п.п. Флайерите отново са трепач! Особено този за годишнината на сайта!  Одобрение
15  Depeche Mode / Събития / Re: One autumn night with DEPECHE MODE -: 16 Септември 2010
Много приятна изненада, наистина! Радвам се, че ще се видя с приятели и ще слушам много, много Депеш!  Плезене Браво за идеята!
Страници: [1] 2 3 ... 25
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.