DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
  Публикации
Страници: [1]
1  Depeche Mode / Събития / Re: DEPECHE MODE DVD RELEASE VIRTUAL CELEBRATION -: 07 Ноември 2010
дрескод нещо, има ли?  Очиврът щото аз по тва време съм по пижама вече...на възраст сме, няма кво да се лъжем  Готин
2  Музика / Групи / Бойко в ТВ2 -: 08 Май 2008
С огромно удоволствие бързам да ви съобщя, че тази неделя от 17ч. по ТВ2 ще има интервю с Бойко за "Клас"  Пощурял Ехх, как ме зарадва тази новина :-)
3  Други / Извън Темата / Re: Какво ли означава аватара, който си си избрал? -: 03 Март 2008
Цитат
Моят аватар не е фрашкан със символи, той е кадър от прожекциите на последната част от ТТА, които вървяха по време на песента World In My Eyes от концерта в Истанбул.
Уау, Кире, винаги съм си мислела, че ти си на тоя кадър Плезене Или са използвали твоето изображение по време на прожекциите   Намигване
4  Други / Извън Темата / Re: Представи се! -: 26 Февруари 2008
Ами...здрасти:-) Казвам се Лора, на 33 години, от Русе, неосъждана:-) Че обичам Depeche Mode е ясно, щом пребивавам тук. Иначе обожавам дъщеря си, музиката, да пътувам (дори посред нощ да ме вдигнете-тръгвам!:-), Варна, хубавото вино и интересните разговори.Покрай отглеждането на дъщеря ми нямам вече много възможност да пътувам, но когато ми се отвори възможност веднага стягам багажа и тръгвам, като всеки Стрелец:-) Обичам да експериментирам с косите на приятелите си - през последните 2 години правя плахи опити да се изявявам като фризьорка:-)
5  Depeche Mode / Групата / Re: Любими кавъри -: 21 Февруари 2008
Холодне Сонце - Stripped. Приятни на първо слушане украинци.
6  Музика / Групи / Re: Технология -: 17 Февруари 2008
Зарадва ме с темата за Технология. Чух ги за пръв път преди повече от 2 години, покрай тях чух и Биоконструктор. Сега разполагам с няколко албума на Технология, честно казано имам един по-любим, но съм добре разположена към тази група. Издирвам Биоконструктор, ако ви е попаднало нещо, обаждайте се. На мен ми остана една-единствена мп3-чица:-)

Прикаченият файл е изтрит при изчистване на стари файлове
7  Музика / Групи / Re: НОВИНИ: [12 ФЕВРУАРИ 2008] Eксклузивно за DM.org: Интервю с КЛАС -: 17 Февруари 2008
Ще предложа на Ник от "На Тъмно" да напишем мемоари  Ухилен
8  Музика / Групи / Re: НОВИНИ: [12 ФЕВРУАРИ 2008] Eксклузивно за DM.org: Интервю с КЛАС -: 15 Февруари 2008
Искам да внеса яснота тук, за хора като теб, че "Клас" реално не съществуват от момента след излизането на "Слушай силно"-издаването на албума "Кино" с музикантите от група "Оказион", по моему беше опит на Бойко по-скоро да задържи нещо, което е било обречено на разпад и съвсем доскоро изобщо не идеше реч, че нещо би могло да ги сбере отново като приятели и групата, която бяха допреди Момчил да се оттегли да работи с  Дони след "Слушай силно". Нещата около тях се нижат адски бавно - преиздаването го "измолвам" с родилни мъки от месеци насам, за концерт и дума не може да става на тоя етап, при положение, че няма единство между всички от групата. Тук изобщо и по никакъв начин не става въпрос за "изпадането на някой лев" - достатъчно добре си печели всеки един от тях и без излишни ядове покрай преиздаване, което по-скоро би ги набутало, говорейки си тук за пари. И честно казано, никой не се беше засилил (и засега все още е така!) да преиздава албумите - това е нещо, което бе моя идея, подхвърлена при едно мое гостуване в Момчил, а оттам разговаряхме по-късно и с Бойко...Не искам някой да остава с впечатлението, че тук има и следа от меркантилност. Единствено бихме искали хората, които не са ги забравили и тези, които по-късно са чули за "Клас" да добият по-ясна представа за тях не само от пиратските mp3-ки с отвратително качество (незнам кой беше качил цялата дискография в "замунда.ком", но просто ще замълча по тоя въпрос деликатно - за отвратителното качество, нямам думи, но е похвално, че има търсене, щом има такова, ще има и предлагане, нали така?...) Аз имам удоволствието да ги слушам с кристално чист звук и наистина да сравня с това, което беше изпиратствано в нета :-) . Обаче, заради такива ТомаНеверници като теб, най-вероятно и нищо няма да се случи около група "Клас"...за да може усилията на хора, с напъни като моите да отиват на вятъра с коментари като твоя...Момчил беше ми казал през далечната 1992-ра - "Човек трябва да вярва в любимите си неща - иначе нищо няма смисъл". Странно е, че го помня и до днес... Никой нищо не иска да печели от теб! Най-малко пък "Клас". Слушай си пиратките (силно). И ако си ме прочел - благодаря ти за отделеното внимание. Дойдох с мир. Лека ти нощ!:-)

П.П. Аз по-скоро се чудя, кое те кара да си мислиш, че съществува група "Нова Генерация" след смъртта на Воев, за да им се взима интервю? :-)
9  Музика / Групи / Re: НОВИНИ: [12 ФЕВРУАРИ 2008] Eксклузивно за DM.org: Интервю с КЛАС -: 12 Февруари 2008
Ехх, така ми се иска да се случва нещо около тези така любими за мен хора...мечти... Побъркан
10  Музика / Групи / Re: Клас отново в студиото -: 20 Януари 2008
Ето и моят въпрос - Защо "Клас" записаха само едно ново парче, пуснаха го, само раздразниха феновете че нещо ще се случи и се покриха? Ядосан
Страници: [1]
DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.