DM.org Лого
DM.org :: Фенове :: Форум
Angel Bright Icon
Форум
Анкета
Въпрос:   Кой желае да се включи в екскурзията за Будапеща 12-13 юни  (Гласуването приключено: 05 Май 2006)
желая да се включа , сам ще си поръчам билет за концерта и полета и ще платя зо лева за нощувката - 0 (0%)
Ще предоставя на вас пари за закупуване на билети он-лайн за концерта и полета - 3 (100%)
Желая да остана и за концерта на Масив Атак на 13 юни и да се върна с полета на 15-ти - 0 (0%)
Общ брой гласове: 3

Страници: 1 [2] 3  Всички
  Печат  
Автор Тема: Екскурзия за Будапеща 12-13 юни 2006  (Прочетена 19839 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Recoil
Екип
****
Публикации: 1768

Профил WWW
Отговори #15: 05 Май 2006

Заповядай и ти. Изключително бих се радвал и на твоята компания.
Утре ще  платим всичко за нас, няколкото по-сериозни.

Ами искаше ми се да не ти отговарям, особено пък публично. Но все пак...
За съжаление не съм в най-доброто си финансово състояние и подобно пътешествие няма да ми се отрази добре.
В крайна сметка... аз не съм от хората, на които им трябват организирани пътувания, това в много случай е и досадно, особено, ако трябва да се съобразяваш с хора, които не уважаваш.

Относно ситуацията... Просто попитах, понеже не винаги нещата се получават само с желание. Освен това никога не съм се съмнявал в добрите ти намерения. Друг е въпроса как точно стоят нещата около въпросната екскурзия.
Иска ми се всеки да види, че разликата е огромна, както казваш ти и че нещата не са само на думи.
victor.
Нарушител x 4
****
Пол: Мъж
Публикации: 660

Профил
Отговори #16: 16 Май 2006

   И така редно си е да напиша, че всичко мина успешно, и че освен мен, и другите посмяли получиха евтини билети. Както за концерта, така и за самолет. явно ще сме заедно поне 7 души и на отиване  ина връщане.
  Веднъж да се върнеми  ще разказваме за Депеща
Предвкусвам ги вече 75-тте хиляди... Очиврът

for all the right reasons
for all the right reasons
DMitar
Новороден
****
Публикации: 7

Профил
Отговори #17: 18 Май 2006

Здравейте,

Имам 2 билета за концерта в Будапеща. Ако някой се интересува ги продавам за цената, която е написана на билетите:

Row 23 / Seat 1 / 14900 Forint = 56 Euro
Row 24 / Seat 18 / 8900 Forint = 33 Euro

DMitar
SinnerInMe
Гратис Любовник
**
Публикации: 49

Профил
Отговори #18: 18 Май 2006

Здравейте,

Имам 2 билета за концерта в Будапеща. Ако някой се интересува ги продавам за цената, която е написана на билетите:

Row 23 / Seat 1 / 14900 Forint = 56 Euro
Row 24 / Seat 18 / 8900 Forint = 33 Euro

DMitar


Шок Аз ги искам  Ангелче Как мога да се свържа с тебе? На мен ми трябват точно два билета.  Искам билетите, на които местата им са на по-преден ред

<a href="http://www.depeche-mode.org/flyers/banerafterfinal.swf" target="_blank">http://www.depeche-mode.org/flyers/banerafterfinal.swf</a>
SinnerInMe
Гратис Любовник
**
Публикации: 49

Профил
Отговори #19: 18 Май 2006Row 23 / Seat 1 / 14900 Forint = 56 Euro
Row 24 / Seat 18 / 8900 Forint = 33 Euro

DMitar

До колкото разбирам единият е на 23-ти ред, а другият е на 24-ти ред, така ли?

<a href="http://www.depeche-mode.org/flyers/banerafterfinal.swf" target="_blank">http://www.depeche-mode.org/flyers/banerafterfinal.swf</a>
DMitar
Новороден
****
Публикации: 7

Профил
Отговори #20: 18 Май 2006

Обади ми се и ще се разберем. Колко се сьбрахте за концерта вече?
victor.
Нарушител x 4
****
Пол: Мъж
Публикации: 660

Профил
Отговори #21: 26 Май 2006

   Здравейте пак. Сега ще поясня пак.Row 23 / Seat 1 / 14900 Forint = 56 Euro
Row 24 / Seat 18 / 8900 Forint = 33 Euro

DMitar

До колкото разбирам единият е на 23-ти ред, а другият е на 24-ти ред, така ли?
Значи не е много ясно от унгарците точно как е разпределението:
http://www.ticketpro.hu/events.php?order_by=&event=260
http://www.ticketpro.hu/venues.php?venue=27
...но едно е сигурно - тези двата билета(които между другото аз ще ги продам за Митко ако никой не му ги вземе) са в два различни сектора, така че в никакъв случай закупилите ги няма да могат да са заедно. Даже ми се струва, че единия е в крайнолявата задна(горна)зона-жълтата на картата, а другия е от най-скъпите в тъмната току над правостоящите и със сигурност ще бъде продаден.
   Защо не писахте на мен по-рано. моят билет който имам пак поръчан чрез Митко, е за 20 ред, както и още едн, съседен по място. Това ще да е в жълтата зона .
  Ако и вие платите за два от тази цена-около 50 евро, и вие ще сте там. А не някъде назад. И ще сте заедно, защото ще ги поръчаме двата накуп. С таксите за онлайн-плащания(не за билети , а за ползването на интернет - плащане) най-много да ви излязат към по 120 лева. И ще сте срещу сцената.
    Ако желаете ще се присъедините и към цялата ни компания в самолета за отиване и връщане. Ние също си купихме и тези билети на Уизеър. към  още 180 лева със такси и всичко в двете посоки. По-нагоре съм обяснил подробно. Ако ще желаете каквото и да било кажете. ние вече ще запазваме стаи в хостел в центъра за вечерта след концерта и преди обратното излитане.
Последна редакция: 26 Май 2006 от viktor

for all the right reasons
for all the right reasons
victor.
Нарушител x 4
****
Пол: Мъж
Публикации: 660

Профил
Отговори #22: 27 Май 2006

Колко се сьбрахте за концерта вече?
Еми седмина засега
Къде без dearrose и maomode  Намигване Намигване

for all the right reasons
for all the right reasons
маргото
Странен Любовник
*
Пол: Жена
Публикации: 408

Профил
Отговори #23: 08 Юни 2006

http://www.depeche-mode.org/dmforum/index.php/topic,933.0.html

Mалко инфо, в случай че някой не е прочел и не знае какво ще прави на 12 ти след концерта...

It’s definitely possible; we probably wouldn't do it, though. M.L.Gore
victor.
Нарушител x 4
****
Пол: Мъж
Публикации: 660

Профил
Отговори #24: 14 Юни 2006

    Стадион Ференц Пушкаш е разположен в голям комплекс извън самия град. Зад него е разположена и огромната зала Пап Ласло, където пък беше концерта през март. Минахме покрай нея, после и покрай единия край на стадиона. Преди да преминем през входа се показа и гърба на високите западни трибуни, където щяха да са всички седящи. Наистина внушителна височина. След входа се озовахме пред едни сергии на оригинални стоки. имаше и нови видове фланелки, плакати и чанти в сравнение с мартенския концерт в Загреб. Продължихме и се озовахме пред един вход с много на брой стъпала и също бетонен свод нейде високо отгоре. От двете страни на стълбите имаше трева и друга зеленина. А пък надолу по стъпалата слизаха трима щастливи унгарци с еднакви exiter-фланелки със също така зеленото на цвят агаве, емблема на предпоследния албум на групата. Стоях и свеждайки поглед от извисяващите се стъпала наблюдавах тримата бая подпийнали "развълнуващ"-и, зеленеещи, в унисон с зеленината от двете им страни.
   Зеленината, зараждащо се напролет в природата вълнение, като че ли най-точно отразяваше и нашето напъпващо отвътре сладко терзание. Терзанието да изкачим час по-скоро стъпалата, да се озовем на пъпа на света. На този голям стадион сред обширна плантация буйно израсли подобно на стъбла поклоннически души.
   ..и накрая да разцъфнем в единство щом Депеш Мод стъпят на сцената.
    Озовохме се по средата на трибуните срещу огромната по размер сцена. Всъщност тя съвсем не беше близко, но я веждахме добре.
Извисяваща се в съвършенна в своята чернота. И насред чернотата леко вдясно присъстваше един сребърен и съвсем немалък ангел.
   Сребърният "пернат"  стоеше подобно на висока скала, служеща за ориентир на нарастващата във всеки момент тълпа "праведни".
   Чувсвах как и  след спускането на нощта Депеш-поклонниците пръснати в огромното равно пространство на терена и пистите на националния унгарски стадион няма как да се изгубят или дезориентират дори да изгасят всички светлини на стадиона...ще сасе загубили вече в някой друг(не за пръв път) само за да се намерят преродени у него. У Дейв. Дейволът на сцената, ангел в душата.
     Още по съвсем светло ,към седем и половина Изскочиха Пласибо.
Китари сцепиха въздуха донас все едно бяха гръмотевици. Вярвайте, унгарците наистина се бяха погрижили за озвучението. Пласибо съвсем в тон с черната сцена като визия и саунд ми влязоха подобно превъзходен ордьовър. Трябва да се отбележи и немалкия брой техни фенове сред постоянно нараствнащата тълпа. Свириха към един час. В края този техния швед-солокитарист наистина ми понаправи впечатление, въпреки че не ги харесвам кой знае колко.
     При нас, на трибуните едва сега започнаха да идват повечето хора. Те не че бяха кой знае колко.  Към 10 000 станахме до девет.
     Необяснимо защо горните трибуни, които бяха отзад нависоко бяха абсолютно празни. Наистина оттам сигурно не би се виждало почти нищо, но едени пропускащ каза , че билетите били разпродадени. Гледах обърнат назад нагореи се дивях на големината на трибуните от тази страна въпреки , че бяха празни. А над тях се извисяваха прожекторите вече наистина нависоко, някак приклекнали като че ли над нас. След девет, по времето на 40-минутния лек електронен сет, който последва Пласибо, над въпросните трибуни небето беше оранжево - пурпурно. на мястото на залязващото слънце се бяха включили част от прожекторите-колоси. И тогава под тяхната светлина, не по-слаба от дневната, светлина си дадохме сметка за какво става на въпрос там долу.
    Светлината беше осветила маситеТова не бяха просто много хора. Това беше море. Не, не беше и море. Беше ОКЕАН. И във него от две страни се вливаха от две страни реки. Тълпи не спираха да влизат дори след девет часа. Особено от северната страна. Оттам имаше повече пътища  итранспорт. Чудехме се как може да идват толкова късно  и защо.
  А те пък се чудеха къде да отидат. След непрестанното сгъстяване от северната страна на огромния оломпийски по размер терен с писти, започнаха да преминават към южната страна. А напред, на изток, към сцената гъстите тълпи , безброй вече пляскаха в очокване. Лудница. Впоследствие разбрах, че всичките горни трибуни са били затворени, а хората оттам, какото и повечето са избрали да са правостоящи. По средата на тези върни от хора, имаше и бяла голяма палатка, където записваха концерта и не знам си какво още. А по-назад, пред нас Се издигаха и две високи кули с още колони, насочени към нас и прожектори , насочени обратно към сцената.
  А харата не спираха и не спираха да навлизат.
По мои груби сметки наглед там долу правостоящите бяха около
           над  30 000
Сиреч най-много правостоящи на стадинен концерт на групата, мисля
 Просто размера на игрището и пистите, слагането на огромната сцена по средата на дължина (а не в края и на ширина, както е обикновено, и ще е тук, в Букурещ и на повечето места) и ситуацията със затварянето на горните трибуни (с около 25 000 места само там) ни позволиха да станем свидетели на това море от птичи поглед...


след малко и за концерта и афтъра, че и световно гледам
Последна редакция: 16 Юни 2006 от viktor

for all the right reasons
for all the right reasons
snqg
Джуниър
***
Пол: Жена
Публикации: 73

Профил WWW
Отговори #25: 14 Юни 2006

А снимчици има ли ? Усмивка
И нещо за Пласибо, как ти се видяха те?
dearrose
Висш Любовник
*
Пол: Жена
Публикации: 1246

Профил WWW
Отговори #26: 15 Юни 2006

А снимчици има ли ? Усмивка

Има,разбира се! И то-много.Обещавам да ги кача малко по-късно днес в Дневника ми и да споделя впечатления,че още не съм на себе си. Ангелче Пощурял
Placebo бяха страхотни! Е,не колкото DM Готин. Особено се зарадвах на Twenty Years...


Make me think that at the end of the day
Some Great Reward will be coming my way...
doroty
Джуниър
*
Пол: Жена
Публикации: 62

Профил
Отговори #27: 15 Юни 2006

имам само 1 въпрос - кажете ми Placebo ли подгряваха сега юни в Будапеща, 4е да се изям от яд, 4е ги гледах март пак там

I need to drink more than you seem to think
before I'm anyone's
dearrose
Висш Любовник
*
Пол: Жена
Публикации: 1246

Профил WWW
Отговори #28: 15 Юни 2006

имам само 1 въпрос - кажете ми Placebo ли подгряваха сега юни в Будапеща, 4е да се изям от яд, 4е ги гледах март пак там

Placebo подгряваха,да.Но със сигурност през март са изпълнили много повече песни отколкото сега като подгряващи,така че не се ядосвай. Намигване Когато очакваш да видиш DM някак не обръщаш достатъчно внимание на подгряващата група,пък била тя и Placebo! Ангелче

Make me think that at the end of the day
Some Great Reward will be coming my way...
victor.
Нарушител x 4
****
Пол: Мъж
Публикации: 660

Профил
Отговори #29: 15 Юни 2006

(съсем скоро ще напиша и трети пост в темата за компанията и вечерта след концерта, като ще добавя и снимки и подробности  за прекрасната унгарска столица в Дневника)   

 И точно, когато към 9 вече всички почти бяха изчерпали търпението си и вече предвкусваха появата на идолите, заваля дъжд.
  В първия момент беше силен , но след десетина минути позаслабна, поуспокоихме се и даже се радвахме. С дъжд само бе по-интересно и щеше да има естествено охлаждане на страстите...
....страстите, които в този момент (9.10 по тяхно време някъде вече по тъмно) избухнаха. - Депеш Мод се появиха.        И всичко си дойде на мястото. Остана светлината от сцената.
Различна на всяко парче и ревът на публиката, сливащ се с Дейв.
   Оше след двете уводите парчета от новия албум, настроението ми надскочи нормалните рамки и на question of time вече бях гол.
   Много преди Дейв, който този път хвърли елечето доста по-късно.
Почти веднага след като се съблякох, дъжда спря, а ветреца бе топъл .
Бая по-топло им беше на тълпите долу, коти със сигурност не са се разсърдили, когато още един -два пъти проръмя.
     На world in my eyes вече тотално не знаех къде се намирам.
Тези въвеждажи тежки мотиви на такава мощна апаратура са нещо , за което си струва не дъжд, ми градушка да ме бие.
    На in your room се опитах да не рева толкова, че белкем запиша нещо с Мп3-плейъра, но после се оказа , че настройвайки го за някакъв друг вид запис, съм го направил неизползваем файл. Бесен
   Любимата ми i feel you я познах още от първите звуци, макар че това дълго интро, както и завършека да ми се сториха абсолютно нови интерпретации. Обещаващо като новост. В изпълнението намираше място почти постоянно и пианиста. Тук за пръв път ми направи впечатление, макар да не му запомних името.
    Преди биса  са  personal jesus (за която няма какво да говоря дори) и enjoy the silence, чието изпълнение като че ли бе най-силно.
    Явно момента с невероятното соло на барабаниста е отработвано наистина по време на цялото турне. Да не говорим за китарното такова на Мартин в самия край (този път не  дълго).
        По време на песента ми дойде вече много вълнението (както това на люлеещите се и пеещи с вдигнати ръце тълпи долу, така и това отвътре което ме изби в сълзи)  Пощурял Плачещ Пощурял Плачещ

           Не знаех какъв ще е биса, но когато чух акустичното изпълнение на leave in silence, установих, че този пич пианиста (в не по-малка степен от барабаниста отпреди това) не отстъпва на блестящия Мартин.
     Приказката пак надигна обороти при изпълнението на
photographic , за да ни запрати в незатихващ есказ по време наnever let me down again   Отново и отново безброй ръце се люлееха. Всичките като една.
най-после дочаках да видя така лелеяния от мен завършек на техен концерт....
                    .... Да, наистина звездите блестяха ярко тази вечер.
Последна редакция: 15 Юни 2006 от viktor

for all the right reasons
for all the right reasons
Страници: 1 [2] 3  Всички
  Печат  
 
Прегледай:  

DM.org | Powered by SMF 1.1.2.
© 2004, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.