Еха...това лято ще мога да ида на още 2 групи от моя топ 5

Супер много се радвам в момента

А само 12 дни след концерта на Placebo ще ходя на Muse в Полша.Ако има желаещи за там да ми пишат на ЛС.Но Placebo тук...пак,направо е страхотно.Наскоро казах на една приятелка,че никога няма да си простя,че пропуснах концерта им преди 3 години.Явно Господ ми дава втори шанс

Хм...сега като се замислих по един въпрос и ми стана леко чудно как така INXS,които са доста по-малко популярни в България от Пласибо (които от своя страна са слушани от 95% от феновете на Депеш) ще свирят на стадион(който едва ли ще напълнят),а нашите любимци в малка зала...Дано да преместят концерта поне на Академик.Чудно ми е тия хора дето правят концертите нямат ли си малка представа кое е популярно в момента в България и кое не.Явно не...Депеш можеха да напълнят Васил Левски и да им донесат доста повече приходи,а пък някви прости чалга изпълнители от Сърбия можеха да ги турят в малки зали вместо на 45 хиляден стадион (с тревата 65) да пеят (на плейбек) пред 300.
Ето и какво горе-долу ни чака в София

Дано и тук да свирят Running Up That Hill,понеже тя ми е една от най-любимите песни изобщо...
1.Infra-Red
2.Meds
3.Because I Want You
4.Drag
5.Space Monkey
6.Soulmates
7.I Know
8.Song To Say Goodbye
9.Follow the Cops Back Home
10.Every You Every Me
11.Special Needs
12.One of a Kind