|
The Fein
|
Отговори #1: 23 Август 2005 |
|
На Haemoglobin как съм вилнял 
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
crystalline
Господар
|
Отговори #2: 23 Август 2005 |
|
аа ,да Black Market Music e страшен албум.  Не че другите са слаби. Аз го карах наобратно - от Sleeping With Ghosts назад ... 
|
|
|
|
sinner
|
Отговори #3: 23 Август 2005 |
|
|
Страдание! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата...
|
|
|
victor.
|
Отговори #4: 28 Октомври 2005 |
|
много ме кефи тазгодишното парче на Brian Molko и Timo Maas -First day В сингъла пък има нечовешки версии на нашумелия финландец, който ремиксира и DM
|
for all the right reasons for all the right reasons
|
|
|
JohnTheRevelator
Джуниър
|
Отговори #5: 29 Октомври 2005 |
|
,,Without You I"m Nothing" е любимият ми техен албум и един от тези който никога няма да ми омръзнат.
|
|
|
|
dojackal
|
Отговори #6: 29 Октомври 2005 |
|
Малко със закъснение да подкрепя и аз обичните от мен Placebo и техния първи едноименен албум. Всъщност, всичките им ми харесват адски много, но първите два мога да отлича най-силно. Един малък топ 3: I know, Lady of flowers, Without you i am nothing (с David Bowie, of corpse). @viktor - Timo Maas е шваба мисля 
|
|
|
|
Admirer
|
Отговори #7: 31 Октомври 2005 |
|
Placebo не са сред фаворитите ми, но парчето с Brian Molko и Timo Maas -First day е много яко  П.П.Timo Maas си е шваба и без да мисля 
|
You'll taste the pain I know You will harvest what you sow
|
|
|
Nyna
|
Отговори #8: 31 Октомври 2005 |
|
,,Without You I"m Nothing" е любимият ми техен албум и един от тези който никога няма да ми омръзнат.
Напоследък съм се побъркала по него, но и другите са невероятни.
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #9: 11 Ноември 2005 |
|
 взе ми думите от устата! 
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #10: 13 Ноември 2005 |
|
Placebo ми е много любима група.За щастие присъствах на концерта им в София,но ми взеха фотоапарата на входа.  Запалих се по Placebo заради клипа на Pure Morning през 98 година.Много ми беше интересно как Brian се "залепва" за сградата.  Някои от любимите ми песни са Teenage Angst,Without You I'm Nothing (особено с Bowie),Taste In Men,This Picture...
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #11: 15 Ноември 2005 |
|
Само така! 
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #12: 17 Ноември 2005 |
|
Дано да ни навестят отново.Само че този път да вземат и David Bowie,че да изпеят нещо заедно! 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
Nyna
|
Отговори #13: 17 Ноември 2005 |
|
Ще издават нов албум, май началото на 2006г
Дано не ни пропуснат, ако има турне, защото не бях на предния им концерт и ужасно ме е яд.
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #14: 17 Ноември 2005 |
|
Абе май са останали с добри впечатления! Аз лично много се накефих на подгряващата група Имбесилс и самите Placebo също са ги харесали,of course! Едно друго нещо много ме впечатли на концерта.Същия ден беше починал Johnny Cash и Brian посвети песента Centrefolds на него.С всичките тези запалки във въздуха,беше наистина впечатляващ момент.  Жалко, че не излъчиха целия концерт по нито една телевизия после. 
|
|
|
|
|