halojo
|
Отговори #15: 17 Ноември 2005 |
|
Хмм.. На мен ми казаха, че са го давали по БНТ, обаче съм го пропуснала, така че не мога да твърдя нищо със сигурност. А иначе наистина беше невероятно  Аз тогава ужасно много ги харесвах и като разбрах, че ще идват... просто подлудях  А като видях и датата на официалния им сайт  Аз мисля, че няма да ни подминат и този път  Иначе Black Market Music ми е любимия албум, а Taste in men... Всъщност като гледах за първи път клипа на тази песен адски много ми допаднаха. За Heamoglobin подкрепям Padan
|
I need to drink, more than you seem to think
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #16: 18 Ноември 2005 |
|
 По БНТ хванах само пресконференцията и части от концерта,но не и целия концерт. Затова пък после си купих DVD-то Soulmates Never Die,от което съм изключително доволна.Последната песен Where Is My Mind? с госта Frank Black ме изненада много приятно! 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
dojackal
|
Отговори #17: 18 Ноември 2005 |
|
И мен ме хваща ядец, че не присъствах на този концерт. Магично било казват...и пишат хехе. Иначе dearrose, Soulmates Never Die наистина е must-have за почитателите на Placebo, мдаа. Впрочем да отбележа, не помня кой, но някой ми бе казал за следната случка. Та малко преди концерта някаква фенка сбарала Браян и го помолила да се снима с него. И той и отвърнал нещо от сорта на: "Абе я по-добре да ме снимаш само мен, да не загрозяваме снимката". Миро, ти ли ми го каза това, я си признавай бързо 
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #18: 18 Ноември 2005 |
|
Wow! Това за фенката не го знаех!  Обаче бях доста близо до сцената,когато Brian реши да слезе при публиката! Не вярвах,че ще се престраши. 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
sinner
|
Отговори #19: 18 Ноември 2005 |
|
Дано покрай новият албум да дойдат пак... Няма да ги изпусна този път!!!  @dojackal сигурна съм, че Brian ще се съгласи на драго сърце да се снима с теб 
|
Страдание! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата...
|
|
|
The Fein
|
Отговори #20: 18 Ноември 2005 |
|
Дано покрай новият албум да дойдат пак...
Уж го завършили, но не знам кога ще го издават. PS: hands down, ladies, he's married!
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
sinner
|
Отговори #21: 18 Ноември 2005 |
|
Ако питаш мен, той е gay...айде bisexual  Симпатично е момичето..ъъ момчето, но мен нещо не ме влече. Определено обаче има впечатляващ глас... За това Placebo са ми една от най-любимите групи!
|
Страдание! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата...
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #22: 20 Ноември 2005 |
|
PS: hands down, ladies, he's married!
Ееее,PadaN,не ни разваляй кефа,де! 
|
|
|
|
Nyna
|
Отговори #23: 21 Ноември 2005 |
|
Уж го завършили, но не знам кога ще го издават.
Някъде четох, че май ще е в началото на 2006г. Ако не е драстично различен от досегашните, сигурно ще ми бъде албума в основ класация за 2006г. Чакам го с нетърпение.
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #24: 21 Ноември 2005 |
|
Ако не е драстично различен от досегашните, сигурно ще ми бъде албума в основ класация за 2006г. Чакам го с нетърпение.
 И аз така! И понеже днес съм на вълна публикуване на снимки:
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #25: 23 Ноември 2005 |
|
Едно споменче от концерта на Placebo в Bg! What a great present for my birthday it was! 
|
|
|
|
sinner
|
Отговори #26: 23 Ноември 2005 |
|
Ами разрових се за инфо около новият албум на Placebo и нищо ново не изникна освен това, което предполагам повечето от вас знаят - че албума ще излезе през 2006, продуцента му е Dimitri Tikavoi, който е работил с групата по парчета като 'The Ballad of Melody Nelson и 'Running Up That Hill'.Макар, че последното е кавър на песничката на Kate Bush...Който не ми харесва никак де 
|
|
|
|
cxt
Посветен
Публикации: 320
|
Отговори #27: 24 Ноември 2005 |
|
мен пък runnin up that hill супер много ми хареса и се надявам placebo да започнат да правят повече такива песни ... надеждата ми се увеличи като чух brian в pictures и the first day ... такъв трябва да е стила на placebo ... а иначе и аз бях на концерта в НДК и супер се изкефих като споменаха depeche mode и nine inch nails ... въпреки това песента последвала след това в памет на johny cesh ме накара да си тръгна бързичко  за мен последния албум е и най- добър в кариерата на групата въпреки, че съм им фен от 1997 година интереса ми към тях отслабна след концерта им в София. Дано пак си го върна. Имам такова намерение, дано не остана само с намерението.
|
So High so Far to Fall
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #28: 24 Ноември 2005 |
|
а иначе и аз бях на концерта в НДК и супер се изкефих като споменаха depeche mode и nine inch nails ... Ей,вярно,че ги споменаха,бях забравила.Беше във връзка с кавърите на Johnny на Personal Jesus и Hurt,нали така?  Какво мислите за тях? Иначе и аз се кефя на The First Day и Pictures.
|
|
|
|
sinner
|
Отговори #29: 24 Ноември 2005 |
|
мен пък runnin up that hill супер много ми хареса и се надявам placebo да започнат да правят повече такива песни ... Чуй кавъра на Icon And The Black Roses  Той е страхотен... Някак си Placebo не им възприемам кавърите..особено на I Feel You ...не знам защо, може би гласа на Brian е по-специфичен 
|
|
|
|
|