cxt
Посветен
Публикации: 320
|
Отговори #30: 24 Ноември 2005 |
|
Беше във връзка с кавърите на Johnny на Personal Jesus и Hurt,нали така?  Какво мислите за тях? точно така ама кавърите не ми харесват(повече от оригиналите)  ) имам клипа на johny cash към песента му hurt и наистина разбирам защо и е направил кавър (спестявайки псувните в текста) на клипа ако не сте го гледали той си разказва за живота... супер ме натъжи ... сега като се сетих ... много добър клип ... май имаше някаква награда за него ... определено обаче на PLACEBO концерта беше по- добър от този на Korn!!!
|
So High so Far to Fall
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #31: 25 Ноември 2005 |
|
Хм,наистина в клипа Hurt на Johnny има много символи,сякаш човекът си е усещал приближаването на края.  Текстът като че ли е променен само на едно място.Е,разбира се,нищо не може да се сравнява с оригиналите.  На концерта на Korn не ходих,страх ме беше от тежки телесни повреди  .Пък и не съм им чак такава фенка. Много се отклонихме от темата за Placebo обаче. 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
cxt
Посветен
|
Отговори #32: 25 Ноември 2005 |
|
та за да върна нещата отново в темата ... ми се ще да попитем фенковците на placebo коя песен по- им харесва - pictures или the first day ... на мене pictures 
|
So High so Far to Fall
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #33: 26 Ноември 2005 |
|
О,да,и аз гласувам за Pictures.Малко ми напомня Placebo-кавъра на The Ballad Of Melody Nelson на Серж Генсбург. Brian трябва по-често да говори в песните,гласът му е невероятен! Не че имам нещо против пеенето му,де! 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
cxt
Посветен
|
Отговори #34: 26 Ноември 2005 |
|
мин лично ме кефи тоя тип песни защото са изключително мръснишки ... и са подходящи за разни случаи в които доста малко песни в действителност стават  разбирам защо е гей ... то с тоя глас вероятно му е писнало от момичета 
|
So High so Far to Fall
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #35: 26 Ноември 2005 |
|
Дано да ни навестят отново.Само че този път да вземат и David Bowie,че да изпеят нещо заедно!  е да,това вече си е мечта! 
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
cxt
Посветен
|
Отговори #36: 26 Ноември 2005 |
|
никакъв шанс да дойдат от ново според мен ... останах с впечатлението, че бяха много разочаровани от сцената... спомням си как brian постоянно сочеше микрофона ... слаба организация като цяло си беше...
|
So High so Far to Fall
|
|
|
v1l10l80r
|
Отговори #37: 26 Ноември 2005 |
|
ако трябва да съм честна,мисля че бяха по-разочаровани от публиката...няма да забравя как някакви бесни тийн-представители пристигнаха с храна и списания хай-клуб..нямаха си идея...  само агитката най-отпред изми срама... Recoil ми разказа после нещо забавно относно палките на барабаниста(дано се не лъжа) и как Brian ги подал на някакво момиче в тълпата...обаче един съседен индивид много нахално взел да драпа към тях... та Brian се намесил-така де,вкарал му един ритник  ...(извинявам се за израза)... изобщо момче с характер... 
|
I wrap my white arms around the black box where you live now and listen to you talk to me all night.
|
|
|
The Fein
|
Отговори #38: 27 Ноември 2005 |
|
разбирам защо е гей ... Момчето баща стана, приятелка има...
|
Each tear that flows down your face Trickles then picks up the pace And turns to a river inside A river that will not subside I can hear that dreadful overflowing sound And watching from afar I see a child is drowned The child inside your heart
|
|
|
cxt
Посветен
|
Отговори #39: 27 Ноември 2005 |
|
разбирам защо е гей ... Момчето баща стана, приятелка има... еее значи всичко е било заблуда ... аз много ново инфо нямам де... жалко че не е гей всичко е било заради парите е славата в тази група 
|
So High so Far to Fall
|
|
|
Nyna
|
Отговори #40: 28 Ноември 2005 |
|
...няма да забравя как някакви бесни тийн-представители пристигнаха с храна и списания хай-клуб..нямаха си идея...  Чудесен начин да отидеш на концерт и да покажеш уважение към групата 
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #41: 28 Ноември 2005 |
|
разбирам защо е гей ... Момчето баща стана, приятелка има... еее значи всичко е било заблуда ... аз много ново инфо нямам де... жалко че не е гей всичко е било заради парите е славата в тази група  Самият Brian казва,че е бисексуален,гей е китаристът Stefan,но това едва ли е чак толкова важно.Аз предпочитам да обсъждам музиката им.  Напоследък много ми харесват песните,в които Brian пее на френски.Примерно Protege-moi ми харесва даже повече от английската версия.Какво мислите по въпроса?
|
|
|
|
loosemyself
|
Отговори #42: 04 Декември 2005 |
|
никакъв шанс да дойдат от ново според мен ... останах с впечатлението, че бяха много разочаровани от сцената... спомням си как brian постоянно сочеше микрофона ... слаба организация като цяло си беше...
и аз си спомням нещо такова...общо взето,като гледам другите им концерти,бих казала,че в София можеше да се получи доста по-добре.....но така или иначе,беше жесток концерта 
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
salo
Някой
|
Отговори #43: 27 Декември 2005 |
|
PPPLLACCEEEEEBBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO  ха-ха, най-любимите ми!!! много си ги обичам  колкото до новия албум: първият сингъл ще се казва "song to say goodbye"  и ще излезе февруари някъде, има и дует с мацката от "the kills" а за концерта в софия: една приятелка наистина получи палките от стийв и си ги опази храбро до края  но все пак на кой подаде браян ръка, а?  той си е МОЙ!  между другото се бяха изкефили, че толкова хора бяха дошли на концерта и що да не дойдат пак....  ето няколко снимки от концерта: http://home.clara.net/tiffany/sofiaone.jpghttp://home.clara.net/tiffany/sofiathree.jpghttp://home.clara.net/tiffany/sofiafour.jpg
|
Television lifestyle People come on down Welcome to the future Your feet won’t touch the ground
|
|
|
cxt
Посветен
|
Отговори #44: 09 Януари 2006 |
|
някой слуша ли вече новия сингъл на placebo??? 'Because I Want You' довечера ще го пускат по radio 1 поже да го засечете 
|
So High so Far to Fall
|
|
|
|