personal_Dessy
|
Koи песни бихте искали да чуете като encore на концерта в София? Коя е най-сполучливата комбинация според вас? 
|
|
Последна редакция: 22 Май 2006 от personal_Dessy
|
|
|
|
dockapi
Гост
|
Somebody (знам,че Мартин  я е изпълнявал стотици пъти,но аз никога не съм я слушала на живо) One Caress(още един encore от Мартин) Strangelove Dream On или Freelove
|
|
|
|
Recoil
|
Виж, това е интересна тема, друг е въпроса, че е малко невъзможно да се случи.
Ако приемем, че бис-а ще са 3 песни след края на Enjoy The Silence и че една от тях ще е в изпълнение на Мартин... не бих отказал на следните песни:
01. (песен в соло изпълнение на Мартин) Only When I Lose Myself
02. (тук нямам претенции) Photographic
03. (Дейв никога не е пял тази песен на живо, време му е) Little 15
|
|
|
|
MaoriGirl
|
В София за съжаление със сигурност няма да ги чуя,но ето как изглежда за мен един може би перфектен encore:
1.Rush 2.The Things You Said 3.Black Celebration
|
|
|
|
kiira
Странен Любовник
|
Ако наистина чуя тези песни на живо, няма да си тръгна жива от коцерта  : 1.Fly On The Windscreen 2.Strangelove И кулминацията: 3.RUSH 
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
1.Judas 2.Condemnation 3.Fly On The Windscreen Dreams,dreams  ... Бих присъствала с удоволствие на тези live-изпълнения,другите ми фаворити общо-взето вече съм слушала/гледала на концерт.За мен много добра идея е промяната на сетлиста в рамките на едно турне. 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
Blagovesta
|
1. IN YOUR ROOM 2. HIGHER LOVE 3. CLEAN 4. HALO
|
"come! no night too dark - no road too long run! no rain too hard - no wind too strong pray! no blood too red - no cut too deep stay! no pain too bad - no track too steep fate! - I’m bound to live my destiny hail! - my longing for eternity"
|
|
|
Infra Red
|
Ето го моя перфектен encore. Публиката е притихнала ,чува се само о-о-о-о. Изведнъж започват гръмотевично да бият барабани...това е RUSH. След като са ни взривили с Rush идва ред на нещо по-леко,като за предпоследна песен на концерта.Чувам първите акорди на See you ,публиката полудява от радост...не искаме този концерт никога да свършва...наслаждаваме се на всяка секунда от песента. Накрая всички (или поне повечето),хванати за ръце пеем No hidden catch,no strings attached,just Freelove .Всички са в екстаз...Дейв казва нещо на Мартин,той кимва и ...О,Боже,чудо ! Концерта продължава.Депеш свирят още,и още...и още...и още.... P.S. За тези,които ще ме обявят за мечтател,ще кажа "Мечтите са безплатни  )
|
There's something that's invisible, there are some things you can't hide... try detect me when I'm sleeping, in a wave you say Goodbye ...
|
|
|
Little_
|
Blasphemous Rumours Blue Dress Little 15 ...нямам какво повече от това да кажа
|
Я позвоню в твой сон, Душа поднимет трубку, Мой голос невесом, Живёт одну минутку...
|
|
|
Nick at Night
Гост
|
Копнея единствено за гласовете на ВЕЛИКИТЕ dm!
|
|
|
|
dockapi
Гост
|
Отговори #10: 21 Май 2006 |
|
Накрая всички (или поне повечето),хванати за ръце пеем No hidden catch,no strings attached,just Freelove .Всички са в екстаз...Дейв казва нещо на Мартин,той кимва и ...О,Боже,чудо ! Концерта продължава.Депеш свирят още,и още...и още...и още.... P.S. За тези,които ще ме обявят за мечтател,ще кажа "Мечтите са безплатни  ) Ей така си представям нещата 
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #11: 22 Май 2006 |
|
 "Photographic" i "Rush" задължително бих ги поставила в сет листа. Хайде да си помечтая и аз малко! Encore: 1. Strangelove 2. Somebody 3. Freelove
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
personal_Dessy
|
Отговори #12: 22 Май 2006 |
|
1. IN YOUR ROOM 2. HIGHER LOVE 3. CLEAN 4. HALO
 Това най-близко се доближава и до моя избор. Много искам да чуя Clean и Halo, a aко добавят и In Your Room, както беше казала kiira, може и да не остaна жива на концерта  Но и аз, като много други, ще се радвам на всичко, което изпълнят! 
|
|
Последна редакция: 22 Май 2006 от personal_Dessy
|
|
|
|
Nyna
|
Отговори #13: 22 Май 2006 |
|
Sweetest Perfection Halo Freelove
|
...you take me there, you take me where...
|
|
|
victor.
|
Отговори #14: 26 Май 2006 |
|
|
for all the right reasons for all the right reasons
|
|
|
volska
Джуниър

|
Отговори #15: 26 Май 2006 |
|
Мисля, че ако чуя Judas там и ще си остана !!!!!!!!!!! И понеже това така и така са мечти  възнасям се спокойно ей с тоз encore: 1.Surender 2.Only When I Lose Myself 3. Judasencore 2: 1.Little 15 2.Rush 3.Clean encore 3: Never Let me down again
|
|
|
|
Ginger
Смутител
|
Отговори #16: 26 Май 2006 |
|
За мен идеалният бис би бил следният: Mercy In You If You Want Lie To Me
|
|
|
|
victor.
|
Отговори #17: 27 Май 2006 |
|
като се замисля накрая higher love ще ми дойде перфектно
|
|
|
|
zuu
|
Отговори #18: 03 Юни 2006 |
|
Ама вие съвсем ме объркахте  Аз, като разглеждам сетлистите на вече минали концерти, в официалния сайт, виждам че има само няколко възможности за бис, при това ако приемем че ще излезнат два пъти,(на което мн се надявам) Ето вариантите, които открих на вече миналите концерти: encore > Somebody > Just Can't Get Enough > Everything Counts encore #2 > Never Let Me Down Again > Goodnight Lovers encore > A Question Of Lust > Just Can't Get Enough > Everything Counts encore #2 > Never Let Me Down Again > Goodnight Lovers > Shake The Disease > Just Can't Get Enough > Everything Counts encore #2 > Never Let Me Down Again > Goodnight Lovers encore > Leave In Silence > Just Can't Get Enough > Everything Counts encore #2 > Never Let Me Down Again > Goodnight Lovers > Shake The Disease > Photographic > Never Let Me Down Again encore #2 > Never Let Me Down Again > Goodnight Lovers при всяко положение, спорна е само първата песен и тя зависи от това дали ще са я изпълнили по-рано на мястото на някоя от "задължителните" Много е вероятно да излезната само веднъж на бис, затова трябва да си пазим сили за викана накрая 
|
jump out of time
|
|
|
Recoil
|
Отговори #19: 03 Юни 2006 |
|
zuu, това са бисове от предишният кръг на турнето. В тази час от турнето песните на бис са само три, а бисът е един. А пък ние говорим за идеален. Тоест, това, което ние бихме искали да чуем.
|
|
|
|
zuu
|
Отговори #20: 03 Юни 2006 |
|
Аха, ОК Аз не знаех че на третия кръг от турнето бисът ще е само три песни  Това е малко разочароващо. Иначе наистина за мен перфектният край би бил: 1. HIGHER LOVE 2. IN YOUR ROOM
|
jump out of time
|
|
|
Kevy
|
Отговори #21: 13 Юни 2006 |
|
... ако чуя live изпълнение One Caress... пред стадиона трябва да ме чакат онези с белите престилки, за това е по-добре да не си го пожелавам дори..... 
|
See what I see!
|
|
|
victor.
|
Отговори #22: 17 Юни 2006 |
|
Колкото ида мисля само за пореден път се убеждавам, че never let me down again е просто естествения, единствено правилен завършек... доколкото трябва да свършват въобще. И ние май ще сме от помазаните с него. 
|
|
Последна редакция: 17 Юни 2006 от viktor
|
|
|
|
Spellbound
|
Отговори #23: 18 Август 2006 |
|
Хе-хе-хе... Ами мисля, че завърши естествено, единствено и правилно.... 
|
|
|
|
|