fallen star
|
Отговори #75: 21 Юни 2006 |
|
Завиждаме е слабо казано  ,какво не бих дала за такава снимка с Мартин.
|
And all the other voices sing Change your mind You're always wrong...
|
|
|
Ogi101
Опасен
|
Отговори #76: 21 Юни 2006 |
|
Az uspyah da snimam samo Andy po ot blizo, zashtoto sam toi doide da razdade avtografi i to 2-3,a Martin i Dave se spasiha vednaga v mikrobusa, koeto beshe nechestno spryamo fenovete. Ne byahme tolkova mn, nyamashe da im otneme poveche ot 2-3 max 5min da dadat avtografi na vsichki plus nyakoya i druga snimka! 
|
Nothing's impossible...It's ONLY a question of time...
|
|
|
zuu
|
Отговори #77: 21 Юни 2006 |
|
stanoevus, е голям си късментлия наистина!!!! А нямаш ли още снимки??
|
jump out of time
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #78: 21 Юни 2006 |
|
stanoevus, и аз ти завиждам, признавам си!  Тези, които бяхме пред Шератон, намяхме тоя късмет да получим автографи и дори да се снимаме с тях.
|
|
Последна редакция: 21 Юни 2006 от maya_v
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
Ogi101
Опасен
|
Отговори #79: 21 Юни 2006 |
|
Мисля, че доста хора се надявахме на малко повече внимание, но това изглежда не е станало нито пред летището, нито пред хотела. Дано са по-отзивчиви и в по-добро настроение довечера.
|
Nothing's impossible...It's ONLY a question of time...
|
|
|
|
zuu
|
Отговори #81: 21 Юни 2006 |
|
stanoevus, и аз ти завиждам, признавам си!  Тези, които бяхме пред Шератон, намяхме тоя късмет да получим автографи и дори да се снимаме с тях. Аз чак днес осъзнавам, че това вероятно беше единственият ми шанс да получа афтограф и да се "докосна" до групата. И този шанс беше пропилян. Пред хотела, може би, имаше много хора, които никога повече няма да видят ДМ от толкова близо! Наистина, не заслужавахме такова отношение
|
jump out of time
|
|
|
stanoevus
|
Отговори #82: 21 Юни 2006 |
|
Много бях развълнуван и сега ме е яд че не бях по настоятелен може би щях да успея да снимам и Дейв и Анди,но да ви кажа ми беше неудобно да настоявам след като охраната любезно ме помоли да не ги притеснявам.  Защо да е единствения шанс за автографи??Утре цял ден са тук надявам се да се разходят из София,организаторите сигурно знаят плана,но дали биха го споделили с нас? Още повече Англия продължава на световното,така че са доволни 
|
|
|
|
dobomode
Iconique
|
Отговори #83: 21 Юни 2006 |
|
Абе хора стига сте мрънкали, че групата не ви била обърнала достатъчно внимание! Това е напълно нормално, а и малкото внимание, което ви е обърнала е сигурно 10 пъти повече от това което бихте получили от която и да е друга музикална звезда.
|
|
|
|
zuu
|
Отговори #84: 22 Юни 2006 |
|
а и малкото внимание, което ви е обърнала е сигурно 10 пъти повече от това което бихте получили от която и да е друга музикална звезда.
 Да, наистина - примери колкото щеш!! П. С. Обаче, в тази връзка да кажа, че Флеч е голяма работа 
|
jump out of time
|
|
|
Blagovesta
|
Отговори #85: 22 Юни 2006 |
|
И аз много му се израдвах на този човек супер беше даже ми махна от микробуса  ето и мойте снимки на които май почти нищо не се вижда трябваше да си взема фотограф защото явно не ме бива много Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
"come! no night too dark - no road too long run! no rain too hard - no wind too strong pray! no blood too red - no cut too deep stay! no pain too bad - no track too steep fate! - I’m bound to live my destiny hail! - my longing for eternity"
|
|
|
Blagovesta
|
Отговори #86: 22 Юни 2006 |
|
ау то можело по една  или поне аз мога така  Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
"come! no night too dark - no road too long run! no rain too hard - no wind too strong pray! no blood too red - no cut too deep stay! no pain too bad - no track too steep fate! - I’m bound to live my destiny hail! - my longing for eternity"
|
|
|
Blagovesta
|
Отговори #87: 22 Юни 2006 |
|
още  Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
|
|
|
Blagovesta
|
Отговори #88: 22 Юни 2006 |
|
и още една
Прикаченият файл е изтрит при прочистване.
|
|
|
|
dobomode
Iconique
|
Отговори #89: 22 Юни 2006 |
|
П. С. Обаче, в тази връзка да кажа, че Флеч е голяма работа  Аз като ви казвам, че Fletch Rules! 
|
|
|
|
|