doroty
Джуниър
|
Отговори #30: 18 Юли 2006 |
|
има ли ги фанелките някъде на снимки? какви са тия SOFAD?
|
I need to drink more than you seem to think before I'm anyone's
|
|
|
BlackCelebration
Възбуден

|
Отговори #31: 20 Юли 2006 |
|
|
|
Последна редакция: 20 Юли 2006 от BlackCelebration
|
We have lingered in the chambers of the sea By sea-girls wreathed with seaweed red and brown Till human voices wake us, and we drown.
|
|
|
kirilart
|
Отговори #32: 20 Юли 2006 |
|
А мога ли да питам аз тук, как да се сдобия с тениска на форума? За момента няма как, вариантите са: ако си направиш сам щампа, на някое следващо форум събиране или ако спечелиш Реплика на годината 2006 с обяснението за SOFAD. Искренно ме разсмя! 
|
|
|
|
kiril101
|
Отговори #33: 21 Юли 2006 |
|
Цяла вечер рових из нета и нищо не можах да си намеря. Може ли да ми кажеш, ако знаеш, от къде да си сваля някоя и друга песен, че ми стана интересно да ги чуя
|
Good Evening, Sofiaaa!
|
|
|
BlackCelebration
Възбуден

|
Отговори #34: 21 Юли 2006 |
|
kiril101 , ми те имат само 10 песни.... ма са много яки, къртят мифки 
|
We have lingered in the chambers of the sea By sea-girls wreathed with seaweed red and brown Till human voices wake us, and we drown.
|
|
|
Titi
Господар
|
Отговори #35: 24 Юли 2006 |
|
Цяла вечер рових из нета и нищо не можах да си намеря. Може ли да ми кажеш, ако знаеш, от къде да си сваля някоя и друга песен, че ми стана интересно да ги чуя  Не си достатъчно упорит, затова не си намерил  Ако си послушен може на път за Истанбул да ти изпея едно две техни парчета  Нямах време последната седмица изобщо да стигна до РС-то си ама гледам тая вечер пак ще се забавлявам с писанките тук 
|
Спрете Земята..... искам да сляза !!! ...... но ще се върна , само да изживея още един концерт на Depeche :-)
|
|
|
PuFF
|
Отговори #36: 28 Юли 2006 |
|
желаете ли да поръчате фланелка ? Не само не желая да поръчам, ами ще си направя САМ. Голяма конспирация с тия фланелки настана... Еххххх!
|
I hurt my most beloved...
|
|
|
Ogi101
Опасен
|
Отговори #37: 28 Юли 2006 |
|
Цяла вечер рових из нета и нищо не можах да си намеря. Може ли да ми кажеш, ако знаеш, от къде да си сваля някоя и друга песен, че ми стана интересно да ги чуя Ако си послушен може на път за Истанбул да ти изпея едно две техни парчета  Искам и аз, искам и аз... така ме заинтригувахте... сега съвсем ще ми избяга концентрацията за остатъка от деня, а докато не свърша работата, няма тръгване за Истанбул...
|
Nothing's impossible...It's ONLY a question of time...
|
|
|
playing_angel
|
Отговори #38: 28 Август 2006 |
|
Чудех се... Дали още са останали тениски някакви? Адски много искам да си взема.Намерих само големи размери, които не ми вършат работа.Ако някой може да помогне!!! 
|
'Heaven ain't far from where we are '
|
|
|
kiril101
|
Отговори #39: 28 Август 2006 |
|
|
Good Evening, Sofiaaa!
|
|
|
PuFF
|
Отговори #40: 29 Август 2006 |
|
Чудех се... Дали още са останали тениски някакви? Адски много искам да си взема.Намерих само големи размери, които не ми вършат работа.Ако някой може да помогне!!!  Поръчай си собствена фланелка... Така и така с псевдо-официалните няма да подкрепиш групата, а някви други хора... А и на тях много не им дреме... =)
|
I hurt my most beloved...
|
|
|
Recoil
|
Отговори #41: 29 Август 2006 |
|
Интересното е защо сме блеели при отварянето на темата  В интерес на истината имаше фланелки с логото на DM.org, които бяха раздадени и не сме искали пари от никой... Що се отнася до темата в момента, ще се консултираме и ще видим дали да не бъде редактирана...
|
|
|
|
Spellbound
|
Отговори #42: 31 Август 2006 |
|
Чудех се... Дали още са останали тениски някакви? Адски много искам да си взема.Намерих само големи размери, които не ми вършат работа.Ако някой може да помогне!!!  И аз искам, и аз искам.....
|
|
|
|
victor.
|
Отговори #43: 05 Септември 2006 |
|
Чудех се... Дали още са останали тениски някакви? Адски много искам да си взема.Намерих само големи размери, които не ми вършат работа.Ако някой може да помогне!!!  И аз искам, и аз искам.....
Еми наскоро някои от магазините върнаха последни непродадени бройки от дамските военно зелени прилепнали с малка снимка на тримата отпред и L и XL от свeтлите с тримата или Mr Feаthers. А от черните сонгс... си има всички размери. То скоро не съм се занимавал, но бих помогнал на всеки желаещ. Можете да ми пишете на ЛС
|
for all the right reasons for all the right reasons
|
|
|
|