Форум
Индекс
Помощ
Търси
Календар
Фенове
Форум
Чат
Клуб
Дневник
Събития
Е-Мейл
Фен
Регистрирай се
- или -
Име:
Парола:
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Форум
DM.org
>
Depeche Mode
>
Събития
> Тема:
НОВИНИ: [16 ЮНИ 2006] DM.org в...
Страници:
1
2
[
3
]
4
Всички
« назад
напред »
Печат
Автор
Тема: НОВИНИ: [16 ЮНИ 2006] DM.org в INTERACTIVE, ММtv (Прочетена 21280 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
MO.
Гост
Record
Отговори #30:
17 Юни 2006
Е ще е хубаво да се качи за даунлоуд запис от предаването за такива работохолици като мен да го гледаме, дето не знаем кой ден и дата и час е станало!
Радвам се, че сайта се популязира в медия като ММ, ветерани са и Роро се завърна.....тва е добре за фенската общност явно!Поздрави за управата и членската ни маса....ставаме все по-масив атакуващи чалга страната...напред!
Recoil
Екип
Публикации: 1768
Re: НОВИНИ: [16 ЮНИ 2006] DM.org в INTERACTIVE, ММtv
Отговори #31:
17 Юни 2006
Здравейте на всички,
Най-напред искам да ви благодаря за оказаната подкрепа. Успяхме да поставим мини рекорд в чата днес. За съжаление не успявах да следя какво точно ставаше, но хвърляхме по едно око. Съжалявам, че не ни остана повече време, за да направим по-интересни материали, но се надявам, че и това е било достатъчно. Все пак съмнявам някоя друга медия да направи подобно предаване, в което да пусне клиповете на Clean, But Not Tonight, People Are People 12" и т.н. покрай гостуването на DM.
Това с което може да се похвалим е версията на Little 15, която за пръв път беше пусната в ефир. Екипа успя да преработи оригиналният клип, както ремикса на Ulrich Schnauss и ги синхронизира специално за предаването.
Съжалявам, че не успяхме да включим всички в ефир, но наистина времето не ни стигна. За съжаление предаването няма да бъде повторено, нито се очертава да има DM weekend.
Добрите новини са, че ще качим запис от предаването в архива на сайта (веднага щом ни бъде предоставен от телевизията)
Освен това успяхме да пуснем и няколко други клипа, които също бяха завъртяни за пръв път в БГ ефира като : Recoil - Strange Hours, De/Vision - Heart-Shaped Tumor...
Аз предполагам, че съм говорил пълни глупости и често да ви кажа, не ми се иска да гледам записа
Един от бисерите, които родих е, че DM ще имат концерт в Солун, като те ще имат в Атина. Сигурно съм се объркал покрай някой от партитата. Но какво да ви кажа, бутонът "редактирай" не успях да го намеря в студиото.
Както и да е, надяваме се разбрахте, че групата ще дойде в денят на концерта или поне това се очаква и (може да отдъхнем) няма да гостува на никакви вечерни програми.
Специални благодарности за Юлиян, които успя да създаде прекрасна атмосфера и ни оформи много добре музикално. Както и на Миро Георгиев и Роро, които все още не са се отказали да правят смислени неща. Също така и на Добо, който се включи прекрасно и предостави уникалната версия на Newborn броени часове преди предаването.
А също и на Тольо, на Деси и на всички, които успяха или не успяха да се включат, на Мира за моралната подкрепа и на всички, които гледаха и присъстваха днес в сайта!
victor.
Нарушител x 4
Отговори #32:
17 Юни 2006
Браво, Миро, Юли, Добо, Апостоле, Роро.
Поздрави и за всички от чата. В един момент стигнахме цифрата 21.
Въпреки невъзможността вече в ММ да се наприв достатъчно обемно ДМ предаване, вие успяхте с куп неща като популяризиране на сайта, зарадване на потребинелите, насъскване за концерта, показване на нови за някои и приятни за всички ни неща. От Клипа на Рекойл до Добо.
for all the right reasons
personal_Dessy
Ултрас
Отговори #33:
17 Юни 2006
Страхотно предаване!
Много непринудено, с наистина приятна атмосфера и ценни неща, които бяха излъчени!
Веднъж и на мен Роро да ми хареса
Поздрави! Продължавайте! Заслужава си!
MAO BOY
Висш Любовник
Публикации: 1576
Отговори #34:
17 Юни 2006
Не успях да гледам цялото предаване, но хванах
по-голямата част.
Добра работа!
Alice est partie en voyage
La tête dans les nuages
dearrose
Висш Любовник
Отговори #35:
17 Юни 2006
Цитат на: Recoil в 17 Юни 2006
Това с което може да се похвалим е версията на Little 15, която за пръв път беше пусната в ефир. Екипа успя да преработи оригиналният клип, както ремикса на Ulrich Schnauss и ги синхронизира специално за предаването.
Добрите новини са, че ще качим запис от предаването в архива на сайта (веднага щом ни бъде предоставен от телевизията)
Аз предполагам, че съм говорил пълни глупости и често да ви кажа, не ми се иска да гледам записа
Един от бисерите, които родих е, че DM ще имат концерт в Солун, като те ще имат в Атина. Сигурно съм се объркал покрай някой от партитата. Но какво да ви кажа, бутонът "редактирай" не успях да го намеря в студиото.
Много се надявах,че ще качите записа в Архива,че моят видеозапис изобщо не се получи добре
,тук ММ доста често има смущения.
Тази версия на Little 15 мисля,че ни зарадва дори повече от оригинала,а и клипа е доста по-приятен в синята тоналност!
Това,което говори Миро в никакъв случай не бих го определила като глупости,представи ни чудесно!
Музикалният фон беше перфектно подбран от Julian-дискретен и подходящ за концепцията на предаването! Още веднъж-Congrats!
Make me think that at the end of the day
Some Great Reward will be coming my way...
maya_v
Крал
Отговори #36:
17 Юни 2006
Поздравления и от мен!
Миро, на всеки се случва да се обърка - хора сме все пак, а не машини. Не се притеснявай, справи си чудесно! Благодарности и на Юли за подбора на музиката (пусна някои от най-любимите ми парчета) и на Добо (получи се много добро включване)!
През 2-та часа на предаването непрекъснато сновях между моята стая и хола, където се намира единствения телевизор вкъщи, на който може да се гледа ММ и не знам какъв километраж навъртях, за да мога хем да гледам предаването, хем да следя какво става в чата.
Баща ми също Ви поздравява, защото изгледа и той една част от него, след като е слушал от мен толкова много и хубави думи за сайта, пък и харесва Депеш.
Let me hear you
Make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me
Let me see you
Stripped down to the bone...
kirilart
Екип
Отговори #37:
17 Юни 2006
Поздравления колеги, аз бях само воайор на предаването. Чудесно се получи и макар да се изкушавах да се включа в ефир, без уебкам щеше да е тъпо и затова се въздържах. Накефих се на репликите:
Роро: как ни виждаш?
Добо: ами ако може мръднете малко камерата, че виждам само малко от Миро и едно око
Готино, да видим как ще се представят от ММ на партито в Скрийм.
victor.
Нарушител x 4
Отговори #38:
17 Юни 2006
А Роро няма ли да стане и тои 4лен тука.
Краино време му е.
The Fein
Екип
Отговори #39:
17 Юни 2006
Цитат на: victor в 17 Юни 2006
А Роро няма ли да стане и тои 4лен тука.
Краино време му е.
Регистриран е
Each tear that flows down your face
Trickles then picks up the pace
And turns to a river inside
A river that will not subside
I can hear that dreadful overflowing sound
And watching from afar I see a child is drowned
The child inside your heart
victor.
Нарушител x 4
Отговори #40:
17 Юни 2006
Nice!
Kevy
Екип
Отговори #41:
19 Юни 2006
... Няма друк такъв карък, кат' мен!
В 5.55 напуснах офиса тичешком... взех едно такси и бързо към къщи... слизайки от таксито и тичайки към входа паднах и почти се пребих (още малко куцукам)... прибирам се... пускам ММ веднага... и гледам материала за прсконференцията за турнето и после включването на dobomode... после реклами... и
прас!
- спира тока
!
Какво ще кажете, а?! Ужас!
Дано се появи предаването в архива, че направо ми се плаче!!!
P.S .Браво dobomode, много добре ти се получи включването!
See what I see!
personal_Dessy
Ултрас
Отговори #42:
19 Юни 2006
Ако това може да те успокои, аз също съм голям карък
След като казах на всички познати за концерта, който излъчваха online (и по МТВ) и след като изгледах Placebo, сайтът тотално ми се прецака и независимо вещата подкрепа на по-знаещи от мен, концертът го видях едва няколко дни по - късно (друг е въпросът, че дори и да си го сваля, имах проблеми)
Kevy
Екип
Отговори #43:
19 Юни 2006
Цитат на: personal_Dessy в 19 Юни 2006
Ако това може да те успокои, аз също съм голям карък
... ами, да ти кажа Деси, не ме радва особено чуждото нещастие... но напълно те разбирам и ти съчувствам!
Дано нещастията ни свършат до тук и концерта да мине прекрасно... все пак не може винаги да сме каръци!
See what I see!
Recoil
Екип
Публикации: 1768
Отговори #44:
03 Февруари 2007
http://www.youtube.com/v/du6unNVmNMM
http://www.youtube.com/v/0S3ulSWIZdo
http://www.youtube.com/v/2VybBfHKWN4
http://www.youtube.com/v/9_QHGYNvwFs
http://www.youtube.com/v/5lgckVhxsdg
Изравяйки тези кадри от архивите се чувствам все едно разглеждам снимки от абитуриентският си бал. Наистина предаванията, които се излъчват на живо... не трябва да се записват
Последна редакция: 03 Февруари 2007 от Recoil
Страници:
1
2
[
3
]
4
Всички
Печат
DM.org
>