kirilart
|
Отговори #1770: 09 Март 2010 |
|
Но честно не се сещам, как това би се вързало с останалите жокери. Лоша работа! Предупредих, че всички жокери са от значение. Някои от тях може да приемете буквално, други не. Утре нов жокер, дотогава може да си блъскате главите на спокойствие. 
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #1771: 10 Март 2010 |
|
Следваща улика: Интервюхайде, че ще се проточи пак една година играта 
|
|
|
|
mmoys
Гост
|
Отговори #1772: 10 Март 2010 |
|
Ммм а дали има нещо общо с немският музикален директор Uwe Flade,който доколкото разбрах работил с Swisscom(каквото и да е това) и това се намира до Берн в Швейцария...и също така е правил клиповете на Enjoy the silene 04,Precious,A pain that i'm used to...хмм би трябвало да има някаква връзка,нали?
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #1773: 11 Март 2010 |
|
...хмм би трябвало да има някаква връзка,нали? Уви няма! 
|
|
|
|
kirilart
|
Отговори #1774: 14 Март 2010 |
|
Някой няма ли да се престраши, позагубили сте тренинг ми се струва, като се сетя какви загадки имаше в миналото - по една седмица мъки... Ще се опитам да систематизирам жокерите, за да ви е по-лесно: Симпозиум на винарите и дегустаторите на винаявно в Берн, Швейцариякъдето някой най-вероятно е дал/взел интервюкак ще свържете горе изброените улики с тази, си е ваша работа Когато изгубя нещо, първо го търся у дома, после се оглеждам пред входа, а след това тръгвам да се скитам по широкия свят.още една улика ми се откъсна от сърцето, защото съм много добър човек: Alan Wilder
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #1775: 20 Март 2010 |
|
 Следя с интерес жокерите на Киро и този пусти симпозиум на винарите в Берн ми звучеше много познато, но се чудех защо при положение, че съм на Вие с вината и никога не са ме вълнували симпозиумите на тази тема, че и за дегустатор не ставам. Обаче за следотърсач май ставам  , та на въпросния симпозиум групата даде скромно интервю за нашия любим Xeр Шпулц преди има няма 3 години, и затова ми трябваха 2 седмици да се сетя. И понеже там единствено се споменава In Your Room, която според групата става повод Алън да напусне, това ми се струва единствения логичен отговор.
|
|
Последна редакция: 20 Март 2010 от sisterofnight
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
kirilart
|
Отговори #1776: 21 Март 2010 |
|
Браво Систър! Вече виждах как загадката се проточва в следващата година и половина, но ти само за 2 седмици я разби. Едно пояснение и за жокера: Когато изгубя нещо, първо го търся у дома, после се оглеждам пред входа, а след това тръгвам да се скитам по широкия свят.Идеята е, че ако напишеш симпозиум на винарите в Берн в Гугъл, няма да се появи никакъв смислен резултат, но ако го потърсите с търсачката на depeche-mode.org в статиите тук у дома, веднага ще попаднете право в десятката. Систър твой ред е да задаваш 
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #1777: 25 Март 2010 |
|
 Хайде една по-далечна следа - Garage Inc
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #1778: 30 Март 2010 |
|
Втори жокер - 8
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
Tonko
|
Отговори #1779: 30 Март 2010 |
|
Ъм 8мата песен от Garage Inc e Astronomy, откъдето идва и моето предположение The Sun and the Moon and the Stars 
|
She stood beside me once again I knew her face We met before in the street Recalling all the children dancing at our feet
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #1780: 30 Март 2010 |
|
не е това отговора, 8 няма връзка с албума
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #1781: 06 Април 2010 |
|
1. Garage Inc 2. 8 3. "Ich weiss jetzt, was kein Engel weiss"
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
Sacred
|
Отговори #1782: 06 Април 2010 |
|
хммм Death's Door.....  Ако може и още едно мое предположение: To Have And To Hold 
|
|
Последна редакция: 06 Април 2010 от Sacred
|
|
|
|
sisterofnight
Ултрас
|
Отговори #1783: 06 Април 2010 |
|
Sacred в играта се приемат предположения , само ако ни посочиш как си стигнал/a до тях
|
"I'm my own worst enemy"
|
|
|
Sacred
|
Отговори #1784: 06 Април 2010 |
|
Първо естествено се сетих за Death's Door, тъй като съм гледала няколко филма на Herr Wenders, включително и Der Himmel über Berlin (От където е и това: Ich weiß jetzt, was kein Engel weiß). А както знаем въпросната песен Death's Door е писана от наште хора за филма Bis ans Ende der Welt. После обаче се опитах да се задълбоча, тъй като все пак трябва да се включат и другите 2 жокера...  В Garage Inc Metallica правят кавър на Nick Cave And The Bad Seeds - Loverman. Mr. Cave пък пее във филма Der Himmel über Berlin, който е излязъл на екран 1987-ма. В тази година пък излиза както знаем всички MFTM, където под номер 8 се мъдри To Have And To Hold! 
|
|
|
|
|