doroty
Джуниър
|
Отговори #15: 26 Юни 2006 |
|
ами то е разширение .mp4, с кво се play-ва тва?
|
I need to drink more than you seem to think before I'm anyone's
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #16: 26 Юни 2006 |
|
Най-добре с VLC Media Player.  Аз все още не съм изтеглила дори и първата част.Сега ще направя още един опит.Дано да е успешен.
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
kiril101
|
Отговори #17: 26 Юни 2006 |
|
На мен без проблем ми тръгва с BS
|
Good Evening, Sofiaaa!
|
|
|
Ginger
Смутител
|
Отговори #18: 26 Юни 2006 |
|
Аз изтеглих първия файл и си го гледам с Quick Time,звукът е много добре,от картината също не мога да се оплача чак толкова,защото дори и да я нямаше никаква,поне се усеща атмосферата,която успява да ме върне назад във времето...и ми е яко. Благодаря ти Alt! 
|
|
|
|
Alt
|
Отговори #19: 26 Юни 2006 |
|
за всички, които имат проблеми със слушането и/или гледането на клипчетатаhttp://www.videolan.org/свалеете този плейър. download-а му е напълно безплатен, при това легален. за мен това е най-добрият плейър в момента - супер семпъл, без никакви усложнения, при това на него вървят почти всички видове файлове. дори и да нямате проблеми с отварянето конкретно на този файл, пак бих ви го препоръчал.... 
|
|
Последна редакция: 26 Юни 2006 от Alt
|
|
|
|
manik
|
Отговори #20: 26 Юни 2006 |
|
клипчетата са страхотни.благодаря много на инициатора!!!  ))
|
По-добре вятър в главата, отколкото пясък в очите!!!!!!!
|
|
|
doroty
Джуниър
|
Отговори #21: 26 Юни 2006 |
|
а къде е 2рата 4аст?
|
I need to drink more than you seem to think before I'm anyone's
|
|
|
Lu
|
Отговори #22: 26 Юни 2006 |
|
На който му излиза това, да ползва външно proxy отнякъде си и не би трябвало да има проблем.
Моля някой по-светнат от мен да ми каже как точно да използвам външно proxy.
|
I saw something in your eyes I wanted it for myself
|
|
|
Alt
|
Отговори #23: 26 Юни 2006 |
|
а къде е 2рата 4аст?
веднага след първата. третата също вече е добавена, заедно с едно доста забавно интервю, макар и не от България...
|
|
Последна редакция: 26 Юни 2006 от Alt
|
|
|
|
atomheart
|
Отговори #24: 26 Юни 2006 |
|
И аз на свой ред благодаря на вси4ки за линковете, снимките и впе4атленията. Мога да говоря само за себе си, но предполагам, 4е за вси4ки тези, които не можахме да бъдем в София на 21-ви това ни направи съпри4астни на поне една малка 4аст от това, което сте изживяли.
|
|
|
|
z_z_z_z
|
Отговори #25: 26 Юни 2006 |
|
има една програмка mplayer тя е за linux ама има и за windows само че там е без графичен интерфейс ама поне за ся ми е пускала абсолютно всички филми,няма проблеми и с звука.
|
|
|
|
fallen star
|
Отговори #26: 26 Юни 2006 |
|
Май чак утре сутринта ще се вредя за останалите части  ,а иначе се отваря идеално с VLC media player,Quick time player и Mpegable player.
|
And all the other voices sing Change your mind You're always wrong...
|
|
|
personal_Dessy
|
Отговори #27: 26 Юни 2006 |
|
Дойде най-накрая и моят ред да сваля записа, но ми показва "download with premium"  Има ли някакъв login и password, за да мога да вляза, понеже знам, че "premium" не е за free-download
|
|
|
|
fallen star
|
Отговори #28: 26 Юни 2006 |
|
Пробвай няколко пъти,аз току що започнах да свалям. 
|
And all the other voices sing Change your mind You're always wrong...
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Отговори #29: 26 Юни 2006 |
|
Alt,дай малко инфо за това интервю.От коя година е,какво включва,какво е качеството? Ако го нямам ще го изгледам с удоволствие.  Dessy,пробвай да отваряш линковете с Open In New Window.Когато директно кликвах върху линковете ми излизаше същият проблем,както при теб,но с Open In...се получи и вече тегля третата част. 
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
|