Alt
|
Ето го и линка, който бях обещал преди няколко дни. Това е първата част (от общо 3), която публикувам. Записани са всички песни от концерта с изклщчение на Never Let Me Down Again. Държа да отбележа, че записът не е мой. Намерих го в локалната мрежа на интернет доставчика си, свободмо предостатевен за download. Искам да благодаря на този, който се е потрудил да го направи. До колкото помня никът му беше nasci. Предполагам, че след като го е предоставил за сваляне в локалната мрежа, няма да има нищо против да го споделя с вас. Качеството на картината не е перфектно, но имайте предвид, че записът е правен с любителска камера. За сметка на това звукът е много добър. Въпреки всички недостатъци на записа се надявам да останете доволни, все пак е по-добре от нищо... Файлът е доста голям - около 180 МБ, така че бъдете търпеливи докато сваляте. Сега продължавам на качвам останалите две части от концерта. Enjoy! част 1 http://www.megaupload.com/?d=CGTW390Jчаст 2 http://www.megaupload.com/?d=DD3LOXAV част 3 http://www.megaupload.com/?d=0TPGASODтук липсва Never Let Me Down Again, въпреки това ми е любимата част от концерта - само заради Shake The Disease. Забележета какво казва Dave след края и - "By far the most amazing crowd ever!"  + бонус - едно доста забавно интервю: http://www.megaupload.com/?d=RGI84N7O
|
|
Последна редакция: 26 Юни 2006 от Alt
|
|
|
|
Ginger
Смутител
|
Благодаря ти! Само ако можеш да ни кажеш как точно да направим така,че да започне да се сваля,защото на мен лично не ми става никак ясно...Винаги съм имал проблеми с тоя megaupload
|
|
|
|
Alt
|
след като отвориш линка, изчакай изцяло да се зареди страницата. в горната дясна част на страницата трябва да попълниш трибуквен код. след като направиш това, просто натискаш бутона download и всичко би трябвало да е ОК.
|
|
|
|
dearrose
Висш Любовник
|
Хм,за съжаление в момента ми излиза,че- "All download slots (50) assigned to your country (Bulgaria) are in use",така че може би ще трябва да почакам известно време докато успея да изтегля файла. Мерси много за линка  !Очаквам с нетърпение да изгледам концерта отново. Предишните записи,които успях да изтегля досега бяха само с части от песните,снимани са доста отдалеч и ясно се виждаха единствено любимите ми бройлери  .
|
Make me think that at the end of the day Some Great Reward will be coming my way...
|
|
|
маргото
Странен Любовник
|
Опитай отново да се включиш, и на мен така ми даваше, но сега успях.
|
It’s definitely possible; we probably wouldn't do it, though. M.L.Gore
|
|
|
fallen star
|
Ако мога да се включа,най-добре е да го свалите с FlashGet(с десен клавиш върху download),така че ако ви се разпадне връзката няма да загубите цялата информация,аз поне така правя. И благодарности на Alt!
|
|
Последна редакция: 25 Юни 2006 от fallen star
|
And all the other voices sing Change your mind You're always wrong...
|
|
|
rusimode
|
Качеството и звукът не са лоши. Като цяло се усеща атмосферата на стадиона. Thanks Аlt - ще качваш ли и другите части?
|
TOTU2009/10 - Berlin / Frankfurt / Muenchen / Rome / Mailand / Mannheim / Barcelona / Barcelona / Nuernberg / London / London / Manchester / Berlin / Duesseldorf
|
|
|
Alt
|
да, разбира се... в момента качвам втората част... до 3 часа ще има линк и за нея... 
|
|
|
|
fallen star
|
Звукът е сравнително добър картината не толкова,ще изчакам останалите части за да го изгледам целия.Благодаря още веднъж за усилията. 
|
And all the other voices sing Change your mind You're always wrong...
|
|
|
loosemyself
|
най-после успях с първата част  много благодаря
|
[:There's a devil lying by my side:]
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #10: 26 Юни 2006 |
|
При мен пък се отваря само с Winamp.  Опитах се да го отворя с Quick Time и Media Player, но така и не успях, така че само мога да го слушам. Качеството на звука не е лошо. Благодаря!
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
personal_Dessy
|
Отговори #11: 26 Юни 2006 |
|
При мен пък се отваря само с Winamp.  Опитах се да го отворя с Quick Time и Media Player, но така и не успях, така че само мога да го слушам. Качеството на звука не е лошо. Благодаря! Мая, защо не опиташ да промениш предпочитаната програма за отваряне с десен бутон-Propertiesили направо да отвориш програмата, която искаш и да сложиш файла върху нея? Малко наизуст говоря, понеже едва вечерта ще опитам да сваля този файл, но по принцип трябва да се получи това, което ти казвам 
|
|
|
|
Lu
|
Отговори #12: 26 Юни 2006 |
|
Постоянно излиза съобщението "All download slots (50) assigned to your country (Bulgaria) are in use" - и вчера късно вечерта и днес... При вас имаше ли проблеми?
|
I saw something in your eyes I wanted it for myself
|
|
|
BlackCelebration
Възбуден

|
Отговори #13: 26 Юни 2006 |
|
На който му излиза това, да ползва външно proxy отнякъде си и не би трябвало да има проблем. Макар че на мен ми тръгна без проблем. Благодаря Alt. 
|
We have lingered in the chambers of the sea By sea-girls wreathed with seaweed red and brown Till human voices wake us, and we drown.
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #14: 26 Юни 2006 |
|
При мен пък се отваря само с Winamp.  Опитах се да го отворя с Quick Time и Media Player, но така и не успях, така че само мога да го слушам. Качеството на звука не е лошо. Благодаря! Мая, защо не опиташ да промениш предпочитаната програма за отваряне с десен бутон-Propertiesили направо да отвориш програмата, която искаш и да сложиш файла върху нея? Малко наизуст говоря, понеже едва вечерта ще опитам да сваля този файл, но по принцип трябва да се получи това, което ти казвам  Деси, точно така и направих, какво ли не пробвах, но не ще. Здраве да е, само ще си го слушам. 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
|