uselink
|
Отговори #195: 15 Октомври 2008 |
|
това е Истанбул --2006 по-малко от 24 часа до концерта /ако не бъркам вече/ 
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #196: 15 Октомври 2008 |
|
Uselink, мисля че на концерта в София сме били доста близо, а и на този в Истанбул.  С бяла блуза ли си бил облечен на концерта в София, първи ред с шалче на Депеш Мод? Имам разни снимки от тогава и май те разпознах.  Точно до deiv4o си бил на оградата, а ние зад вас.
|
|
Последна редакция: 15 Октомври 2008 от maya_v
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
Let me see you Stripped down to the bone...
|
|
|
uselink
|
Отговори #197: 15 Октомври 2008 |
|
Maya мисля,че правилно се ориентира.  Шалчето тогава май го опънах за пред журналистите  Аз бях и онзи с два големи бели чаршафлъци  Имам и съмнения дали не съм ти помогнал да прескочиш оградата в Истанбул 
|
|
|
|
uselink
|
Отговори #198: 15 Октомври 2008 |
|
Uselink, мисля че на концерта в София сме били доста близо, а и на този в Истанбул.  С бяла блуза ли си бил облечен на концерта в София, първи ред с шалче на Депеш Мод? Имам разни снимки от тогава и май те разпознах.  Точно до deiv4o си бил на оградата, а ние зад вас. Maya направих си усилието да проверя все пак казаното от теб за да съм сигурен 100% че правилно си ме разпознала  и прегледах тази тема и прикачените снимки. 100% съм до Deiv4o в Сф. На една от снимките качени от него тук--се вижда малка част от мен Нямам нищо против догодина май да сме пак там като позиция 
|
|
|
|
Emko
|
Отговори #199: 15 Октомври 2008 |
|
ей го де е 
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #200: 15 Октомври 2008 |
|
Uselink, аз може имена да не помня, но съм голям физиономист.  Плюс това Маргото ме беше снимала докато чакахме пред сцената и на тази снимка те има встрани с един твой приятел. И аз пожелавам на 18 май да сме пак на тази същата позиция!  В Истанбул Кирето 101 ми помогна да прескоча оградата, за което винаги ще му бъда много благодарна. 
|
Let me hear you Make decisions Without your television Let me hear you speaking Just for me
|
|
|
маргото
Странен Любовник
|
Отговори #201: 15 Октомври 2008 |
|
Uselink, аз може имена да не помня, но съм голям физиономист.  Плюс това Маргото ме беше снимала докато чакахме пред сцената и на тази снимка те има встрани с един твой приятел. И аз пожелавам на 18 май да сме пак на тази същата позиция!  За тази снимка ли говорите?
|
It’s definitely possible; we probably wouldn't do it, though. M.L.Gore
|
|
|
uselink
|
Отговори #202: 15 Октомври 2008 |
|
Ей ама как съм се загледал в далечината!  И къде по-дяволите съм държал после тия очила  !? А с този приятел сме пак заедно догодина 
|
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #203: 15 Октомври 2008 |
|
Еееее Марго, опасен агент си, не знаех, че я пазиш.  Аз нарочно не я сложих, а само я споменах, че не исках да изляза от анонимност. А и е старичка...край, отиде ми новият имидж. 
|
|
|
|
маргото
Странен Любовник
|
Отговори #204: 15 Октомври 2008 |
|
Еееее Марго, опасен агент си, не знаех, че я пазиш.  Аз нарочно не я сложих, а само я споменах, че не исках да изляза от анонимност. А и е старичка...край, отиде ми новият имидж.  Извинете, че се намесих...помислих, че ти не я пазиш (което не е логично, но....) Ние ще си траем ти коя си на тази снимка 
|
It’s definitely possible; we probably wouldn't do it, though. M.L.Gore
|
|
|
uselink
|
Отговори #205: 15 Октомври 2008 |
|
а така  И на мен какво ми трябвашв да се индивидуализирам с тия очила  със сигурност само аз напълно излязох от анонимност 
|
|
|
|
Kevy
|
Отговори #206: 15 Октомври 2008 |
|
а така  И на мен какво ми трябвашв да се индивидуализирам с тия очила  със сигурност само аз напълно излязох от анонимност  Теб те разбрахме... Мая е ясна... аз бях момичето, което имаше нужда от пространство, поради реалната опасност от прилошаване... а ти, драги ми uselink беше много грижовен и в София и в Истанбул , за което ти благодаря!  Радвам се, че най-после те виждам и по тези форумни ширини!
|
See what I see!
|
|
|
maya_v
Крал

|
Отговори #207: 15 Октомври 2008 |
|
Еееее Марго, опасен агент си, не знаех, че я пазиш.  Аз нарочно не я сложих, а само я споменах, че не исках да изляза от анонимност. А и е старичка...край, отиде ми новият имидж.  Извинете, че се намесих...помислих, че ти не я пазиш (което не е логично, но....) Ние ще си траем ти коя си на тази снимка  Марго, изключено е да не я пазя!  Даже в рамка трябва да си я сложа, скъп спомен благодарение на теб! Once in a lifetime...
|
|
|
|
Ivelina_10
Странен Любовник
|
Отговори #208: 15 Октомври 2008 |
|
ееехм тоя път искам и аз на най-първа линия! приемате ли ме форумци?  ?
|
|
|
|
uselink
|
Отговори #209: 15 Октомври 2008 |
|
Kevy обещавам ако се наложи и през май да ти осигуря достатъчно жизнено пространство за да преживееш концерта!  Мисля че се забавих неоснователно и неоправдано дълго да се появя на тези форумни ширини!  Ivelina добре дошла отсега на първа линия--ще се погрижим каквото зависи от нас да си на там! Най-малкото аз!Понеже благодарение на твоята помощ и съпричастност излязох от анонимност и бях разпознат и припознат тук 
|
|
|
|
|