Форум
Индекс
Помощ
Търси
Календар
Фенове
Форум
Чат
Клуб
Дневник
Събития
Е-Мейл
Фен
Регистрирай се
- или -
Име:
Парола:
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Форум
DM.org
>
Архив
>
Touring The Angel
>
Концертът
> Тема:
Днес отново е 21-ви как сте м...
Страници:
1
[
2
]
3
4
Всички
« назад
напред »
Печат
Автор
Тема: Днес отново е 21-ви как сте месец по-късно ? (Прочетена 21582 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Lud Uchen
Агент
Публикации: 108
Re: Днес отново е 21-ви как сте месец по-късно ?
Отговори #15:
21 Юли 2006
Цял месец, мислих че е минала година. Не мога да зябравя онази нощ, и сигурно няма.
А как се чувствам? Тъжно, защото ще пропусна концерта в Стамбула, града голяма. И тъжно, че онази нощ беше една непостижимо прекрасна ДМ емоция.
Сега се крепя и аз за МЛГ партито на 23ти. Сигурно след това ще се депресирам тотално.
edit: А и няма да мога да гледам предаването по Нова тв, защото ще пътувам. :/
Последна редакция: 21 Юли 2006 от Lud Uchen
More than a party...
Titi
Господар
Отговори #16:
24 Юли 2006
Цитат на: Ogi101 в 21 Юли 2006
Цитат на: The Fein в 21 Юли 2006
"Светлинно-музикалния петинг", който преживях преди месец още ме държи
аз имам 4увството, 4е не е било месец, а много пове4е. изпитах големи и дълбоки емоции, които от тогава май не са ме пуснали, но съм и нямала време да се замисля дали има друг way out of it, щото съм се зарила с бумаги и работа... даже не си дадох сметка, 4е е то4но месец по-късно...
не знам за вас, но за мен това лято е толкова пълно със събития, 4е не мога да вдигна глава от ангажименти и да се погрижа малко за себе си! затова се "глезя" с ДМ & Истанбул, ина4е до къде ще се докарам...
раз4итам на вас да ме отърсите от работните мисли и ангажименти идния уикенд! Ще помагате, нали? Въпреки, 4е ДМ ще помогнат на-много, това е сигурно...
Оги, и аз като теб съм я докарала
От толкоз бачкане не знам къде съм. Сега успявам да стигна до форума .... цяла седмица почти нямах възможност
Ама Ви се радвам на всички тук .... Даже и на партито не можах да доида
... То вече не знам кой ден сме ..... Добре поне че за Истанбул ще съм с вас и ще отдъхна малко .... Супер сте!!!
Спрете Земята..... искам да сляза !!! ...... но ще се върна , само да изживея още един концерт на Depeche :-)
inner_smile
Агент
Отговори #17:
21 Август 2006
е,отново е 21.но вече два месеца по-късно
footprints gone,you never love someone
MAO BOY
Висш Любовник
Публикации: 1576
Отговори #18:
21 Август 2006
да точно 2 месеца, струва ми се че беше преди цяла вечност.
Alice est partie en voyage
La tête dans les nuages
kirilart
Екип
Отговори #19:
21 Август 2006
Кога ли ще пишем, че вече са минали 3 години и 10 месеца...тръпнейки в очакване на нов албум и турне?
personal_Dessy
Ултрас
Отговори #20:
21 Август 2006
Аз пък си мисля, че следващият албум (ако има такъв), ще е много по-скоро, отколкото ще го очакваме, но кой знае, дали ще направят пак толкова голямо турне... А и много други фактори, включително физическо състояние, са от значение. За съжаление, струва ми се, че Мартин преминава през един от най-неприятните периоди от живота си и има значение, какъв и как ще излезе от него.
Надявам се обаче в невероятната им сила да се прераждат все по-невероятни от преди.
Дори не бях усетила, че са минали два месеца: времето ми изглежда несъотносимо към случилото се, за мен то е сред най-скъпите ми спомени.
Kevy
Екип
Отговори #21:
21 Август 2006
Цитат на: kirilart в 21 Август 2006
Кога ли ще пишем, че вече са минали 3 години и 10 месеца...тръпнейки в очакване на нов албум и турне?
... хихихихихи... сигурно след 3 години и 10 месеца ще тръпнрем... но като се има в предвид, че тези 2 месеца и на мен ми се видяха, като вечност, силно се надявам Деси да е права и да има нов албум по-скоро от очакваното... а дори и турнето да не е от мащаба на Ангелското турне, все ще успеем да ги видим... надявам се... дано!!!
See what I see!
kiira
Странен Любовник
Отговори #22:
21 Август 2006
Аз пък чак се чудя кога успяха да минат 2 месеца, времето буквално лети. Спокойно, ще дочакаме и 3-те години и 10-те месеца, ако трябва и повече
Не мисля, че времето е фактор, от който трябва да се притесняваме.
dearrose
Висш Любовник
Отговори #23:
21 Август 2006
Цитат на: personal_Dessy в 21 Август 2006
Дори не бях усетила, че са минали два месеца: времето ми изглежда несъотносимо към случилото се, за мен то е сред най-скъпите ми спомени.
И на мен също ми се стори,че времето това лято тече с невероятна скорост,както се случва винаги,когато изживяваш нещо приятно.
Странно как един и същ времеви интервал може да ти си стори коренно различен в зависимост от емоциите,които изпитваш.
Два месеца след концерта в София и почти цял месец след този в Истанбул,а сякаш е било вчера.За съжаление,този път няма как да се успокоим с предстоящ в близко бъдеще концерт,както миналия месец по същото време и това за пореден път ме убеждава в твърдението,че оценяваме истински нещо чак когато вече е отминало.
Настоящето винаги някак ни се изплъзва...
Make me think that at the end of the day
Some Great Reward will be coming my way...
ultrapmp
Странен Любовник
Отговори #24:
21 Август 2006
Цитат на: kirilart в 21 Август 2006
Kире
аз се надявам да е по скоро.
Danna
Опасен
Отговори #25:
21 Август 2006
Все още ми е трудно да вляза в час. Цялата тази абсолютно нереална емоция ме хвана и ...абе все още съм в нея. Осем месеца в които знаем къде са и бихме могли да ги следваме при всеки удобен случай...Сега обаче единственото, което ни остава е да чакаме. Дано успеят да се възстановят възможно най-бързо от цялото емоционално и физическо напрежение и да заработят пак...скоро
alkariel
Кукла
Отговори #26:
21 Август 2006
Цитат
Надявам се, че след 3 години и 10 месеца ще има нова тема: "Как се чувствате 3 дни преди втория концерт на Depeche в България?"
Дано да са ни живи и здрави, за да може това верно да се осъществи.
А за деня преди 2 месеца просто не знам какво да кажа...нали знаете, това не се обяснява, то просто се усеща ...Само се надявам скоро цялата тръпка да се усети отново!
RizaaR
Странен Любовник
Отговори #27:
21 Август 2006
Цитат на: inner_smile в 21 Август 2006
е,отново е 21.но вече два месеца по-късно
Така както минаха 2 месеца ,ще минат и 12,и 22...
Струва ми се че е минало много време ,че са се случили много неща,а това са само 2 месеца...И все пак те се изнизаха неусетно,въпреки много събития,с които бяха изпълнени...
Имаше една книга "Времето е най-простото нещо"-сигурно е така,но само ,когато не мислиш за него.
Ще има още концерти-А Qusetion of Time
За сега ни остава да мечтаем,така че-Dream On
o
Y +Devil inside, seeking for light+
playing_angel
Смутител
Отговори #28:
21 Август 2006
ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК!!!! Вече два месеца минаха:)) Все едно е било...никога...сън...истински...най-прекрасния:))) Нека си пожелаем адски много доза от наркотика Depeche Mode, да се надяваме, че ще успеем да заразим още и още хора с нашия фанатизъм(както самият Мартин казва) относно тях и да не спираме да вярваме, че това ще се повтори пак.
)) Още веднъж: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДЕПЕШАРИ!!:))
'Heaven ain't far from where we are '
Tonita
Кукла
Отговори #29:
22 Август 2006
Да, вчера наистина имахме повод за празнуване!
За мен този ден е още по-специален, защото на 21-ви преди два месеца започна моят "нов живот"... След концерта тотално се промени усещането ми за живота и нещата, които ми се случват... Възприятията ми тотално се пречистиха и качиха на съвсем ново ниво...
Единственото, което мога да си пожелая е Депеш да ги има още много, много време и да ги слушам на живо още много, много пъти....
Страници:
1
[
2
]
3
4
Всички
Печат
DM.org
>
Архив