Обичам да колекционирам статии от чужди списания като тези,които съм предоставила в Архива.За съжаление повечето така и не съм се наканила да ги принтирам и да ги изчета най-после,а искам да си направя една голяма папка само със сканирани статии.

Иначе притежавам много изрезки от вестници и списания,броеве от списание Ритъм (тези с DM на корицата са-бр. 16,48,96,а в бр. 50 има една много хубава статуя за турнето Devotional,озаглавена: "Нещо се случи,Депеш Мод-най-декадентското турне";в бр.19 има едно дълго писмо от фен,присъствал на концерт на DM през 98 г. Спомням си,че тогава много се развълнувах от описанието му и си пожелах да имам възможност да присъствам на поне един концерт от следващото турне на DM

),бр. 21 на сп. Егоист с кратка статия за The Singles 86-98...
Разбира се,пазя си и всички билети,флаери и рекламни материали,до които съм успяла да се докопам до сега.Най-старият ми плакат датира някъде от началото на 90-те и представлява малко позакъсняла реклама на 101.

Имам още един плакат от Ultra-периода,един от The Singles 86-98, два оригинални плаката-от SOFAD-ерата и от последното турне,PTA Tourbook,значки,аксесоари,тениски,една нашивка за яке (която обаче предпочитам да ползвам като плакат

),дори и тетрадка с DM на корицата и книгите,издадени в БГ,разбира се.За това се сещам в момента.
Сигурна съм,че много от вас също притежават интересни и богати DM колекции,които се надявам да опишат тук.